Jag bär på hamster-genen.

Jag var godissugen innan, så jag köpte mig lite godis. Den fick inte plats på bild när jag satt ner, så jag var tvungen att ställa mig upp. Är inte helt bekväm med helkroppsbilder.. Därav den oerhört stela kroppen. Ser ut som jag är uppstoppad. Det är jag alltså inte.


herregud det är verkligen en konst det där med att ta helkropps-bilder. Jag hade stora problem med att få med både mig själv och toffefeen. STORA PROBLEM.



Jag hade också svårt att få med min underläpp. Såhär ser cirkus 20 bilder ut. Ser ut som en liten hamster. Gnag, gnag. Jag börjar undra om jag ofta ser ut så? Eftersom typ ALLA bilder har samma hamster-syndrom. Underligt.. Jag kanske härstammar från en hamster? Typ bär på hamster-genen. Oklart vilken typ av gen det är, men jag tänker mig att någon av mina förfäder hade en "fling" med någon typ av gnagare. En gnagar-fling. Jaja, vi kommer ALDRIG veta säkert

Adjö!

Kommentarer
pj säger:

den sötaste hamstern som finns!!!!;)

2011-12-13 | 10:53:30
Bloggadress: http://ppetraa.blogg.se/
VEM? säger:

Hej, följa varandra via bloglovin? Följ mig http://www.bloglovin.com/blog/3051244/tinanjse där isåfall så börjar jag följa dig DIREKT! :)

2011-12-13 | 12:49:24
Bloggadress: http://tinanj.se
Linnea säger:

Heeeeye, den där ser väldigt frestande ut!

2011-12-15 | 19:36:47
Bloggadress: http://linneajson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback