Katter framför män.


Alltså... Det kunde varit jag. Det är allt jag har att säga.

DET KUNDE VARIT JAG.

Adjö.

PS. Det där med att katterna blockerar toadörren. Det är så jobbigt när det händer.

Coola katten.

Alltså, vänner!
Jag ber om ursäkt för mitt extremt torftiga bloggande. Borde skämmas, fast det gör jag såklart inte. Har ju ingen skamm i kroppen jag.

Hur som haver så har det varit fucking jävla stråååålande väder i staden av halm de senaste dagarna! Det känns nästan overkligt härligt.

Jaja, har ju inte berättat om helgen heller.......... Meen i korta drag så lekte jag i fredes med Maria och sötaste John, sen med Linnea på lördagen, sen kalasade jag hos Pj och sen drog kalaset till Morfars och Mårtensson och seeeen lekte jag med Ida och Minna i söndes. Mycket bebisar och mycket vin! Ganska normal helg, således.

Känner att jag inte låter er vara med lika mycket i mitt liv på sistone. Ska bli bättre på det.. Typ. Snart.

Jaja. Helt jävla meningslöst inlägg det här. Skämms dock inte nu heller.



Med vänliga hälsningar / coola katten 


Ganska härlig tisdag.



Vänner!
Idag är det en strålande dag, solen lyser mig i detta nu rakt i fejset, vilket ju är härligt. Just nu tvättar jag en liten skvätt och om ett par timmar ska jag och pappa göra Båstad osäkert och åka på motorcykel-utflykt! Ganska härlig tisdag, om jag får säga det själv.

Här är jag och min mustasch-kopp!


Adjööööö.

PS. Ser nu att man både kan skymta min prickiga tant-rullväska, som jag handlar med ibland OCH min mustasch-väska som jag har fått av Pj. Inte så PJÅKIGT va?

Att kräkas i media.


Nä, jag håller med. Det är verkligen inte okej med kräkningar i media. Kräks gör man hemma. Bakom lyckta dörrar, ensam.

Punkt jävla slut.

Åh, nu sitter jag här och hetsar upp mig igen. Och nu är det tyvärr inte för att jag tittar på män utan kläder.

Jag tänker på hur alla tjata om att man inte vill sitta där när man är gammal och ångra att man inte gjorde det där och inte sa det där osv. Och att man därför ska göra ALLT och säga ALLT, för att man ångrar inte det man gjorde, man ångrar bara det man INTE gjorde.

Nä, jag vill väl för fan inte heller ångra saker jag inte gjorde. Men jag vill inte heller ångra saker jag gjorde. Jag vill verkligen inte sitta där med mitt gråa hår och min darriga gamla händer och ha ångest över saker jag gjorde när jag va ung. Jag vill inte ångra saker jag gjorde som påverkade andra negativt. Jag vill inte ångra att jag behandlade människor illa, sket i deras känslor eller aldrig såg någon annans sida än min egen. Jag vill inte ångra att allting bara handlade om mig och att ingen annan var viktig.
Jag vill inte att min mossiga gamla hjärna ska tänka tillbaka på ungdomens jävla glada dagar och skämmas? Skämmas för att jag körde mitt eget jävla race och sket i vad andra kände och upplevde, för att JAG skulle då fan inte ångra att jag inte gjorde allting.

Jag tycker det är så in i helvete själviskt att resonera så. Som om att mitt liv BARA går ut på att JAG mår bra och att JAG är lycklig. Som om att ingen annans lycka är viktig. Jag kan såra, vara elak, luras, ljuga, gå bakom ryggen och vara allmänt omoralisk,  för att JAG inte vill ångra saker jag INTE gjorde. 

En sån person tänker jag inte vara. Jag tänker sträva efter att inte ångra någonting överhuvudtaget när jag är gammal. Men om jag nu tvunget måste känna ånger, då ångrar jag fan hellre att jag inte gjorde ALLTING när jag va ung. Att jag inte bara tänkte på mig. Att jag inte bara gjorde saker för min egen vinning. Att andra också var viktiga och att jag gjorde mitt bästa för de jag älskar.
Jag ångrar hellre allt det tillsammans, än att sitta där och skämmas över hur jag självisk jag var och hur illa jag behandlade människor för att få göra allt det jag ville. För att få känna det jag ville känna. Hur viktig jag var och hur oviktiga alla andra var.

Jag ÄR viktig, viktigast i mitt liv. Men alla andra är viktigast i sina liv också, och jag har inte mer rätt att vara lycklig än va de har. Därför tänker jag inte förstöra för någon annan bara för att jag ska ha allting, uppleva allting, säga allting. Aldrig i hela livet. 

Punkt jävla slut.



Adjö.

Sörj mig inte.

Herregud. 

Herrejävla gud i himmelen. 









Alltså, om jag inte skulle svara på mobilen imorgon, inte dyka upp i skolan imorgon osv, oroa er icke. Jag har bara överdoserat på denna vackra mans vältränade torso och höga kindben. Var icke ledsna, gråt ej! Jag dog på kanske världens absolut mest fantastiska vis.

Om man nu måste vika in sina små hovar för allra sista gången, så är det ju onekligen så här man vill göra det.
Således sörj mig inte, utan glädjs istället åt att min sista stund här på jorden innefattade det jag älskade allra mest. Vackra fejs och vältränade kroppar. 

Tack för mig. 
Adjö.

Orättvist.



Varför har inte jag den här katten? VARFÖR? Svara mig genast!!

Orättvist.

Adjö.

Hade inte tackat nej.


Vänner. För att muntra upp i min något dystra tillvaro tänkte jag ger er något som ni, och jag, (kanske mest jag) blir glada av!
Män. Eller ja, man. 

Hur som haver, om vi säger såhär. Jag hade inte tackat nej. Det hade jag verkligen inte.






Bröhl.

Adjö.





Jag mår som lill-hunden.


Hej hej hallå!
Alltså, jag gör verkligen inte ett jävla piss idag. Det här har jag gjort än så länge:

1. Youtubat i typ fem timmar, tittade bland annat på klipp på fiskar som bara finns i de allra djupaste vatten. Vidriga små jävlar de där fiskarna. Drömmer antagligen mardrömmar om dem i natt.

2. Pussat Milos lilla katthuvud i cirkus två timmar och fälde en tår för att jag är så snäll som räddade Milo från ett liv utan kärlek.

4. Fått ett smärre utbrott för att jag inte fick igång kaffebryggaren imorse, hotade att fylla den med kattmat och göra kattmats-kaffe i dess lilla kanna. Insåg snart att timern var av och lugnade ner mig.

5. Lipat för att Meja vägrade skeda imorse  och saknat Tjockafisen, som aldrig tackade nej till en riktigt intensiv skednings-session. 

6. Tittat på 50/50 (igen) och gråtit för att livet är så orättvist.

Vet inte om ni ser en röd tråd i dagens händelser? Jag är något av en lipsill. Skulle man kunna säga.

Jag är dock inte bara en lipsill, jag är också lat lipsill. Har inte varit utanför lägenheten på hela dagen. Längsta turen jag har tagit är till köket.
Ska dock försöka rasta lill-rumpan min om en liten stund, och släpa mig ut på en springtur. Är dock inte superpepp eftersom det spöregnar ute. Kisskorv.

Ursäkta? Hur jag mår idag? Jaaaa, som ni kanske märkt så är jag lite instabil.

Man skulle kunna säga att jag mår som lill-hunden nedan.



Sammanbiten och sorgsen.
Stackars mig.

Adjö.

PS. Kan tydligen inte heller räkna. En glädjens dag idag.

Hel, ren och har raka tänder.

Vänner.

Ni har inte missat att jag har twitter va? Ursäkta? Så det har ni? Men herregud. Och ni säger att ni älskar mig? (eller alltså, ni skriver kanske inte det så ofta. Men jag vet att ni känner det. Ni vågar bara inte erkänna.)

HUR SOM. Följ mig, vettja. Jag är hel, ren och har raka tänder etc.


Adjö.

PS. FÖLJ MIG HÄR


Som Benjamin Button, fast fulare.

Häääär kommer lite bilder från Kreta!

Alltså, studera bilderna på mitt ansikte. Vill bara demonstrera för er hur extremt bebis-likt fejz jag har. Ser ut exakt som en tioåring. Som en tjockkindad liten snorunge. Börjar fundera på om det kan vara så att jag ser yngre ut ju äldre jag blir? Kan inte låta bli att undra om jag kommer se ännu mer ut som en tjock bebis när jag är gammal? Som Benjamin Button typ. Fast fulare. Och tjej.

Undra om jag också kommer dö som ett nykläckt spädbarn. Hoppas ej. 





















Adjööö.


Äcklad av mig själv.


Hallå däääär!
Idag har varit en ganska bra dag mååå jag säga. Den började med en (typ) välförtjänt  sovmorgon, följt av lite tvätt och annat fix. Sen hörde Pj av sig och frågade om jag ville dricka en snabb kaffe. Vilket jag ju såklart villle.

Meeeen den snabba kaffen blev snart tre timmar, sen gick vi och handlade på Willys. Hon köpte nyttiga saker som grönsaker och liknande medan jag köpte två rör pringles och en ta-bort-hår-rullare. Mitt liv i ett nötskal. Onyttigheter och katthår. Det enda som fattas är ett glas vin och en mustasch. 

Huuuur som haver! Nu sitter jag således här, äcklad av mig själv. Lite lätt illamående, eftersom det enda jag ätit idag är chokladbollar och chips. (Mamma! Läs; en näringsrik och balanserad kost innefattande protein, nyttiga fetter, vitaminer, kolhydrater etc) Men ändock glad och nöjd!

Jaja. Såhär snygg är jag idag.


Adjö.

Helgens event.


Alltså vänner. Jag måste ju också ta upp helgens event som jag så elegant travade förbi i mina förra inlägg. I fredes var jag hos la familia och delade ut presenter till höger och vänster.
Varför? 1. För att jag är snäll. 2. För att mamma och pappa passade mina små hårbollar när jag va på Kreta.
Ursäkta? Varför Linnea fick present? Nää. Det kan man undra. Jag har ju inte ens fått födelsedagspresent av henne..................... Den lilla jäveln.


Huur som haver! I lördes var jag hos Amelie och Timotej på deras inflyttnings/födelsedagsfest. Mycket trevligt kalajs! På många sätt. De flesta sätten skall icke tas upp i den här bloggen. Men trevliga som sagt.

Igår låg jag raklång på soffan och åt chips och drack kaffe. Hela dagen.

Slut på helg = slut på inlägg.



Adjö.

Möjligt.


Vill bara påminna er om att jag alltså var SÅHÄR blek innan jag åkte.






Ursäkta?
Jo. Jo, det är möjligt.

Inser nu i efterhand att det heter Kenya och inte Keno.


Hallå där!!
Nu äro jag tillbaka. Jag är åter upp på hästen. Nu kör vi så det ryker. Fullt ös medvetslös etc.

Resan till Kreta var fantastisk. FANTASTISK. Har nog aldrig haft det så avslappnat och underbart. Typ någonsin. Är så glad, så glad, så glad att jag åkte. Och jag är kanske ännu gladare att jag åkte med Pj.

Jag har lite bilder från la reeeza i mobilen, men de har inte funnit sin väg in i min dator ännu. Således får ni vänta en skvätt på att se dem. 

För övrigt så får jag hela tiden höra att jag inte är alls brun. Jag vill dock tilläggas att om man jämför med min ENORMA likblekhet innan resan med hur jag ser ut nu, så ser det ut som jag nu kommer från ett annat mer exotisk land. Ett land där människor har oerhört mörk hud. Typ Etiopien, Uganda, Keno (inser nu i efterhand att det heter Kenya och inte keno. Men det var ett ärligt misstag) osv.

Summa kardemumma: med information kring min tidigare vattenliks-bleka hud i åtanke, så är jag SUPERbrun. SUPERBRUN.

Jaja, tack för mig.


Adjöööö.

Pauzzzzz.

Godmorgon mina underbara små vänner!!

Idag är dagen då jag och Pj åker till Kreta. LYCKAN! Hur som helst så innebär det att vi inte kommer höras på en vecka. Jag har bestämt att pausa bloggen under tiden och bara ha ledigt från allting. Även från er. Det är inget personligt... Eller jo, lite. Jag behöver en paus från era dumheter ett tag. 

JAJA, Jag gillar er osv. Och antar att jag kommer saknar er. Lovar dock ingenting. Vill inte sitta i skuld. 
Jag ska nu äta upp mina fiskbullar (jaa, jag äter fiskbullar till frukost. Gött.) och sen packa klart det sista! 



Adjöken.

Inte mitt stoltaste ögonblick.


Godafton vänner!
Ber om ursäkt för dåligt bloggande. Men det har pågått mycket de senaste dagarna. Igår firade jag och Amelie Valborg i Lund, vilket var fantastiskt roligt. Vi dansade som galningar och idag har jag träningsvärk i nacken och har sträckt mig i magen. Får kanske lite skylla mig själv, eftersom jag envisades med att headbanga och torrjucka mot golvet. Drog också av mig tröjan vid något tillfälle och viftade med den i luften. Men det var inte mitt fel, de andra hetsade mig eftersom jag först vägrade.

Inte mitt stoltaste ögonblick, men jag hade sjukligt kul!

Idag har jag bara försökt vårda min sargade kropp och har skrivit lite listor inför resan osv. FATTA att jag åker om bara två ynka dagar! På torsdag vid den här tiden så har vi landat på Kreta och befinner oss på vårt hotellrum. Herrejävlar i min lilla låda vad jag längtar. Helt galet!!


Jaja, hur som haver! Nu ska jag snart vika in hovarna. Låååång dag imorgon, med mycket saker som måste göra. 

Hörs då. Sov gott mina små sparvar.