Gott nytt år!

Vänner!
Tar mig nu en liten bloggpaus eftersom jag ska åka till Svängsta och fira nyår med Amelie, kommer hem imorgon någon gång på kvällen. Meeeen jag hoppas ni får ett riktigt roligt nyår!!

Tänkte också att jag skulle skriva ihop en liten sammanfattning av året som gått, men hinner inte riktigt det nu. Får bli en annan dag. Så nu har ni något att se fram emot!!







Adjö!

Hurra för Ida!


Ville bara meddela alla bloggläsare att också Ida nu är med bland de vänner som får sig en applåd!
HURRA FÖR DIG IDA (och Minna, givetvis. Fast hon får iofs alltid applåder!)!!

Hurra för er!

Eftersom Pj önskade ett lill-tummen-upp-inlägg, så får hon det.

Båda lill-tummarna upp för Amelie, Pj och Johanna. HURRA FÖR ER!





Adjö.

PS. Ifall ni undrar varför jag helt magiskt baaah har andra kläder på mig nu, så är det för att jag använde en bild som jag tagit tidigare innan. Detta är alltså dagens jag!

Var är mina kompisar?


Jahaja, då har jag varit hemma i snart två veckor och jag har bara träffat två kompisar. Pj och Amelie! De har jag dessutom träffat flera gånger. Ska träffa en Johanna imorgon dock samt hennes lilla Ellen.

Varför har jag bara träffat tre vänner undrar ni? Jaa, det undrar jag också. Sanningen är att de är de enda som har hört av sig trots att alla vet att jag är hemma över jul.


Lill-tummen ner. 

Jaja, jag flyttar ju hem snart, så jag dör inte. Men det svider allt lite i lill-hjärtat mitt.

Adjö.

PS. Jag hintar hejvilt här vänner.

PS 2. Beror det på att ni har smsat och jag inte har fått smset, (jag har sämst täckning här på landet) så ber jag om ursäkt och uppmanar er att ringa eller skriva på fb.

Världshelvete.

Har de senaste timmarna försökt adressändra. Förgäves. DET GÅR INTE. Är det inte det ena som inte funkar så är det fanimej det andra. VARFÖR måste världen arbeta emot mig? Jag som är så snäll och beskedlig.

Hur som helst blev jag förbannad och ringde kundtjänst och frågade va fan det var som pågick. De svarade då med följande fråga; är du helt säker på att du vet var du bor? JAAAAA jävla kundtjänstkärring, jag vet väl FÖR FAN VAR JAG BOR NÅGONSTANS. Sen upplyste hon att hon tyvärr inte kunde hjälpa mig och att jag skulle återkomma. 

Så nu sitter jag här utan adressändringen och tjurar. DÖD ÅT ADRESSÄNDRING.SE och DÖD ÅT KUNDTJÄNST. Vilken jävla kundtjänst förresten? Själva poängen med kundtjänst är väl att hjälpa sina kunder dvs göra sina kunder en tjänst. DE BORDE INTE ENS FÅ KALLA SIG KUNDTJÄNST, de borde heta kundOtjänst. 

Börjar undra om det här är världens sätt att straffa mig för att jag är en compulsive mover. Kanske vill världen se mig död för att jag konstant flyttar. Jaaaaa, VÄRLDSHELVETE, jag vill väl för fan också sluta flytta. Det är ju ditt fel att jag inte har kunnat stanna någonstans. GE MIG EN LÄGENHET SÅ SKA JAG STANNA TILLS DEN DAGEN JAG DÖR. 

OKEJ? Okej. BRA.


Bild från: Weheartit

Ni är tjurskalliga.

Goddag vänner!
Igår var en härlig dag. Speciellt kvällen eftersom den spenderades med Amelie och Pj! Ganska fantastiskt var det faktiskt. Har tyvärr inga bilder eftersom vi var upptagna av att prata och skratta

Ursäkta? Är ni besvikna? PÅ MIG? Nej, det kan jag inte gå med på. Det är snarare jag som är besviken på er för att ni är så tjurskalliga. Tycker faktiskt att ni kan unna mig en kväll utan kamera. Så det så. Nu slutar ni genast att tramsa och är tysta!


Bild från: Weheartit

Adjö.

Spännande!

Har så jävulskt ont i magen. Det är verkligen inte okej. Vad som däremot är okej, (jätteokej faktiskt) är att jag ska titta på en lägenhet imorgon. Iofs en studentlägenhet som jag egentligen inte riktigt vill bo i, eftersom jag har massa fördomar mot studentlägenheter (och studenter) MEEEEN den ligger supernära Högskolan och ÄNNU närmre Rebecca. Vilket ju onekligen är ett enormt plus!

Jaja, vi får se hur det känns efter att jag tittat på den imorgon. Spännande!


Pappa är en jättebebis.

Goddag vänner. Hur står det till idag? Bra? Härligt. Skönt att höra.

Jaja, åter till mig, huvudpersonen i lill-bloggen. Idag har jag och pappa gjort hemmagjord glass i hans nya glassmaskin. Det blev riktigt gott faktiskt, bättre än förväntat! Pappa har också visat sin tjusiga sparkdräkt. Han ser ut som en jättebebis i den. En jättebebis med skägg.



Snyggt!

Adjö.

Löken hatar dig.

Det är inte bara jag som inte gilllar dig, löken gillar inte dig heller. Han gillar dig ännu mindre än vad jag gillar dig faktiskt.
Det är alltså inte jag som hatar dig, det är löken som hatar dig. HÖR DU DET!? Löken HATAR dig!!!



Adjö.

PS. Onion hates you.

Här sitter jag och myser.

Godafton! Här sitter jag och är mysig. Har på mig min nya myströja som jag fick i julklapp av mamma och pappa och känner mig sjukligt avslappnad.


Jag och pappa har tittat på Glee exakt hela dagen, så jag har liksom inte ens klivit ur min pyjamas ännu. Ska dock strax rycka upp mig och dricka lite vin med mor min. Ganska så bra juldag dåva.





Adjö.

GOD JUL!

Nu är kläderna på och snart skall det ätas. Är så glad att jag nästan spricker! ÄR REDO FÖR JUL!



God jul!!!!

Som jag har längtat efter att få säga det här..... GOD JUL KÄRA BLOGGLÄSARE!!!! Idag är det sannerligen en glädjens dag. Glöm inte att njuta riktigt ordentligt och var snälla mot varandra.

Extra GOD JUL till mina fina vänner, ni är bäst i hela världen och jag är så glad att jag har er! Massor av jul-kärlek till er :)


Nu till det jag utlovade igår.... Bästa jullåtarna den här julen!!!



















OCH SIST MEN INTE MINST, min ABSOLUTA favorit jullåt alla tider! 




Adjö!!!!

Varo glada.

GODNATT vänner!! Imorgon äro det la julafton, varo glada över detta. 
Imorgon skall jag också lägga upp mina favorit jullåtar den här julen, i lill-bloggen. KOM TILLBAKA DÅ.



ADJÖKEN!

Dagen före dagen J.

Har haft en asmysig och riktigt rolig dag med världens bästa familj. Underbara, skrikiga, bråkiga, galna och roliga familjen Engström!

Och snart, snart är det äntligen julafton.






Happy freakin' times!

Godkväll vänner!
Äro hemkommen från mys med Amelie "den sätter sig" Ledin. Så jävla roligt vi har haft det. Som jag har saknat den lilla tjejen! HAPPY FREAKIN' TIMES!

Vi bytte julklappar och jag fick detta! Så nöjd. Från och med nu kommer jag lukta som en liten godis. NICE!


Amelie fick en tröja från Zara av mig, hon verkade onekligen nöjd.


Esther var såklart också med och fikade!


Kärlek!


Adjö.

Var inte oroliga.

Hej hej hallå vänner!
Idag ska jag till världens bästa Amelie och byta julklappar! Så fantastiskt. Är superladdad, exalterad, PÅ TÅRNA etc.

Just det, jag har färgat håret också. I camen ser det svart ut, det är det inte. Det är mörkbrunt. 

Såhär såg det ut under tiden jag färgade det.


Och såhär blev slutresultatet. 

Ja, lill-handen vinkar på, precis som vanligt. Var inte oroliga. Den ska ingenstans. Okej? Bra.

Adjö!

PS. Inser att ni ser absolut noll skillnad på min hårfärg nu och tidigare. Det är camens fel, den vill så gärna höja kontrastjäveln så jävla högt. Så allt ser mörkare ut än vad det är. MEN JAG LOVAR ER VÄNNER, det är en ganska markant skillnad. Kanske inte i cyberspace, men i den riktiga världen.

Juldagen med Pj.

Igår hade jag och Pj vår legendariska juldag. Herregud, va härligt vi hade det. Dagen blev bara så perfekt, allting föll på plats. SÅ. JÄVLA. UNDERBAR. DAG. 

Vilken fantastiskt liten människa den där Pj är. Så jävla fantastisk. Ojoj, vad mycket jag tycker om dig. 


Gissa känzlan!?

VÄNNER! Vi kör lite "fri tolkning av bild" så här på kvällsqvisten. Just precis såhär känner jag mig nu, VILKEN KÄNZLA HAR JAG?!?



Pyntat satan

Godkväll vänner!
Idag har varit en fullproppad dag liksom de flesta andra. Har idag handlat med farsgubben, gick oerhört effektivt. Snabba som vinden var vi klara och firade vår snabbhet med en måltid på Max. VARDAGSLYX!?!???!!!

Efter det har jag pyntat satan och klätt granjäveln. Oj oj så fin den blev. Blir kanske en bild på den.
DEN SOM LEVER FÅR SE!

Såhäringa såg jag ut idag.



Just fan! Jag köpte ju en ringjävel när Petra hälsade på i Sthlm också. Den är lila och så stor att den nästan tar upp hela lill-handen!
HÄR ÄR DEN.



Men.

MEN, MEN, MEN, MEN, MANLY MEN, MEN, MEN. Men, men, men, men, menmenmen, ohoohohohoo. 





Så mycket som pågår.

Jag är dålig, jag vet. Jag borde skämmas, jag vet. Men det är så mycket som pågår här hemma, föräldrar att tjata på, syskon att reta, katter att dra i svansen och kompisar att leka med. Hinner liksom inte med att sitta vid datorn. Har faktiskt lite ångest för det. Får liksom dåligt samvete för att jag inte har skrivit något roligt på bloggen på flera dagar. Snart en vecka (!). Ska försöka bättra mig! 

Hur som haver, idag var jag och min syster på Gekås. Oh, detta magiska ställe. Älskar det verkligen. Köpte en hel massa grejer. En hel del nödvändigt och minst lika mycket onödigt. Jaja, så kan det gå!

build animated gif

Adjö.

Grubblig.

Hej hej hej!
Ber om ursäkt, för riktigt rövdåligt bloggande. Finns ingenting som ursäktar vad jag har gjort mot er. Men låt mig förklara. Pj har varit hos mig sen torsdes och igår kväll åkte vi hem ihop till Halmstad. Så nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och bloggar lite. Tiden med Pj var som väntat, helt jävla fantastiskt. Herregud va jag tycker om henne alltså. Helt otroligt!

Är på ett sådant underligt humör, känner mig helt avtrubbad. Mycket underligt och mycket irriterande. Det är ju mindre än en vecka kvar till Julafton så jag har inte tid att vara grubblig. SÅ SLUT UPP, DUMMA KÄNSLOR!



Adjö.



Godmorgon vänner!

Godmorgon vänner!
Nu är äntligen lilla Pj här och det är, precis som förväntat, fantastiskt underbart. Idag ska vi gå på stan, shoppa lite och sen ska vi nog hem och dricka lite vin ikväll. Jaa, precis! En asbra dag helt enkelt.

make an animation

Vi hörs sen smågrizar!

Adjö

Just saying.

Du kommer hamna i helvetet om du skrattar åt det här. Just saying.









Då skäms jag för att vara människa.

Jag blir genuint ledsen när jag läser artiklar likt den här: http://www.dn.se/kultur-noje/riksdagsledamot-talar-for-nazister-i-stockholm. På riktigt, långt in i själen. Och jag skäms, skäms för att vara svensk. Skäms för att människor som flyr till vårt land, undan krig, undan förtryck, ska behöva uppleva det här. De flyr till vårt land för att de ska få en ny chans, en chans att deras barn ska få växa upp utan hat och utan hot. Jag skäms något så oerhört att de ska behöva uppleva förtryck och rädsla också här.

För rasismen finns, överallt. Hela tiden. Nu för tiden är den dold, undangömd och hemlig. Vilken kanske bara gör den ännu mer farlig och ännu mer obehaglig. 
Först och främst tänker jag på allt hat mot islam. Eller kanske främst mot människor med invandrarbakgrund med rötter i mellanöstern. För ska vi vara ärliga är det ett litet antal av dessa som utövar sin religon dagligen.

Mycket av rasismen tror jag grundar sig i okunskap, och rädsla. Rädsla för att saker ska förändras, rädsla för att något ska tas ifrån dem. Risken är att rädslan gör en blind. Att man bara ser det man vill se eller det man förväntar sig se. Jag tror att har man bestämt sig för att alla med rötter i mellanöstern är eller beter sig på ett visst sätt, så är det det enda man ser. Man ser bara de invandrare som uppför sig illa, man ser inte alla de som uppför sig bra. Det finns en psykologks term för det, som kallas "självuppfyllande profetia". En självuppfyllande profetia innebär helt enkelt att man bara ser det man väljer att se, man ser det man redan "vet". Vilket gör en starkare i sina åsikter. 

Ibland kan jag undra om människor har glömt vår egen "svenska" historia. Den som de är så oerhört rädd om. Vi är så upptagna med att värna om det som är svenskt och fördöma allting annat att vi glömmer bort hur illa vi har uppfört oss genom århundraden. Vi minns inte hur vi slaktade våra egna invånare för att de vägrade byta tro, då Sverige konverterade från asatron till kristendomen. Att Sverige var ledande inom rasforskningen och således var Hitlers källa till jude-hatet, det vill vi inte minnas. Vi minns inte att vi lät nazisterna transportera soldater genom Sverige eller att vi vägrade ta emot flyende judar på 40-talet. Vi minns inte heller hur vi långt in på 70-talet tvångssteriliserade människor som hade olika typer av handikapp eller psykiska sjukdomar. Vi minns bara det vi vill minnas. 

Så kanske, kanske är det dags att skita i vad som är svenskt och inte svenskt. Och försöka fokusera på vad vi kan göra bättre. Vad vi kan lära oss av andra kulturer och vad de kan lära sig av oss. Vägen till ett bättre Sverige, är inte och kommer aldrig vara genom hat. Vi får inte glömma hur stor skada hatet har gjort världen över genom tiderna. Vi får inte glömma den delen av vår historia som vi inte är stolta över, vi får inte glömma vad nazisterna och kommunisterna gjorde under 30- och 40-talet. Vi får aldrig glömma att alla de gånger oskyldiga människor farit illa, så har det grundat sig i hat.

Jag måste erkänna att jag är livrädd för vart det här landet är på väg med alla sverigedemokrater, nynazister och extrem vänster osv. Men jag vägrar tro att någonting skulle bli bättre för att vi hatar dem.
Så alla nynazister, sverigedemokrater, terrorister och andra arga små människor. Jag hatar er inte, jag tycker bara så oerhört synd om erl. Och när jag läser om hur ni slåss, bråkar och trakasserar oskyldiga människor. Då skäms jag, då skäms jag inte bara för att vara svenskt. Då skäms jag för att vara människa.



Pj&Julie.

åh, har ju helt glömt att visa min fina mugg som jag har fått av PJ!! Det är fina julbilder på mig och Pj tryckt på den, och så står det Pj&Julie på ena sidan. SÅ HIMLA FIN!




Ett styck vindögd kanin, till er tjänst.



Fetaost och choklad.

Vänner!!
Jag brukar handla på ICA, har ICA-kort osv. Idag fick jag tidningen Buffe hemskickad och med den lite rabatter. Vad man får rabatt på avgörs av vad man brukar köpa. 
Jag fick rabatt på fetaost och geisha-choklad. Det jag har köpt absolut flest gånger det senaste halvåret är alltså, fetaost och choklad.
Vad säger det om mig? 


Adjö.

PS. Jävlar vilka fish-lips jag fick på bilden. Liknad Angelina Jolie. Eller hur? Jaa, jag visste väl det.

Hår.

Vänner!
Här kommer en bild på håret, något ruffsigt eftersom jag var nyvaken på bilden. Men ändå, vad tycker ni? Gjorde jag rätt?


Adjö.

PS. Håret är inte snett, det är jag som lutar på lill-huvudet.

Nu kan ni tillbe mig igen.

Nu var det längesen ni fick se en man här i bloggen. Känner att det är dags. 




Ja, sparar bästa till sist. HEHEHE. VIKING.


Så, nu kan ni tillbe mig igen. Varsågoda.

Lill-fejzet mitt.

lill-fejzet mitt! Jag har också mitt nya läppstift på mig. Jajemän.


Blev helt anfådd av min egen ilska.

Aloha vänner!
Idag har jag varit på Ikea och inhandlat lite julklappar minsann. Av någon anledning så bjuder jag alltid in mina syskon i smeten och tänker att ihop ska vi göra värsta extravaganta grejerna. Så slutar det alltid med att jag får göra allt själv. Får dock skylla mig själv eftersom jag tar på mig allt jobb.. Jaja, fint blir det nog i slutändan i alla fall.

Jag har också klippt mig idag. Åh, har du varit hos en frisör och klippt dig, tänker ni säkert nu. Så fan heller. För det första hatar jag frisörer och för det andra så planerade jag inte att klippa mig. Alls faktiskt. 
Men jag blev så jävulskt förbannad på att det inte blev snyggt när jag försökte fixa det, så jag drog fram en kökssax. Och med ett avgrundsvrål klippte jag av skiten. Blev helt anfådd av min egen ilska. 

Jaaajaa, någon cm, tänker ni nu. Nää, jag jobbar inte så. Jag klippte av till nyckelbenen. Alltså ungefär två decimeter hår. HEJ DÅ HÅRET.

Kände mig lite som när Marshall rakar av sig håret på sitt bröllop, i How I met your mother. Älskar den scenen, speciellt när han vänder sig om och ser helt galen ut. Hittar tyvärr inte hela klippet på tuben, jävla fitt-tub. 
Här får ni ett smakprov på hur det såg ut, på ett ungefär.




Adjö.

PS. Ni får inte se håret vid ett senare tillfälle. Kanske idag, kanske imorgon. Ingen vet säkert.

PS 2. Inser att jag överdrev så in i helvete när jag sa att jag hade klippt det till nyckelbenen. Det är snarare i övre-tutt-höjd.

Jag bär på hamster-genen.

Jag var godissugen innan, så jag köpte mig lite godis. Den fick inte plats på bild när jag satt ner, så jag var tvungen att ställa mig upp. Är inte helt bekväm med helkroppsbilder.. Därav den oerhört stela kroppen. Ser ut som jag är uppstoppad. Det är jag alltså inte.


herregud det är verkligen en konst det där med att ta helkropps-bilder. Jag hade stora problem med att få med både mig själv och toffefeen. STORA PROBLEM.



Jag hade också svårt att få med min underläpp. Såhär ser cirkus 20 bilder ut. Ser ut som en liten hamster. Gnag, gnag. Jag börjar undra om jag ofta ser ut så? Eftersom typ ALLA bilder har samma hamster-syndrom. Underligt.. Jag kanske härstammar från en hamster? Typ bär på hamster-genen. Oklart vilken typ av gen det är, men jag tänker mig att någon av mina förfäder hade en "fling" med någon typ av gnagare. En gnagar-fling. Jaja, vi kommer ALDRIG veta säkert

Adjö!

Lill-bävern sjunger.

Vänner!
Sitter just nu och tittar på this is Justin Bieber, för att.. Jaa, jag tycker han är asbra! Och söt, som en liten sparv. Hur som helst är "This is Justin Bieber" en liten mini-koncert kan man säga, som är inspelad i England. Live såklart, där han sjunger lite olika låtar. Vissa är gamla låtar, vissa är jullåtar från hans nya album och vissa är covers på andras låtar. Han må vara liten och späd likt en kattunge, men sjunga kan ungjäveln. 

Hur som helst, tycka vad man tycka vill om lill-bävern, men titta på det här klippet. HUR BRA är han inte här? VA VA VA? Så bra. SÅ jävulskt bra.

Båda låtarna nedan är jättebra, men den bästa låten är när han sjunger "Because av you", ni vet Ne-yos gamla dänga. Titta på klippet så får ni höra själva!



En jullåt! EFTERSOM DET SNART ÄR JUL!



Dör av lycka.

Goddag vänner!
Jag har haft riktigt vedervärdiga mardrömmar inatt, usch. Är så glad att natten är över och att jag ska fika med Hanna klockan tre! 

En sak jag inte är det minsta glad över är att mina bebisar, mina små fina pällsbollar har åkt hem till mamma och pappa igår. De kan inte åka tåg hem med mig, eftersom Tjockafisen är extremt rädd för... jaa allting egentligen. Så därför drogade vi ner dem och så fick de åka bil hem. FY FAN VA JAG SAKNAR DEM! Det är så jävla tomt här utan dem. Imorse hällde jag upp mat och började ropa på dem, kände mig aströg när jag kom på att de inte är här.

Jaja, måste försöka stå ut en vecka bara. OCH VET NI VAD SOM HÄNDER PÅ TORSDAG???
PJ KOMMER HIT!! Dör typ av lycka när jag tänker på det!




Till Ida.

Bästaste Ida!
Idag döptes din dotter Minna, och jag kunde inte vara där. Jag och du har känt varandra sen vi var 7 år och jag kan fortfarande komma ihåg exakt hur det kändes när du flyttade till Kvibille. Blev helt överlycklig när mamma sa att en flicka i min ålder hade flyttat in bara några hus längre bort. Kom ihåg hur jag höll alla tummar och tår och önskade att du skulle vara kompis-material. Tjaaa, såhär i efter hand kan jag väl konstatera att det var du och vi har ju varit vänner sedan dess. Om man bortser från vårt fjantbråk i trean, haha, fan va vi hatade varandra då!

Har svårt att fatta att det redan har gått 15 år och ännu svårare att fatta att du nu har en liten dotter. En liten dotter som jag började älska långt innan jag träffade henne. Det är en oerhört underlig känsla när ens bästis, får barn, eftersom man älskar barnet långt innan det ens är fött, enbart för att det är en del av en person man älskar. Fruktansvärt underligt och fruktansvärt härligt.

Därför är det extremt jobbigt att jag inte kunde komma på dopet idag. Det känns som att jag borde varit där, jag som har varit där vid alla andra viktiga tillfällen i hennes mammas liv. Jag kommer ihåg vad jag tänkte när du berättade att du var gravid. Jag ska villigt erkänna att jag var orolig. Riktigt orolig. Inte för att du inte skulle bli en fantastisk mamma, för det har jag aldrig någonsin tvivlat på. Utan för att jag var rädd att du skulle missa saker. Ville inte att du skulle stressa sig fram i livet. Den oron gick dock över ganska snabbt när jag såg hur lycklig du var. Herregud, jag tror aldrig jag har sett dig så glad och hel som du är nuförtiden.

Hela tiden jag varit borta så har det varit som att jag har velat stanna tiden och slipppa missa allting som händer Minnas första halvår. Men det går inte. Tiden går och Minna växer. Snart lär hon sig gå, prata och leka och det vägrar jag att missa. Jag kan knappt vänta på att få se vem hon kommer bli. Vad hon kommer gilla, vad hon inte kommer gilla och om hur hon kommer se ut. Tänk när hon blir tonåring och hon kommer hata allt och alla, inklusive dig och Mange ;) Hon kommer känna att ingen förstår henne (precis som du och jag kände^^) och då tänker jag vara den coola tanten som står på hennes sida, som förstår. Som bjuder henne på cigg och smugglar ut sprit från systemet, haha jag kan knappt bärga mig!

Hur som helst, så hoppas jag att dopet var alldeles fantstiskt och att Minna skötte sig exemplariskt. Jag hoppas du också skötte dig exemplariskt, vilket du säkert gjorde, du var ju alltid den väluppfostrade av oss ;) Åh, jag älskar dig, så jävla mycket. Lika mycket som när vi var 12 och hatade världen och bara tyckte om varandra, kanske till och med mer än då ^^

Och Minna, lilla vackra barn. Jag önskar dig all lycka i världen och jag svär att jag kommer mörda den som någonsin får för sig att såra dig. Älskade unge.




Ni är bra fina.

Tack för alla fina kommentarer jag fått på inlägget "jag är okej ändå". Herregud, ni är bra fina alltså! Blir helt rörd, ledsen i lill-ögat. 

Jag älskar er.



Mysdag.

Godafton vänner! Jag har haft en så fantastiskt mysig dag med mamma, pappa och storebror. Vilken mysdag!

Vi började med att äta frukost, julfrukost såklart eftersom det är tredje advent. Sen tittade vi på film och gjorde oss i ordning. Efter det tog vi bussen till gamla stan och åt på vapiano. När vi var mätta och glada gick vi en sväng i gamla stan och avslutade sen med en fika.

Åh jag önskar alla dagar kunde vara som idag! SÅ HIMLA HÄRLIGT.
Här kommer lite bilder!






Dagens nattliga fejz.


FU.

ÅH JAG ÄR SÅ JÄVULSKT IRRITERAD. 


BITCHES BE LOCO. (Cougar town)



Jag är okej ändå.

Kom precis hem från en löptur. Hatar förövrigt folk som kallar att springa för att "löpa", därför är det något oklart varför jag använde det ordet alldeles nyss.

Hur som haver, varje gång jag är ute och springer så slås jag av hur vackert Stockholm är och hur bra jag trivs här. Därför känns det så jävla tråkigt att behöva lämna det. Jag vill verkligen inte tillbaka till Halmstad. Jag saknar såklart alla mina vänner och min familj hela tiden, varje dag, men själva staden ger mig ingenting.

När jag lämnade Halmstad så kändes det som jag blev typ 10 storlekar större. Jag blev modigare, starkare och mindre ängslig. Jag började ta hand om mig själv igen, både psykisk och fysiskt. Jag började tillåta mig själv att göra fel. Jag lärde mig att det är okej att trilla ihop i en liten hög och sen kravla sig upp igen, det är inte farligt att misslyckas. Här lärde jag mig se det spännande i att inte alltid veta vad som kommer hända, istället för att vara livrädd för att saker skulle förändras. Här slutade jag sparka på mig själv för att jag inte är perfekt. Jag behöver inte vara störst, bäst och vackrast längre. Jag är okej ändå.

Därför känns det som att gå baklänges när jag tänker på att flytta hem igen. Det känns som att mitt nya jag, ska försöka passa in mitt gamla jag, som är 6 storlekar för liten. För jag är inte längre den personen som lämnade Halmstad, den personen är borta. Kvar är jag, en nyare, bättre Julia. Men den Julia hör inte hemma i lilla Halmstad. Hon hör hemma precis exakt där hon för tillfället känner att hon vill vara. Och det är här. 

Jag vill inte gå bakåt längre, nuförtiden vill jag bara gå framåt.



Nu går ni in på ert rum.

Bloggreaders. Vi har ett problem. 
Varför är det enda ni vill läsa mina inlägg med bilder på män? VA? Det är alltid de som får mest views OCH mest kommentarer. Efter det kommer bilder på mitt fejz.

Ni lämnar mig med så många frågor och så lite svar.
Varför är ni så ytliga? Varför vill ni bara titta på bilder? Är det bara människor som tänder på män som läser min blogg?
Och det absolut VÄRSTA AV ALLT, varför vill ni hellre se bilder på män än på mig? Varför? Svara genast!

Vet inte om vi kan fortsätta det här, ni och jag. Jag känner att ni inte respekterar mig som individ. Nu tycker jag att ni ska tänka över vad ni har gjort och sen be om ursäkt. Det är det enda rätta.

Nu går ni in på ert rum. Bums bastu.

Jag är en nörd.

Alltså, vänner. Nu ska jag dela med mig av del av mig själv som många andra finner extremt töntigt. MÅ SÅ VARA, JAG VÄGRAR ATT SKÄMMAS.
Jag visade ju min fina top gun tröja häromdagen. Kommer ni ihåg? Jaa, precis den. Den ascoola tishan. Jag har under de senase åren utvecklat en förkärlek för t-shirts med diverse tryck. Helst ska trycken ha med tv-serier, musik eller filmer att göra. Varför undrar ni? För att jag är en nörd. Jag älskar allt som är nördigt. Det är delvis därför jag vet typ allt skvaller om alla kändisar jag har något slags intresse i. Jag går liksom in för det så himla hårt.

Hur som haver så har jag samlat på mig hur många som helst genom åren. I min samling finns (förutom min top gun tisha rå) exempelvis en homer-tröja, en hmym-tröja med barney, en twilight-tröja osv.
Det jag vill ha till min samling just nu är en t-shirt med motivet SAMCRO (sons of anarchy motorcykle club redwood original, för er som inte är lika nördiga som jag) och en med happy endings. 



Och nu till mitt nyaste (och kanske bästa) tillskott. Min SONS OF ANARCHY tisha! SÅ JÄVLA NÖJD är jag. 




Här kommer två andra favoriter:
1. Det här är alltså en tisha med "I <3 vampires" på, men hjärtat är utbytt mot ett äpple (alla som är riktiga twilight-fans vet varför det är ett äpple istället för ett hjärta).
Varför älskar jag denna tisha? Men alltså, allvarligt talat. Känner ni mig inte alls? 


2. Den här tishan behöver ingen introduktion. Så jävla bra baaaa. 




Här sitter jag och är viktig.

Goddag kära bloggläsare!
Idag är liksom en helt vanlig dag utan några spännande infall. Hade liksom rensat helgen från allting skojigt eftersom mamma och pappa skulle vara här idag, men de dissade mig och är hos sina kompisar istället. Känner mig inte alls åsidosatt. Nej, nej. Jag känner mig inte det minsta oviktig. Inte alls.
Nej, nej. Här sitter jag och är oerhört viktig.

Rasmus på luffen-fri

Ja men typ såhär fri liksom. Rasmus på luffen-fri.


Lill-handen vinkar och säger hej.

Aloha!
Mina päron är som sagt här, vilket är alldeles fantastiskt mysigt. Nu har de dock lämnat mig för sina vänner i Uppsala, men lugn nuu vänner. De kommer tillbaka!

Hur som helst sitter jag nu i min ensamhet och tittar Idol samt äter chipps och dipp. Ganska schysst. 
Har dessutom skrivit klart skolgrejskiten och är nu även fri från den. Frii som en fågel! FRIII SOM EN FÅGEL OCH NU ÄR DET SOM NÅÅGON ROPAR KOM!!
Ja ni förstår.

Lill-handen vinkar hej hej!

Adjö.

Försöker blidka er.

Godmorgon vänner!
Nu ska jag förklara mig. Jag bloggade ingenting för att jag helt enkelt inte hann. Jag stack på morgonkvisten till skolan, var där till tolv och åkte direkt till jobbet för att vabba åt lillflickan som fortfarande var sjuk, var där till halv åtta och stack hem. Väl hemma började jag skriva vår examinationsuppgift som måste vara klar idag klockan 23.59. Ursäkta? Varför jag satt och skrev den igår kväll? Jo för att idag kommer mamma och pappa och då vill jag inte skriva på den. Därför satt jag uppe till tre och skrev och håller nu på att avsluta skiten.

Därav uteblivet bloggande! Hata mig inte. Jag försöker blidka er med denna attraktiva man.


Adjö.

God damnit, fight back!

HAHAH bästa klippet EVER!





"Francis, be careful"
"NO! THEY ARE MIIIINE!!"

Dör lite typ.

Be my wing-baby?

Alltså vänner, detta är den BÄSTA halloween-kostymen EVER. SÅ. JÄVLA. GENIALISK.
Jag MÅSTE införskaffa mig denna kostym vid nästa Halloween, VEM ÄR MED MIG?

Kostymen kommer ca 2.00 minuter in i lö video. Men det allra bästa är när de dansar vid 3.25 och 4.05. (Ja jag är både en tvserie-nörd och en youtube-nörd.) OCH 5.08, WATCH IT BEARDO!




Happy ending är för övrigt en så jävulsk bra serie! Superrolig. Precis som jag. WHABHAAM, som Laurie hade sagt. Ursäkta, vad sa ni? Laurie vem? VERKLIGEN? Laurie i Cougar town såklart. Herregud va ni är tröga.

Adjö.

PS. Jag vill vara bebisen.

Jag vill stalka.

Vänner!
Jag har återigen blivit ofrivilligt ledig då lillflickan i la familia är sjuk. ÖHHHH, jag hatar att bli fråntagen jobb, jag vill ju tjäna pengar. Jaja, vi skulle nog försöka ordna så att jag vabbar istället för mamman i familjen imorgon, så kan hon jobba trots att lillan är sjuk.
Trist idag dock, för nu har jag ingenting att göra.

Jaa, alltså jag ska ju träna, men det gör jag ju nästan varje dag så det är ju inte superspännande. ÅH jag är så uttråkad. VAD SKA JAG HITTA PÅ? Känner för att stalka någon, det var så längesen. Men vad jag vet befinner ingen kändis sig i Stockholm som jag är intresserad av att stalka.

Jag får fila vidare på det helt enkelt. Just det, snön är borta också... Så jävla trist! KOM TILLBAKA SNÖN! I MIZZ YOUUUU.



I am quietly judging you.

Jag ska ge er en gåva! En gåva i form av det roligaste youtube-klippet jag vet. Men först, en liten historia.

Idag är jag cool. Eller alltså, jag är ju cool alla dagar i veckan. ALL DAY EVERYDAY BIIITCH. STR8 OUTTA COMPTON etc.
Hur som helst är jag EXTRA cool idag, för jag har minsann min top gun tröja på mig. 

Alltid när jag har den tröjan så tänker jag först och främst på hur töntig Tom Cruise är. För det är han. EXTREMT töntig. Sen tänker jag ALLTID på ett asroligt klipp med honom ur filmen Magnolia.
Det här är ett av de absolut roligaste klippet jag vet, alla kategorier. Tompan säger alltså kanske den absolut töntigaste repliken i filmens historia. Se och njut.

Någon frågar Tompan vad han gör. Han stirrar på personen i fråga och svarar "What am I doing? I am quietly judging you".

SÅ. FRUKTANSVÄRT. TÖNTIGT.  Ni skulle bara veta hur ofta jag tänker den här repliken i mitt huvud, för att den är så fantastisk och ni skulle verkligen veta hur ofta jag säger den. Man skulle kunna säga att jag missbrukar den.

Åh Tom Cruise din lilla tönt, I am quietly judging you. Precis just nu faktiskt.

Lever du med en psykopat?


Hej vänner! 
Jag surfade runt lite på Aftonbladet och fann en artikel om hur man kan lägga märke till om man lever med en psykopat! Kan ju vara bra att veta tänker jag. 

Här nedan följer en lista på lite egenskaper och liknande som kan utmärka en psykopat. Jag tycker mig se att de flesta stämmer och jag borde ju faktiskt veta. HEHEHE

  • Han är ytligt charmig och tror att han är viktigare än andra.
  • Han manipulerar andra för egen­ ­vinnings skull. Han ljuger och bedrar utan svårigheter. Han är likgiltig inför att åka fast.
  • Han visar lite ånger eller skuld. Ibland kommer han att säga förlåt, men det är bara för att slippa ­andras tjat.
  • Han är hjärtlös och känner inget medlidande.
  • Han lever av andra eller har en aggressiv attityd
  • Han har dålig självkontroll och är promiskuös
  • Han hade beteende­problem redan som ung och satt i arresten innan han ens fyllt 18.
  • Han har en impulsiv livsstil. Han är en risktagare.

Källa: http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article13793626.ab

Alltså vissa av punkterna påminner mig om någon.. Kan inte riktigt sätta fingret på vem det är bara. Mycket underligt.

Adjö vänner!

I am waaatching yoouuu..

Det var säkerligen många av er som undrade var det var jag hade på mig. Jo, det var det visst. Sluta nu. 

Det var min giraffpyjamas! Jajemän, en sådan har jag i min ägo (såklart).


Där nere under giraffen, så står det "I am watching you" . ÄR DEN INTE FANTASTISK? Den äro inköpt på gekås barnavdelning (ifall ni skulle vilja ha en själva).

Adjö.



Snö var det här!

Goddag vänner!
Egentligen skulle jag varit i skolan idag, men jag missade lill-bussen och struntade i att ta näsa. Varför undrar ni? DÄRFÖR ATT DET SNÖADE HÄR IGÅR.
Och när det är snö ute, då vill jag bara vara hemma och julmysa mig med kaffe och risalamalta. JA JUST DET! Ni läste rätt. Jag kilade till affären och köpte risgrynsgröt och gjorde mig en risalamalta till frukost. Så dekadent är jag.

Så nu sitter jag här och myzer mig i sängen och ska strax titta på dagens avsnitt av julkalendern. 

how to make an avatar



Kvällsmumz.

Här får ni lite kvällsmumzzz. Varsågoda!




Mijauh.

Surfar på the world wide web.

Hallihallå vänner!
Jag och Mejakatten surfar omkring på the world wide web efter lite youtube-klipp. Vi har tittat på både den ena och det andra, men strax ska vi gå och fixa lite mat. Mejakatten ska få lite kalkon och jag lite lax tror jag.

Vi kan laaa höras lite senare, ni och jag? Bra!
Så länge kan ni titta på den här gamla klassikern.


En jävla viking.

EY YO! Jag ger er en snygg man att njuta av sådär lite appropå ingenting.
Herregud va jag skämmer bort er. Snorungar.



Oh my sweet, sweet lord (som Amelie hade sagt) han ser ut som en jävla viking. Pust och stön.


Fair deal.

Godafton vänner!
Idag har jag varit och shoppat med min broder. Eller ja, jag har hjälpt honom att shoppa, jag köpte faktiskt inte ett jota. DET NI! Hur som helst fick jag lunch som betalning för min hjälp med att hitta kläder, vilket jag ändå kände var en fair deal.

Såhär ser jag ut idag!



Ser av någon oklar anledning blekare ut på den andra bilden trots att den är tagen precis efter det första. Mycket underligt. 

Adjö.



Ett styck snygg man.

Vänner!
Jag har ett nytt beroende. Ja, det innehåller män (såklart) och nej det innehåller inte frukt (inte ens plommon). DET ÄR EN SERIE. Typ världens bästa serie, faktiskt. Som ni kanske vet så tycker jag om serier och filmer där det förekommer män. Jag gillar också filmer som innehåller blod och död, vilket ju faktiskt kan vara en av anledningarna till min besatthet av vampyrer. 

Hur som haver så är det inte vampyrer denna gång, men det innehåller (såklart) män, blod och död. Ett oerhört vinnande koncept! Serien är alltså Sons of Anarchy. SÅ JÄVULSKT BRA! Serien är så genial att jag ryser i hela lill-kroppen när jag ser den. Sjukligt bra skådespelare och så fasligt spännande story. Vapen, blod, gangstrar, motorcyklar, död. YOU FREAKIN NAME IT!

Meeeeen det allra bästa är huvudrollen, Jax. Han är så sexig och snygg att jag nästan faller död ner.
Herregud va det spritter i lill-byxan när han vandrar runt i sin lilla skinnväst och slänger med sitt långa hår. Ja. Ni läste rätt. Han har långt hår och skinnväst. Inte riiiiktigt min stil, men det skiter jag i. JAG VILL ÄTA UPP HONOM. Okej? Bra.

Jaja, hur som helst så tycker jag absolut att ni ska titta på denna lilla serie. Ni kommer INTE ångra er.




Hej!


<3

Jag har en gåva.

Vänner!! Tentjäveln är klar och inskickad! Vilken lättnad. PHEW.

Just i detta nu sitter jag på jobbet och tittar på tv och äter godis.
Lillpöjken var superförkyld och ledsen idag, men jag drog fram mina bästa knep och fick honom i säng en timme innan han brukar sova och nu sover han djupt i sin lilla säng!
Blir helt chockad av mina egna barn-skills. Hade ingen aning om att jag va så bra på att söva små, små människor, men tydligen är det en gåva. Ska bli spännande att se om gåvan går att applicera på mina egna barn eller om den bara gäller när det är andra barn med i smeten.



En glad tentafri tjeja med liten, liten tumme till er tjänst!

Adjö.

Vänner, hata mig inte.

Vänner, jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Men idag och imorgon blir det inte mycket till bloggande. Varvar jobb med skrivande av tenta och mellan det så sover och äter jag. Baaa satt ni inte undrar vad som har hänt mig!! Okej? Bra.


Lill-handen min vinkar på er.