Det sprätter till i lill-byxan.

Jaa, nu har jag tittat klart på Idol i mina tofflisar och känner mig ganska nöjd med utfallet. Är nöjdast över att Moa, Molly och Andre gick vidare. De små liven!

NU ska jag titta på senaste avsnittet av Vampire diaries och dregla över dessa snyggingar. Åh herre min gud vad det sprätter till i lill-byxan när det vankas vampyrer och sexiga män i samma serie. MUMZ.



Speciellt kommer det suckas och stånkas över denna karl:







Adjö.


Brände lill-handen.

Godkväll vänner!
Idag har jag varit effektiv och duktig minsann. Har handlat, pluggat, fixat lite med Pjs inflyttningspresent, lagat mat, bränt sönder lill-handen samt införskaffat fina mystofflisar.

Herregud i himmelen som jag ska mysa nu. TITTA. SÅ MYSIGT.


Jaaa, jag brände ju handen när jag lagade mat som sagt.. ÅH så dumt. Värmde upp oljan alldeles för varmt innan jag slängde i löken, så oljan bara skvätta rakt upp på lill-handen och frätte sönder den.


Det gör jätteont och det är fruktansvärt synd om mig.

Buhu.




Crazy catlady.

Godmorgon mina små sparvar! Idag är som sagt en ny dag och den SKA bli bättre än igår. Ska nu börja dagen med att bege mig till Nacka Forum och inhandla munsårssalva samt eventuella mystofflor!

Vill bara visa den här reklamen innan jag ger mig iväg.
Det är som att titta in i framtiden. Läskigt att se sitt liv spelas upp så offentligt!

PS. Tjockafisen hälsar att han ser framemot kattmassagen och all mat. Han påpekar dock att något nackelack blir det inte tal om.



Adjö.

Liten ekorre matar mig med ekollon.

Kära bloggreaders!!
Dagen blev inte direkt bättre.. Om vi säger så. Det har varit en sån dag ni vet där ALLTING blir fel. Jag går in i folk, snubblar, välter och tacklar diverse saker inklusive människor och djur. Allt jag säger blir fel. Ingen gillar mig och jag gillar ingen. Ger folk onda blickar och får onda blickar tillbaka. DUMMA DAG. 

Jag vill gå runt och le, vara glad och snygg. Idag kände jag mig ful, elak och bitter. Ful, elak och bitter doesn't suit me.
Tänkte springa en sväng och göra av med lite ilska, men avstod av rädsla för följande anledningar;
1. Bryta ett eller alla ben i kroppen.
2. Springa vilse, inte hitta hem, få sova på en sten, tillslut bli räddad av en liten, liten ekorre som matar mig med lite ekollon och sen följer mig hem i morgondiset.
3. Springa ihjäl någon/något. Djur, människa eller växt.
4. Dö av utmattning. Bli uppäten av en förvildad hund.

Ger upp, går och lägger mig och hoppas på en bättre morgon dag. Ungefär såhär:
Imooorgon eeee eeen annnnaannnn daaag, tiiiiden eeee som etttt timglaaas ii miiin hand. Sekundeeeer och miiinuterrr blir till åååårrrr!!



PS. Blir till och med arg på den här timida lilla mannen Christer Björkman. Vad är det för jävla skitmusik han gör va? Usch.

Adjö.





Word.


Död åt Tengil.

ÖHHHHHH, godjävlamorgon. 
Jag har börjat min dag med att försova mig och missa första föreläsningen.. HATAR DET, hela dagen blir helt off. Känner mig hatiskt. Dessutom drömde jag dumma, hemska drömmar och nu känner jag mig bara helt matt.. 

Ska i alla fall släpa mig iväg till nästa föreläsning och även fixa den där jävla sladdjäveln som jag glömde köpa igår. Hatar att ingen förstår vad jag menar när jag säger sladd. Här heter det "kabel", men ÖHHHHH vem fan bryr sig. Ni fattar väl vad det är jag menar ändå!!! Sluta vara så jävla bajsnödiga. 

Det här kommer uppenbarligen bli en jävla helvetes dag. OCH JAG PALLAR INTE MED DET.


Adjö.

Dagens ansikte.

Såhär såg jag alltså ut under dagens fotografering. Eller jaaa, minus urringningen. Och så satte på mig en annan tröja och satte upp håret i toffs. Sen så hade jag ju ytterkläder på mig.

Men.. Ansiktet är ju detsamma. I alla fall.



Leonardo är hot stuff.

Alltså, vänner. Nu ska jag berätta om min första kärlek!! När jag va liten tittade jag och min bror alltid på teenage mutant ninja turtles och jag föll hejdlöst för en av turtelsarna (?). Leonardo, den blå ninjan föll mig i smaken och jag äääälskade honom.




Mest för att han hade den "bästa rösten" och de "tuffaste vapnen". Nu får ni ju tänka på att jag var typ 4 år gammal, idag hade jag antagligen sagt "sexigaste rösten" och "snyggast kropp". SE hur jag har utvecklats som människa under 18 års tid!
Än idag sprätter det till lite i lill-byxan när jag ser honom. Nä, usch. Känner nu att inte ens jag kommer undan med att tycka en ninja turtle är sexig. 

Hur som haver, så tyckte jag han va fantastisk! För övrigt minns jag än idag hela intro låten. FANTASTISKT INTRO!

PS. Sista meningen i videon är bäst; TURTLEPOWER!




Adjö.

Längtar.

Längtar så innerligt till November. SÅ JÄVLA FUCKING INNERLIGT! Då ska jag åka hem och hälsa på en skvätt och då har jag och Pj storslagna planer! Vi har planerat lite på skype och ska planera ännu mer inom en snar framtiden. Längtar så det värker i lill-hjärtat. Saknar Pj!
Jag saknar också pappa, mamma, syster, mormor&morfar, Amelie, Ida&Minna osv. Just idag saknar jag allihop lite extra mycket! 








Kommer idag bli den nya Adriana Lima.

Jag känner att jag har gjort ett misstag. Jag har liksom hypat det jag ska göra idag liite för mycket, så nu blir det lite antiklimax att berätta vad jag ska göra idag! Men skitsamma, passar det inte kan ni läsa någon annan mer sansad blogg. Kan vi släppa det nu och gå vidare? Bra.

JOO, idag klockan 4 ska jag minsann fotograferas för svenskt näringsliv!! Jag ska bli top model. YOU WANNA BE OOON TOPPP, NANANANA. Hur som haver, så ska jag fotograferas med en liten flicka, eftersom mitt jobb har blivit intervjuad av svenskt näringsliv och de vill nu ha bilder på en "nanny in action". Så då frågade de mig, och jag tackade ju givetvis ja eftersom det lät spännande.

Ska leka med en tvååring som jag aldrig träffat förut. Hoppas innerligt att hon inte är rädd för mig. Då lär det inte bli några vackra bilder.. Jaja vi får se hur det går! Innan detta ska jag hur som helst försöka införskaffa en sladd till min kamera så jag kan ge er lite riktiga bilder från mitt liv, istället för bara webcam och mobilbilder.

Vad gör jag inte för er... Suck, ni är så krävande.

Nu ska jag äta en macka, återkommer kanske med en bild på looken jag ska ha på fotograferingen sen. (Känner mig redan som en superstjärnmodel.)



Stay tuned!

Tanken var att hela dagen skulle tillägnas till att plugga. Går... sådär. Har istället åkt in till stan och inhandlat ett lim,  lämnat tillbaks en tröja, och fixat en massa med Petras inflyttningspresent. Mycket produktivt.

Jaja, inte ens jag kan lyckas varje gång! MEN nu skall jag skrida till verket.

Tänkte avslöja vad jag ska göra imorgon liten senare, så STAY TUNED!

Adjö.

Tommy i Pippi Långstrump är sjuk i huvudet.

Hej och hopp! Jag äro hemkommen från dagens arbete och har haft en riktigt bra dag, lite gråt var det på vägen hem eftersom jag inte, förvånande nog, kunde trolla fram vatten till en törstig liten kille. Men annars gick det bra!

Mysigaste idag var när jag och lillflickan låg i soffan och kollade på pippi långstrump. Det är typ en av de bästa grejerna med mitt jobb, jag får betalt för att mysa med en liten lintott samtidigt som jag tittar på film. Ganska bra!

Hur som haver, jag älskar Pippi. Hon är fantastisk. Men Tommy, det är något obehagligt med honom.
Framförallt har han det obehagligaste skrattet i världshistorien. Det är ett vildsint skratt han besitter. Man ser tydligt att det är en galning vi har att göra med. Det är inte bara hur hans lilla ansikte förvrids när han skrattar, utan det är även själva ljudet han utstöter i sig. Det är ett ljud som påminner om ett vilt djur, kanske en hyena eller någon slags skrattmås. Eventuellt en hybrid mellan de båda. 

Han skratt gör hur som helst att min hjärta fryser till is. Jag kan riktigt känna hur min själ krackelerar och faller samman i en liten askhög. Det gör ont ända in i benmärgen när han vrålar ut sin "glädje". Fruktansvärt obehagligt.
Jag kommer aldrig bli den jag var innan jag gjorde denna upptäckt. Aldrig.

Se och hör själva. Ta er tid och titta på båda. Det kommer förändra ditt liv.




Har hemligheter för mig på onsdag.

Hej och välkommen kära måndag! Idag ska jag jobba, jobbar ju egentligen på onsdagar och torsdagar men inte denna vecka. NEJ NEJ! För på torsdag har jag långedag i skolan, så då hinner jag inte jobba och på onsdag...
VAD ska Julia göra på onsdag trooo, tänker ni nu? JO det tänker ni. Och ni är så himla nyfikna!!!!!

MEN ni får inte reda på det nu, jag lämnar er med en cliffhanger helt enkelt. Herregud som ni kommer sitta och fundera och klura nu. Ni kommer anstränga lill-hjärnan till det yttersta, men ni kommer INTE kunna lista ut det.

FÖR DET ÄR SÅ HIMLA HEMLIGT!! 

Adjö.



Ett meddelande till latgenen och onyttighetstarmen.

Latgenen vann inte trots allt. Jag var minsann ute och rastade rumpan!
Men latgenen är sneaky och ger sig verkligen inte så lätt. Den gjorde en undanmanöver och anföll från andra flanken och konspirerade med onyttighetstarmen!!
Den lille jäveln.. Därför äter jag godis nu. Det är helt och hållet latgenen och onyttighetstarmen som genom genialiska och onda planer fått sin vilja igenom.

Men tro inte att slaget är över mina vänner. Nej nej. Så lätt ger jag mig inte. När ni minst anar det kommer jag att hämnas latgen och onyttighetstarm, det ska ni veta! När ni minst anar det.. Vänta bara.
Jag gnuggar mina småhänder och filar på min plan.

Om jag var er skulle jag sova med öga öppet. Man vet aldrig när jag sätter min plan i verket.
Jag har ögonen på er.



webcam to gif

PS. Okej. Min pyjamas är extremt ful och skrynklig. Vi behöver inte påpeka det. Den är mycket väl medveten om sina brister.


Latgenen segrar igen..

NEJ jag har inte kommit ut ännu. Okej, ni vann. Är ni nöjda nu? Känns det bra nu tycker ni? NU NÄR NI HADE RÄTT? VA??

Jag går ut nu. OM jag inte gör det ger jag er tillåtelse att avliva mig. Ett nackskott bara, en snabb och clean död.

Adjö.

Låt inte latgenen vinna!

Nu tänkte jag och min stjärt bege mig ut på en liten löprunda! Har ju införskaffat mig ett par fräsiga nya springskor så nu är jag fit for fight så att säga. Mår dock lite illa efter som jag tryckt i mig lite godis och tre koppar kaffe, meeeen det kommer inte hindra mig. Latgenen skall ej få vinna!! 

Lämnar er med ett litet bildregn! Så hörs vi sen, okej? Bra.






Släpp puman lös!

Vaknade imorse på världens myshumör, känner bara för att gosa ner mig i en filt med tända ljus och bra musik. Mets av allt skulle jag vilja att det var julmusik, längtar så väldigt mycket efter julen. Det finns ju ingenting som är mysigare! Dessutom har jag och världens bästa Petra en massa planer, bla vår årliga Gekåstrip samt vår juldag. HERREGUD I HIMMELEN VA JAG LÄNGTAR!!






PS. Dessutom släpper Justin Bieber, min lilla favoritsparv sitt julalbum i November. Kan ju inte bli bättre. The cougar inom mig morrar frenetiskt, klöser och vill släppas lös!

Fräs!

Såhär sågade jag ut igår! Har tyvärr inga bilder på mig från i Fredes, men ganska fräsig var jag. 




Min helg liksom.

God morgon mina små duvor! Allt bra? Gött!
Jag har haft en så fantastiskt rolig helg! I fredes var jag ute och kalasade och herregud va jag dansade. Jag lät min små dansben sprätta för fulla muggar, likt en vilde slängde jag mig runt på dansgolvet. GUD va roligt jag och lilla Hanna hade det :)

Igår var Hanna hemma hos mig och vi åt sallad och massa chips och godis. Åh jag är så glad att jag redan har funnit en så härlig vän i Stockholm. Fina Hanna!



Idag ska jag skriva ett uns tenta, springa en runda och sen bara lata mig! Skönt dag :)


Till Pj.

Pj.

Morgon ur Tjockafisens synvinkel.

Ungefär såhär ser det ut varje morgon när Tjockafisen vaknar till liv på morgonkvisten. Han är extremt morgonpigg och vill helst gå upp cirkus halv fem varje morgon, jag behöver väl knappast tillägga vad jag anser om den saken. 




Han vill också meddela att han kräver en sånhäringa pandadräkt, som han kan glida omkring i här hemma. Bloggpresent, födelsedagspresent eller julklapp, han bryr sig inte. Men han MÅSTE ha den, han har sådan extrama cravingzzzz. Fixar ni? Bra.

*

Tjockafisen önsker er en god morgon.

This too shall pass.

SÅHÄR ser min framtida tatuering ut. Ja, alltså inte såhär fult skriven med en sminkpenna, stilen ska dessutom vara snirklig och fin. Men jaa, ni förstår poängen!


PS halledar va min hand ser gigantisk ut. HELT FANTASTISKT!! Ni som känner mig vet ju att jag har världshistoriens minsta händer, så denna jättehand är det bästa jag sett på länge!!

Är INTE från Jönköping.

Får oerhört många frågor kring mig och min person sen jag flyttade till hufvudstaden. Frågorna är mer eller mindre begåvade kan vi säga. De tre absolut vanligaste är följande:

Fråga 1. Du är inte från Stockholm va?
SVAR: Nej, Captain obvious. Det är jag inte.

2. Åh, jag vet var du är ifrån.. Vänta nu, va fan heter den staden nu... Just fan, Jönköping! Ja, men du vet den där staden som ligger i Skåne?
SVAR: Alltså, nej. Jag orkar inte ens utveckla. Bara nej.

3. Är du sådär blek på riktigt?
SVAR: Nää, det är bara på låtsas. Egentligen är jag mörkhyad.

Vad jag anser om dessa frågor låter jag vara osagt.

Plommonätarn.

Jag äter plommon innan jag måste ta mig iväg till jobbet. Jag är plommonätarn.


Justin Bieber VS Paul Wesley

TITTA HÄR! Såhär kommer Justin Bieber se ut om 10 år. MAJ GAD va lika de är. Vad som är ännu bättre är att de är lika snygga båda två. MUMZ!


PUSS PÅ ER DÅÅ

Alltså, är hemkommen från jobb nu! Var så inte pepp på att jobba idag. Förra jobbdagen var tung och jag har fortfarande problem med rösten och jaaa allt kändes bara jobbigt och tråkigt. Så jag var förbered på det värsta. MEN så hade jag helt klart den bästa jobbdagen någonsin!! Allt gick vägen, inget barn grät eller skrek eller bråkade. De var bara söta, underbara och roliga båda två. ÅH vad jag tycker om de små liven!

Sammanfattningsvis får denna dagen båda mina små-tummar upp!! För att demonstrera min glädje över denna braiga dag så får ni en slängkyss av mig. FRÅN MIG TILL DIG!

PS. Lägg ej märke till mitt white-trashiga-halv-avskavda-nackelack. Okej? Bra.


Ni får denna fina bild på köpet. ENBART för att jag är så glad. Titta och njut mina vänner!


Dagen då min lunga begravdes under en stor ek.

Häääj! Äro hemkommen från dagens skola, redovisningen gick bra trots lite röstproblem. Fick däremot en enorm hostattack under en annan grupps redovisning så jag tänkte smyga mig ut lite snabbt och lätt. Gick väl.. sådär. Jag sitter där i lugnan ro och lyssna på något om barn och lyssnande osv, när en liten host dyker upp. Ingen fara på taket tänker jag och stoppar i mig en hosttablett. MEN så kommer det en host till, och en till.

Jag hostar och hostar och inser att det inte lägger sig utan bara blir värre. Ger då upp kampen mot hostningarna och tar mig mot dörren och jag försöker VERKLIGEN vara diskret och lågmäld. Men det GÅR inte. Jag snubblar mig bort mot dörren i panik samtidigt som jag försöker dölja mina hostningar i handen, vilket gör att jag går lite som ringaren i notredam, ni vet han som är helt sne. Börjar nu få andnöd eftersom jag i mitt försök att inte störa den andra gruppen håller andan för att undvika hostljud. Andnöden leder till att jag kallsvettas och får en skvätt panik.

Så jag försöker skynda mig, vilket bidrar till att jag snubblar på stolar och trasslar in mig i diverse människors ben. Äntligen kommer jag fram till dörren, men den går inte att få upp. Varpå läraren får hjälpa mig upp med dörren medans hon mumlar "men stackars liten".

Jag tar mig äntligen ut och hostar upp mina lungor. Ser hur de ligger där och drar sina sista rasslande andetag. Sakta böjer jag mig ner och smeker den ena lungan över kinden och viskar "såja, det är över nu. Du behöver aldrig mer lida. Sov nu, min lilla videung." Sen tar jag upp den i min famn och nynnar på en vaggvisa medans jag vaggande bär ut den till skolans trädgård.
Där plockar jag fram min medhavda spade och gräver en grop under en stor ek. I gropen lägger jag försiktigt ner lungan, smeker den en sista gång över håret och känner hur en tår trillar ner på min kind medan jag sjunger "duuuu lilla sparvöga, flyg över ängaaarna. Drööömmm dinaaa drömmar.." osv. Föser ner jorden över lungan och ser hur den sakta täcks. Sorgen är mäktig, men jag vet att det är för det bästa. Både för mig och lungan.

Efter begravning vänder jag ansiktet till öst och där står jag länge och blickar ut i oändligheten. Länge, länge begrundar jag den här förunderliga resan vi kallar för livet.





Adjö.

SVAR PÅ TAL.

Inser ju nu att svaret på alla frågor utom fråga 1 är att jag INTE vill plugga. Tack för mig.

Ett antal frågor kring mitt chipsätande.

Äter chips med dipp till kvällsmat eftersom.... Jag kan? Jag vill? Jag förstår inte varför ni ALLTID ska ifrågasätta mig..

Hur som haver, så uppstår ett antal frågor under tiden jag smaskar på (lät snuskigt, tänker genast på snaska kotte. Blir glad.). HUR SOM HAVER, ett antal frågor uppstår:

1. Varför kallar jag det "chips med dipp", när det i själva verket är "dipp med chips" jag äter?
2. Varför skäms jag inte när jag äter chips och dipp i min ensamhet?
3. Varför försöker jag tvångsmata Tjockafisen med chips enbart för att slippa sitta själv och fläska mig?
4. Varför blir jag oerhört sårad när Tjockafisen dissar mig och gömmer sig under soffan?
5. Varför skriver jag detta inlägg och VARFÖR tar jag kort på mig själv samtidigt som jag äter chips?

Avslutar mitt ätande med att inse att jag kommer dö ensam. Adjö.


JUST FAN.

Jag glömde berätta att jag tappat rösten till och från sen i torsdes. Är förjääävla förkyld alltså. Låter som en smurf alternativt en pubertal ung man. Välj själva.

Tänker mig att jag är denna smurfen i så fall:



Eller så är jag denna unga man:




PAUZ

Hej hej hej hej hallå SVERIGEE! Nu är jag tillbaka. Better, faster, stronger. "Naah, naaah that don't kill me can only make me stronger. Let's get lost tonight, you can be my black Kate Moss tonight." osv. Ja ni vet väl vilken låt antar jag? Annars kan ni get the hell away from my blogg. Ok? GÖTT!!

Nu har lilla Mamma åkt hem och det har även Amelie. Ja, just det! Hon va också här en snabbis, och ohhh så underbart att få se hennes lilla söta fejs igen! Vi åt lunch, fikade, shoppade och sen åt vi middag med delar av hennes klass på Vapiano. Mycket trevligt! Sen avslutade vi kvällen med ett glas vin. Fantastiskt skönt att få prata av sig lite!

Har även införskaffat ett par kalasigt fina skor. OJOJ så snygg jag blir i dem. Det är nästan oförskämt. Borde nästan rodna av min egen skönhet. MEEEEEEEEEEN jag jobbar inte så. Ska visa skorna sen, I PROMIZE. Nu blir det lite plugg innan Idol samt Hemmafruarna. Måndag är ju helt enkelt den bästa tv-dagen.

SMELL YOU LATER!!

Halli hallå!

Extremt mycket förlåt för aslamt bloggande, men mamma är här och hälsar på och det är fullt ös medvetslös som gäller de närmsta dagarna! Kommer dock vara tillbaka i ett fint bloggflow lagom till måndag!
Nu ska jag och mamma ta på oss finkläderna och åka till Grönan och kolla på The Arks avskedskonsert. Kommer bli fantastiskt!!
Såhär ser jag ut idag:
ADJÖRÅÅ!!

Blir INTE rörd.

Kände att jag var otydlig i det förra inlägget angånde "den gamla dängan". Det var alltså denna lilla godbit jag menade. Fantastisk låt, käck musik och genialisk text. Djupgående liksom.
Favoritdelen måste ändå vara:
"På en dörr det knackar varsamt, när en flicka öppnar då
får hon se den som hon älskar med violer som är blå
Deras blickar hastigt mötas hennes kind den blir så röd
när han frågar: vill du älska mig i lust och uti nöd"

Blir nästan lite rörd här i min kammare.
Nej. Nej, jag kan inte ens skoja om det. Nej, jag blir inte rörd, det blir jag inte. Inte alls faktiskt. Där gick min gräns kände jag.

MAMI!!

Hej, hej hemskt mycket hej! Som min kära moder hade sagt om hon hade varit här. OCH VET NI?!? Hon kommer och hälsar på mig och min bror imorgon. Vilken lycka! Har verkligen saknat ett päron eller två, så det ska bli supermysigt. 

Jaha, vad har annars hänt idag undrar ni nu kanske? Jaaa, det gör ni. Jo, jag hade en riktigt krånglig dag på jobbet idag. Glömde nycklar, tog nästan sönder vagnen, slog i min tå jättehårt. Det ena barnet va supertrött och ville inte göra någonting förutom att panikgråta och slåss. Det andra barnet, ville endast lyssna på björnen sover och bada i vasken i tre timmar eftersom jag dum som jag är sjöng den för henne på vägen hem och sen lät henne hjälpa mig diska. Ville gråta när jag traskade mot dörren, MEN då kom lillaste sötnosen och pussade mig på kinden och log sitt sötaste leende. Då var allt frid och fröjd igen och jag traskade nöjd mot tåget. 

Nu är jag dock gaanska trött, så nu ska jag halsa en kopp kaffe och gosa ner mig i soffan. Kanske återkommer jag med några kloka tankar senare, eller så gör jag inte det. Tänker osökt på den gammla dängan, SÄG INTE NEEEEJ, SÄG KAAANSKE, KANSKE, KAAAANSKKKKEEE.

HERRÅ!

Gosedjurslejonet from hell.

Hej hej hallå mina små bloggiga vänner!
Imorse såg jag något fruktansvärt på väg till skolan. En kvinna i kanske 30 års åldern satt bredvid mig på tunnelbanan och jag noterade snabbt hennes mycket snygga väska. Efter en stunds studerande, identifierade jag väskan. Det var en birkin-bag. En birkin-bag ligger på ett pris kring ca 50 000 - 150 000 för EN väska. Väntetiden på en sådan liten guldklimp ligger på cirkus 4 år för en vanlig dödlig. Denna dam har ju kanske då väntat flera år och sedan pungat (haha kul ord) ut ett par små slantar för denna lilla skapelse. Orättvist tänkte jag.

VET NI VAD JAG SÅG SEN?? Hon hade hängt ett gosedjur från väskan. Alltså ni vet en sån där liten dinglis eller va fan man kallar det, typ som ett mobilsmycke fast på väskan.

ETT DJUR hängde alltså och dinglade från 100 000 kronors väskan. Ett litet lejon hängde där och glodde på mig med sina gosedjursögon. Jag blev genast förbannad. Varför i helvete har hon ett gosedjur på denna vackra skapelse? OCH VARFÖR får ett gosedjur smeka sin gosedjursnäve (hand? tass? Oklart.) över detta mjuka, perfekta läder, MEN inte jag?

Sen stirrade jag på det lilla lejonet och det stirrade så klart tillbaka. Jag såg att det hånlog mot mig, det stirrade mig stint i ögonen och la upp ett litet hånflin. Jag tänkte att det var väl själva fan att detta ska hända just mig, där hänger det där lilla gosedjurslejonet och hånar mig. Det lilla fanskapet. JÄVLA DJURJÄVEL.

Ville skada kvinnan. HUR kan man GÖRA på detta vis mot en birkin-bag? Fy farao.

Gunilla rälig Persson


Jaha, då var ännu en dag i stora staden snart över. Tittar i detta nu på Idol och snaaaart äre Hollywoodfruar! Idag ska Gunilla bråka med sin mammas skötare!! Jag är oförskämt taggad på att se detta spektakel.


Hon är ju onekligen ganska räääälig... Hon ser ut som hon tanten i Karl Bertil Jonsson, ni vet det programmet som ingen tittar på som går på julafton.
TITTA!



Ja alltså om hon va brunhårig dåårååå..
ADJÖKENS!

Barnen smittar mig.

GODMORGON BLOGGEN!
Jag är förkyld igen! IGEN. Va ju för fan förkyld för cirkus 2 veckor sen. Blir lite förbannad på världen, varav denna orättvisa?? Antagligen är det alla små barn jag umgås med som smittar mig. Tur de är så söta, då kommer de ju undan med det liksom!
JAJA, nu ska jag läsa igenom hela statistiska centralbyråns rapport 2011, om barns villkor. Fantastiskt roligt. JÄTTEKUL! (pahaha, skrev jättekuk först och såg inte det förrän inlägget va publicerat. Det gjorde min dag lite)
LATERS!

Mumsfillibabba.

Tittar på Never back down för typ 1000 gången. ENBART för att den innehåller diverse extremt sexiga nakna män som slåss med varandra utan tröjor. MUMZZ!

Exempelvis dennahära:


Samt dennahäringa:


Mitt träningsbyxbeklädda rumphål i solnedgång.

HEJ ALLA BLOGGREADERRZZZ!
Måste berätta om igår.
Jo, jag var ju ute och sprang igår kväll runt 19 tiden. Jag sprang en sväng och sprang sen ner till vattnet vid Danviken och satt där och filosoferade lite på bryggorna vid solnedgången. Satt med ipod i öronen och var helt inne i min egen värld.

Efter en stund så började jag bli lite stel och kall, så jag bestämde mig för att springa hem. Nu hade dock mitt skösnöre gått upp så därför ställde jag mig upp och böjde mig framåt. Smart som jag är vände jag stjärten ut mot vattnet där ingen kunde titta rakt in i mitt träningsbyxbeklädda rumphål. När jag ändå står där och knyter tänker jag att jag kan passa på och stretcha lite. Så jag särar lite på benen och börjar böja på knäna upp och ner och "dra" ut musklerna lite (ni som har gått i samma klass på gymnasiet vet vad jag menar).

Helt plötsligt börjar det blixtra. Tror jag. Va fan i helvete tänkte jag, det regnar ju ingenting ens. Fattar inte var det kommer ifrån, tar av mig ipodlurarna och lyssnar efter eventuell medföljande åska. Hör då ett svagt brummande.

Då upptäcker jag, tittandes mellan mina egna ben, med huvudet upp och ner strax under stjärten. Att ute i vattnet, cirka hundra meter ifrån mig, glider Viking Line förbi. På denna gigantiska båt står cirkus 300 människor med kameror och tar kort på min rumpa i solnedgång. Därav blixtrandet. Jag tänker att shit nu gäller det att vara smart så de inte fattar att jag tycker det är pinsamt. SÅ jag står kvar och vinkar. Ja, ni hörde rätt. Jag vinkade. Som att jag minsan vetat att de var där hela tiden och att jag bara ville vara lite busigt skojig och visa rumpan för dem.
Vilket bidrog till ännu mer blixtar och ännu mer skam för min del. Ville i den stunden hugga av mig handen. Efter det ställde jag mig upp, bugade mig och sprang hem. (nä, jag bugade inte. Ångrar det lite i efterhand.)

Mental-post-it: Stretcha aldrig på en brygga där stora båtar, fulla med människor med kameror, sakta glider förbi.

Ungefär såhär såg jag ut, minus leendet! (och inte så långt ner, är ju inte så vig liksom. Men det talar vi tyst om).

Träningsdags!

Eftersom jag har så förbaskat jävla tråkigt och ingen jag känner i Stockholm är ledig för lek, så sticker jag ut på min dagliga runda nu. Sååå på med träningskläderna och ut i spåret.


Ni får en extremt nära närbild på mig så länge!
ADJÖRÅ!

Att få betalt för att äta en kaka.

Heej mina kära läsare!

Idag är det ett strålande väder i Stockholm, lagom varmt och soligt! Idag har jag redan hunnit gå på jobbmöte med en ny familj som jag hoppas att jag ska jobba med på lite helger framöver. Supertrevlig familj och skitsöta barn, så det bådar gott. De bodde dessutom jättefint, vilket ju onekligen är ett plus. Hoppas jag får jobbet!
Igårkväll jobbade hos en familj som bara behövde hjälp en kväll, så jag va där från cirka 18-22.30. HERREGUD vilka söta barn! Dog typ. Vi lekte, myste och sen nattade jag de små liven. De somnade ganska snabbt och sen fick jag betalt för att dricka kaffe, äta kaka och läsa en bok. Gaaanska gött, jag har typ världens bästa jobb!
Usch, jag är så rastlös nu. Vill göra något skojsigt! Några förslag?

Jobbig morgon.

Usch, har en riktigt jobbig morgon. Återkommer lite senare!
Ni får denna fina låten att lyssna på så länge.


Goder afton, goder afton en miljard nätter före jul.

Ville bara visa hur jag ser ut på morgonkvisten! Och det är alltså såhär det ser ut i batmangrottan varje morgon när jag vaknar. OCH så här snygg, pigg och avslappnad (och blond) vaknar jag VARJE MORGON.
Inte.
Såhär ser det oftast ut, jag i ruffsigt hår och kuddmärken i fejjan skedandes med en eller två styck katter.
Åhh min Mejakatt har den sötaste magen i världshistorien. Alldeles luddig, mjuk och prickig. Som min!
NU blire kaffe!!

Present!

Idag har jag fått en liten present på posten av bästa Amelie! En glädjens dag alltså! Ett fint tee i en fiiin burk. Alla som känner mig vet att jag älskar burkar onaturligt mycket, mer än livet självt.
Fick också ett läppglans i form av en uggla. Dessutom fick jag bästa kortet. TITTA OCH NJUT:


jaaa I know, dåliga bilder men jag har ju bara lilla webkameran att fotta med ju. Då blir det så tyvärr!

Barnarov.

Sitter lite och tittar på lite idolklipp såhär innan jobbet. Inser att jag sitter och fjortis-trånar efter varenda kille som sjunger bra. Inser också att de flesta killarna är typ mellan 17-20. Är ju alldeles för gammal för dessa småpojkar. Ändå vill jag... ta lite på dem, gärna samtidigt som de sjunger. Känns som barnarov. Men jag kan ju inte hjälpa att det är sexigt med killar som kan sjunga, det är inte mitt fel.
Borde skämmas... Gör dock inte det. Tar mig en chokladbit, en klunk kaffe och kollar vidare istället.
.
GAH va bra han sjunger! Inte OK.

Nej, jag är inte narkoman, bara dum i huvudet.

Eh jo men då va jag hemma från dagens arbete. Det har gått fint, bättre än väntat! Fööörutom följande lilla incident.

Jo jag skulle ju hämta de små liven från dagis första gången själv idag. Hade en lätt huvudvärk upptäckte jag på vägen dit, så jag proppade i mig en värktablett. Bra så tänkte jag.
Vandrade bort till dagiset, mötte en dagisfröken precis vid grinden. Hon ler stort och jag tänker att nu ska jag minsann imponera med mina fantastiska peopleskills. Hon tittar på min svarta tröja och påpekar att jag har vitt pulver över HELA tröjan (antagligen har en tablett ur värktablettskartan varit sönder och fallit ner i ett vitt täcke över min tröja). Jag tittar ner, ser att det ser ut som knark. Jag får panik och tänker att hon nu tror att jag är narkoman.

Istället för att bara le ursäktande och torka bort det vita pulvret, så gör jag kanske det absolut trögaste jag gjort någonsin. Jag utbrister: "JAG KNARKAR INTE!!" sen lägger jag upp det obehagligaste skrattet i mannaminne. Jag ryser när jag tänker på mitt psykopatiska skratt. Jag skrattar liksom lite som att jag är en galning med diverse bokstavskombinationer. Jag liksom lutar huvudet lätt bakåt och vrålar ut mitt skratt. Typ HAHAHAHHAAAAAAAAAAA. Hon tittar på mig och ser på riktigt orolig ut men säger ingenting, då blir jag ännu mer nervös och slänger ur mig ett panikslaget: "Jaa, alltså jag är inte narkoman." ALLDELES för högt och skrattar samma galna skratt igen. Nu ser hon lite irriterad ut och säger "jaha, ja. Det va ju skönt att höra". Jag står kvar och dör.

Alltså, va fan är det för fel på mig? Jag befinner mig på ett dagis, i full fart att hämta två små barn som inte är mina, och  får efter två sekunder en av dagisfröknarna att tro att jag är narkoman. SÅ. JÄVLA. DUM. I. HUVUDET.

ÖÖÖHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Damn you wordfeud.

Är helt och hållet superberonde av Wordfeud. Fan, det kommer bli angry birds all over again.. Jag borde inte få ha mobilspel. Kan inte hantera det. Går alltid till överdrift. Jag räknade precis hur många jag spelar mot just nu på wordfeud. 32. Jag har alltså 32 stycken omgångar igång samtidigt.
Wordfeud kommer bli min död.
Vi ses i nangijala.




Dagens bleka fejs!

Hello my fellow blekfisar!
Idag har jag varit en skvätt i skolan. Vi skulle redovisat, meeen eftersom alla andra grupper drog ut så jävligt på tiden så hann vi inte. Vilket innebär att vi får redovisa tre saker på torsdag.. Jag är väl kanske inte superduper nöjd med det.. Meeeeen jaja!
Hur som haver, nu ska jag och min kaffe sticka ner till Danviken, titta på vattnet och skriva brev till mormor!
Återkommer!

Den evighetslånga jakten på en jävla reklamjävel innehållande barn.


Hej mina kära bloggläsare! Hur står det till? Allt bra hoppas jag? Livet leker?
Jaja, för att återgå till det viktiga i den här bloggen. Alltså jag, såklart. Min dag har bestått av plugg, plugg och lite shopping.

Vi fick i uppgift att till morgondagens lektion att hitta reklam riktat till barn eller reklam innehållande av barn. SÅ jag kollade igenom alla mina modekataloger här hemma, hittade inte ett jota. Letade lite på nätet, hittade INGENTING.
Åkte till Nacka Forum, letade upp en leksaksaffär, bad om att få ett reklamblad. DE HADE INTE ETT ENDA JÄVLA BLAD. Jag gick in på Ica Kvantum, letade efter en Kalle Anka tidning, eftersom det är den enda barntidning jag VET att det finns reklam i. Tidningen va slut. Åkte hem, gick in i den lokala Ica-affären. Den där jävla helvetes lilla Kallejäveln va slut där med. Slutade med att jag köpte en Nalle puh tidning (visste inte ens att det fanns).
Går hem, öppnar tidningen. Inte en enda reklam. Dör lite.

Hittade dock en reklam efter mycket om och men och ett intensivt googlande.
OCH FY FARAO. Tjejen på bilderna är 10 år gammal. 10!!!! Hon är ju för fan bara ett litet, litet barn. Usch, blir ledsen långt in i själen.

ADJÖKEN SA FRÖKEN!

Världens kanske obehagligaste barnlåt.

Alltså, jag älskar barnmusik. Den gör mig glad. MEN denna låten skrämmer mig, den väcker så många frågor som jag inte får svar på. Exempelvis: Varför sjunger han så konstigt? Vad har han för dialekt egentligen, han betonar ju helt fel ord? Varför stönar han? Varför kan jag inte trots att den skrämmer mig, sluta lyssna på den? Den gör att jag vill krypa ur mitt eget skinn, men ändå sitter jag här och lyssnar om och om igen. Ytterst obehagligt.



Buksprättnings-mätt.

ÄR. SÅ. JÄVLA. MÄTT. Helt sjukt. Jag är liksom sådär mätt så man önskar att man kunde sprätta upp buken lite snabbt och lätt, skyffla ut lite gojs och sy ihop igen. Jag är så mätt att jag liksom inte kan röra mig, mina armar bara liksom flappar omkring runt min kropp helt okontrollerat. Det är ingen styrsel på dem. Mitt tröja har liksom glidit upp så att den sitter strax under valparna (brösten, för er som inte är så snabba i lill-hjärnan), och jag ORKAR inte dra ner den. 
SÅ mätt är jag. Okej? Några frågor på det? Inte? Bra.

Pj.

Jag har så många väldigt fina vänner, som är alldeles fantastiska på alla sätt och vis.


En av dem är Petra. Hon är en av mina absolut finaste vänner. Varför? För att hon alltid älskar mig, även när jag är dum och fjantig och pinsam. Och det är så skönt att veta, det är så skönt att veta att jag när som helst kan få kärlek från henne. Hon är som en liten låda, fylld med oändlig kärlek, som jag kan öppna när jag vill. Jag älskar det med henne, att hon väldigt ofta berättar hur mycket hon tycker om mig och hur viktig jag är för henne. Det gör att jag (som om vi ska vara helt ärliga, har en hel del "trust issues") känner att jag kan göra detsamma.
Ibland önskar jag att hon hade lika mycket kärlek till sig själv som hon har till andra, att hon kunde inse hur fantastisk hon är. På riktigt.
Jag önskar att hon visste, att hon är något av det absolut finaste jag har.
And I love you, I love you, I love you. Like never before.

Det är okej att känna.

Jag har lagt upp videon på min facebook tidigare, men gör det även här eftersom jag tycker att den är så väldigt fin och viktig. Glöm inte att det är okej att känna.


God morgon.


The freaking list.

Nu ska jag svara på en såndäringa töntig lista som alla bloggare brukar svara på! Har hon verkligen inget bättre för sig, tänker du säkert nu. Nej, jag har inget bättre för mig klockan 8 en lördag kväll. Varför inte undrar du? För att jag inte har något liv. Så håll käften nu så jag kan svara på frågorna.

• BRUKAR DU KOMMA I TID?
Jag har alltid varit en extrem tidsoptimist men anstränger mig verkligen för att komma i tid nu för tiden. Så ja, svarar jag då.

• HAR DU BRA KONDITION?
Nja, när jag springer känns det som att jag har bra kondition, men å andra sidan kan jag inte gå upp för mer en ett trapsteg för att bli anfådd. Oklart, svarar jag.

• NÄR BLEV DU FOTAD SENAST?
Av mig själv i morse.

• HUR KÄNNER DU DIG NU?
Extremt mätt på chips, kaffe och Ramlösa. Så ganska bra, alltså.

• VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER?
Lila och svaaart.

• KAN DU LAGA MAT?
Jaa, jag är väl ingen Gordon Ramsay men jag kan väl liite i alla fall.

• VAD PLUGGAR DU?
Socialpsykologiska programmet, denna terminen är det barn och ungdomsvetenskap.

• BLIR DU BRA PÅ KORT?
Ibland helt okej, ibland ser det ut som jag bär på något slags handikapp.

• NÄR OCH VARFÖR GRÄT DU SENAST?
Hmm, i Tisdes för att jag va ledsen.

• VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET?
Nääääh, jag gråter ju hela tiden. Riktigt liten lipsill är ja!

• HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR?
Öh ja!! Mycket bra!

• DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN?
Kaffe. SÅ. JÄVLA. DUM. FRÅGA.

• ÄR DU NYTTIG?
Inte just nu, hehehe eftersom jag precis skrev att jag är asmätt på chips? Men ibland så visar nyttighets-tarmen sitt fula nylle.

• HAR DU NÅGONSIN HAFT NÅGOT JOBB?
Hahaha jaaa. Sen jag va 16 har jag alltid haft jobb.

• ÄR DU BLYG?
När jag var liten var jag väldigt blyg. Nuu not so much.

• VILKEN TID GICK DU UPP IDAG?
09.30 tyypissh.

• HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL?
Typ inget. Två glas vin och jag är glad i hatten.

• HAR DU SPYTT OFFENTLIGT?
Nej. Usch.

• JAG SOVER?
Vad är det för jävla fråga? Vadå jag sover? I min säng? För lite? FATTAR INTE FRÅGAN. Vägrar svara

• VAD SA DU SENAST?
"ahmen va fan", eftersom jag inte förstod förra frågan.

• VAR DU PÅ FESTIVAL I SOMRAS?
Nope.

• VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN?:
Någon av mina fina vänner,mamma eller pappa. Beroende på vad det handlar om.

• VAD SKULLE DU BEHÖVA NU?
En till mage. En chips mage. 

• HAR DU SNYGGA SKOR?
Öh ja?

• VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE?
"Kooooommm fiiiiisssseeeeeeeen" Sen tvingade jag honom att vara lilla skeden.

• HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT?
Ja.

• HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG I NATT?
Tjockafisen och Meja.

• HAR DU KÖRKORT?
Nää.

• ÄR DU ENSAM NU?
I rummet? Ja. I lägenheten? Nej.

• VAD SER DU FRAM EMOT MEST DENNA VECKA?
Hmmm, är ju bara imorgon kvar? Inte så mycket. Mitt kaffe imorgon på morgonen kanske. Men gud va sorgligt.

Baby, you ain't seen nothing yet.

Den här bra låten jazzar jag omkring till denna dag. Den är inte bara sjukt bra, min blogg är också döpt efter denna käcka låt. PLUS att den är intro-låt till Mia och Klara, som vi ju alla vet är det mest genialiska programmet EVER.

Mys med skräckis, tacos och supertighta jeans.

Igår kväll tog jag och min stjärt först buss, sen tunnelbana, sen buss igen till Hanna på Tyresö. Väl dar lagade vi lite tacos, åt tacos, åt marängsviss och drack ett glas vin. Mycket trevligt!

Jag hade för övrigt på mig mina allra tightaste jeans, ni vet såna jeans så det ser ut som rumpan liksom är gjuten i betong, ingenting dallrar eller lever rövare i de jeansen. Hur som helst, det fick ju inte plats mat i magen i de jeansen, så jag fick låna ett par mysbyxor av Hanna som tillät stjärten och magen att fladdra fritt. Väldigt skönt!

En sak som är konstig är att här anser man inte en timmes resväg som lång tid att resa. Det tar alltså en timme för mig att åka till Hanna, hade någon sagt att det skulle ta en timme att åka till en vän när jag bodde i Halmstad hade jag tyckt att det va aaaaslåååång tid, men inte här. Här tycker jag att en timme är helt rimligt. Underligt!
Såhär såg jag ut igår för övrigt


Och ett sånt här fint halsband har jag köpt. Om ni inte ser så är det ett litet timglas, med riktigt sand i så man kan vända på det och så. Jag åkte faktiskt i en och en halv timme dit och en och en halv timme hem för att köpa det halsbandet. Så gillar ni det inte, så baahh meh FUCK YOU råå.

Smell you later!

It's just a bad day. Not a bad life.

Den här dagen behöver lite hjälp på traven känner jag, så jag lägger upp lite fina bilder som gör mig glad. Lite fredagsinspiration! Okej? bra!

Tlött.

Är trött, jättetrött. Sov dåligt inatt, delvis eftersom jag drömde att jag och killarna i Vampire Diaries ägde ett rymdskepp och slogs med diverse rymdmonster, delvis av andra mindre underhållande anledningar som inte behöver tas upp i lilla bloggen. Jaja, nu halsar jag litervis med kaffe i alla fall och försöker återta min plats ibland de levande. Går... sådär. Ibland är livet bra jobbigt alltså, tur att det är bra jävla fantastiskt ibland så att det väger upp lite.

Återkommer när livslusten åter rinner i mina ådror.

Bjuder på en bild så länge, från en annan morgon! Gillar att jag ser spritt språngande galen ut, det ger mitt ansikte karaktär anser jag.

Skype.

Har precis avslutat en 2 timmar lång skypdate med pj. Fantastiskt var det! Bara helt freaking awesome liksom.

Idag har jag även hoppat studsmatta i en evighet, lekt vass-tand och långhals, lyssnat på populare (även kallad papulle av den som önskat låten) 300 miljoner gånger i följd och blivit tvingad att dansa till samt tittat på musse pigg och hans överenergiska vänner om och ooom igen. En helt vanlig dag på jobbet helt enkelt! Ganska schysst att få betalt för att leka liksom :)

Nu ska jag gå och tvångskela med Tjockafisen och tvinga honom att skeda. Jag tänker att han ska vara lilla skeden idag.
Adjöken!!

ÅH!

Nu blev jag sugen på lilla snigel låten ni vet, eftersom jag skrev lilla fjäril akta dig osv.
Youtubade den precis, LYSSNA OCH NJUT:

Lilla fjäril akta dig, akta dig, akta dig.

Tidsinställer detta extremt intressanta blogginlägg, så just nu leker jag antagligen med två styck barn i Saltsjöbaden. Efter skolan idag tog jag vägen inom Åhlens och köpte mig en kalender. Som jag gör varje år, inget år använder jag kalendern. MEN den ska ändå införskaffas.

Hur som helst, så köpte jag en fin med fjääärilar på och denna gången mååste jag skriva i den. För nu har jag så mycket olika tider som ändras hela tiden från vecka till vecka. Skola, två olika familjer som jag jobbar hos osv. FULLT UPP alltså. Därför ska jag tvinga mig själv att använda min lilla kalender denna gången. Jag ska i alla fall göra mitt bästaste.
Såhär fin är den i alla fall!

Samma likadan.

Första skoldagen äro avklarad! Nu undrar ni kanske varför jag redan är hemma?????? Ja, det gör ni. JOOOO då ska jag berätta hur det ligger till. Vi fick sluta redan klockan 12, eftersom en lektion va inställd på eftermiddagskvisten. SÅ SKÖNT, då han jag liksom hem och äta lite, dricka lite kaffe och byta kläder innan jobbet. Gött!

För att återgå till första skoldagen. Jag gick den lååånga vägen dit, genom skog och mark på en liiiten liiiten stig, var ytterst (och då menar jag YTTERST) nära att halka i en gyttjepöl. Gjorde det dock inte vilket var tur, det hade varit sådär lagom roligt att klampa in bland alla 08or helt nerkladdad av lera. Huuur som haver. Jag kom dit, hel och ren i min nya fina tröja, lite svettig kanske jag va. Men man kan ju inte få allt. Jag går in i klassrummet, slår mig ner bredvid en tjej som ser trevlig ut. Efter en stund vänder hon sig mot mig och säger "snygg tröja". DÅ HAR HON EXAKT SAMMA TRÖJA PÅ SIG I SAMMA FÄRG. Så himla typiskt, blev lite ledsen. Jag ville ju vara unik.

Ryckte dock upp mig ganska snabbt! Såhääär såg jag ut idag, eller ser ju fortfarande ut eftersom jag tog bilden för cirka 3 minuter sedan.
PS. har fallit tillbaka i gamla synder och färgade håret brunt igen för några dagar sen. LOVE IT, som jag har saknat mitt möörka hååår!

Nu ska jag byta kläder och sen drar jag och passar barn, smell you later!

Första skoldagen.

Är antagligen i detta nu på väg mot skolan, eftersom detta inlägget är tidsinställt. Är taggad, hoppas innerligt att det blir riktigt jävla roligt! Eller ja i alla fall inte astråkigt.
Wish me luck!