Buss 53 mot Roslagstull.

Sitter just nu och tvångslyssnar på busstanten som säger "Buss 53 mot Roslagstull" om och om igen. Varför undrar ni då kanske? Eller så gör ni inte det, men jag tänker berätta ändå. FÖR DET HÄR ÄR MIN BLOGG OCH DET ÄR JAG SOM BESTÄMMER!! Nu stryker vi ett sträck över den tråkiga lilla fadäsen och går vidare.
Ni undrar alltså varför busstanten säger "Buss 53 mot Roslagstull" om och om igen. Det gör hon för att skylten som står vid busshållplatsen, ni vet en såndäringa mekanisk skylt som pratar för de som är blinda, ni vet den? Den har hakat upp sig på något sätt och upprepar därför taktfast samma fras hela tiden.
Varför hör jag busstanten in i mitt rum då? Joooo, jag bor så faaasligt nära busshållplatsen att jag hör väääldigt tydligt in genom mitt öppna fönster. Hoppas innerligt att hon slutar snart.

Bjöööönen sooofffööööh

Jaa, då var jag färdigjobbad för idag! För att svara på en fråga som jag fann i kommentatorsfältet, så jobbar jag som deltids Nanny. Fullt ös medvetslös skulle väl vara en korrekt beskrivning av mina arbetsuppgifter. Asroligt oftast!

Hur som haver, var ju som sagt och försökte finna min väg till Universitetet idag. Att ta sig dit var inga problem, men väl där. HERREGUD, varför i hela helvete ska tvunget husen jag ska plugga i ligga absolut längst bort. Genom trädgårdar, genom skogen, över en hage, ner för en backe, RIIVER DEEP, MOOOOUNTAAAIN HIIIGH, YEAH YEAH YEAAAH osv. Blöööhhh!

Jaja, det ska i alla fall bli skitkul att börja skolan imorgon. Lång dag dock, åker hemifrån strax innan halv 9 och är jag hemma i hemmets lugna vrå runt 8 snåret! Fick väldig lust att sjunga "Bjööönen soooffööh" (björnen sover, för er som inte förstår er på min genialiska halländska översättning) på halländskt bebisspråk när jag skrev hemmets lugna vrå kände jag. Oklart varför, eftersom den meningen inte ens finns med i låten. EN LITEN PARANTES BARA.

Och nääär jag funnit min väg hem till mitt lugna bo, då mina kära vänner, ska jag skypa med pj. Bästa på hela dagen!

Behöver nog en kopp kaffe nu, känner att orden flödar segt. Skyller på ett för litet kaffe intag. Återkommer.

Kommunalt åkande plus jobb

Idag ska jag provåka till min nya skola, är inte helt lätt att ta sig dit. Finns nämligen typ tio olika sätt att ta sig dit på, väldigt förvirrande. Direkt efter det åker jag ut till Saltsjöbaden och jobbar. 

Önskar innerligt att jag såg ut såhär idag:


Meeen det gör jag inte, är förkyld, rödmosig och extremt ruffsig i håret, inte alls i mitt esse. Dessutom har jag sovit asdåligt inatt såå ni kan ju tänka er vad det är som tittar tillbaka på mig i spegeln.
Ser ut som ett träsktroll. Fint.

Morgon har då fan inte guld i mun.

Hatar mornar! (morgonar? morgnar? Oklart hur det stavas?) Hur som haver så önskar jag att jag kunde hoppa över själva vaknandet och gå direkt till morgonkaffet. Älskar kaffe.
Oklart vad detta inlägget handlar om. Återkommer efter kaffe.
PS. Jaaa jag inser att det inte officiellt är morgon längre men för mig är det det. Okej? Bra.

Hamster.


Blir sugen på att införskaffa en dvärghamster när jag ser den här bilden. Eller allra helst en dvärghamster på gunga. "Hamster på Gunga" låter för övrigt som ett namn på ett konstverk (tar bort "dvärg" före hamster, det känns så nedvärderande mot hamstern. Alla vet ju att det heter "småväxt" eller "kortväxt", men det klingar inte lika fint framför hamster.).

Slutsats blir således: hade denna bilden varit ett målning av låt oss säga Carolina Gynning, denna stora konstnär, då hade konstverket hetat "Hamster på Gunga".

Hej och välkommen!

Hej och stjärtligt välkomna! 

Jaa, jag menar stjärtligt som i stjärt, jag känner att jag vill sätta rätt ton på bloggen på en gång. Passar det inte kan ni hålla för ögonen eller läsa någon annans blogg. Är vi klara med det nu? Kan jag fortsätta? Gött!

Hur som haver, jag återupptar nu den ädla konsten att blogga. Är ju lite lat med sånt där, börjar gärna blogga men är inte konsekvent. Sviker mina få men ooo så kära läsare, gång på gång. Jag är opålitlig, oerhört inkonsekvent i mitt bloggande. 

Jaja, denna gången ska jag lyckas! Och ni ska följa mig, slaviskt. Jag är hård i mina straff, jag vill bara att ni ska veta det så att ni vet vad ni ger er in på. Vill inte ha några klagomål sen när min piska viner. Okej? GÖTT!

Vi har något fint på gång känner jag! Ni och jag. Nu kör vi kååmpisar!

Bloggdesign

Bloggdesignen är snodd ifråååån: http://www.designandmakeup.se