Sigge Fürst har etsat sig fast likt en igel.

Den här sjöng min mor en morgon för mig för längesen. Sen dess blir jag inte av med den. Den har etsat sig fast likt en igel i mitt huvud. VARJE morgon rullas denna avskyvärda melodi upp i mitt huvud. 

Det ska tilläggas att jag har ett jävla morgonhumör. Det finns ingen, och då menar jag INGEN som hatar morgonen så mycket som jag gör. Jag hoppas alla morgonar (morgnar? oklart vad det heter i plural) dör. Varenda morgonjävel.

Jaja, hur som helst, denna låten får mig att tänka på mamma och henne saknar jag. Innerligt. Lilla mamma.



Adjö.

Jävlar i helvete.

Den här vackra donnan kommer jag få träffa om två dagar. TVÅ DAGAR. 


JÄVLAR. I. HELVETE. VAD. JAG. LÄNGTAR.



Måzzerlåverz.

Godkväll bloggerz, allt bra? Skönt att höra. Har precis ätit middag hos Hanna, denna underbara lilla tjej. Så mysigt, som vanligt!

Här får ni en liten bildkavalkad från helgen med Amelie, som för övrigt var typ den bästa helgen EVER. Herregud va jag har skrattat. Har ni tur kanske det till och med kommer upp små videos från våra festliga bravader....

VEM VET!!?!?! Jag. Såklart. 






Adjö.

Jag är internationell.

VÄNNER! Jag är en bad blogger.. hehe jag äro internationell. Hur som haver, idag åkte Amelie hem och nu stressar jag runt med lite allt möjligt och därför är jag en dålig bloggare. Annars är jag ingen dålig bloggare, annars är jag kanske världens bästa bloggare. Ja, antagligen.

Jaaa, jaaaa, imorgon ska jag försöka bättra mig!

Så länge får ni njuta av två bilder på mig och Amelie när vi lunchade i lördes. NJUT!




Adjö.

Amelie i stora staden.

Godafton vänner!
Idag har lilla Amelie infunnit sig i mitt hem. Vilken lycka! Cirkus klockan 11 ankom hon, sen dess har vi hunnit dricka kaffe ett antal gånger, äta lunch, shoppat, ätit middag och nu dricker vi vin för glatta livet. Vi har även dreglat över bröderna Salvatore.. Mums!

BÄSTA dagen på länge helt enkelt. Önskar att jag kunde behålla henne här. Ja men typ låsa in henne på toan och mata henne genom en lucka i dörren. 










Kärlek.

Nattfikar med mig själv.

Eeeeftersom jag inte kan sova, så fikar jag lite istället. Har precis halsat en latte och tryckt i mig två kakor. Känner mig inte ens lite trött. Mycket oklart varför jag bloggar.. Meen jag har liksom inget annat för mig.





Ni älskar mig ändå.




Herregud. Jag är som en pubertal tonårspöjk. Jaja, ni älskar mig ändå. Eller hur, visst gör ni det? Bra. 



Jag suger.

Mitt strikta schema fallerar redan. Sitter nu och väntar på min nästa paus. Det var inte riktigt tanken när jag gjorde schemat. 

Jag suger. 

Adjö.

PS. Tyvärr suger jag inte rent bokstavligt utan det är endast en metaforisk sugning vi talar om. Uttrycket "Jag suger" symboliserar alltså hur oduglig jag är som person.





Stackars mig.

Hej, kära bloggreaaadeeerzzz!

Idag är en sorgens dag. Både för att jag måste plugga hela dagen och för att jag har mens. STACKARS MIG. Ja, det är en obegriplig sorg. 

Hur som haver, har jag lagt upp ett mycket strikt schema för dagen. Exempelvis har jag nu en kort "bloggpaus" och om cirkus en timme har jag en lite längre "matpaus" osv. Min dag är uppdelad likt ett fängelseschema. Det står till och med inskrivet när och hur länge jag ska besöka toaletten.

Det enda som håller mig uppe är att imorgon kommer världens bästa Amelie och hälsar på mig. Herregud i himmelen vilken fantastisk helg vi kommer ha! 



ADJÖÖÖ.

PS. Om en vecka kommer jag återförenas med Pj!! Lycka.

Men herregud nej.

Men alltså, vart i helvete är världen på väg? Jag veeet att många av mina vänner gillar leopardmönster (däribland min egen syster, mitt eget kött och blod..) men inte ens ni kan väl tycka att det här är vackert? VA? VA? VA?

Att H&M ens säljer dessa räliga handskar, känns som ett personligt påhopp. Jag känner mig kränkt.



Nej, jag vill inte ha dessa handskar. Nej, nej, nej, nej. NEJ, FÖR GUDS SKULL. NEEEJ.

Adjö.

PS. Jag vet inte om det framgick, men jag gillar inte leopardmönster.

Brööhl.




Bröööhl.





Fly.

SÅ. JÄVLA. BRA.




Idag är det jag och lil wayne.

Alltså jag har sån jävla ångest över att jag inte pluggar, för jag vet att jag borde. Jag veeeet att ni tycker att jag är lat nu, men sluta pressa mig. Ni FÖRSTÅR INTEEEEEEE.

För att citera lil wayne: "I think you stand under me, if you don't understand me."



Adjö.

PS. Förlåt. Jag har pms. Can't help it.

Gråtfest på jobbet.

Godafton vänner!
Jag äro nu hemkommen från jobbet och har också hunnit städa och tvätta (allt för att inte plugga) lite.

Ni vet ju alla att jag älskar mitt jobb, det är helt enkelt världens bästa jobb. Meeen jag måste säga, idag var en riktigt jobbig dag. Lilltotten var lugn och mysig, som hon är för det mesta men stora killen. HERREGUD. Hade han varit tjej och ett par tio år äldre hade jag trott att han hade pms. Han var på ett jävla humör helt enkelt, vilket jag också var (eftersom jag har pms på riktigt idag).

Det var en gråt- och skrikfest (mest han) av sällan skådat slag som utspelade sig på vägen hem från dagis. Jag höll mig dock oväntat lugn och samlad (Julia VS Världen: 1-0) och efter vi kommit hem och lugnat ner oss framför lejonkungen sa var han nästan sitt vanliga glada jag igen! 

Jag applåda
rar alla människor som är föräldrar dygnet runt och inte minst de som är ensamstående föräldrar. De borde få timlön. Som jag!

Adjö.



Jag är fantastisk.

Vänner.
Jag lyckades precis skalla min egen hand, rakt på brännsåret. Lyckades också bita mig själv i tungan samtidigt. Jag är.. Fantastisk.

Adjö.

PS. Jag kanske eventuellt grät en skvätt av smärta, men det talar vi inte högt om.

Jag hade varit en fjantig fågel.

Vänner. Jag sitter här och funderar (allt för att slippa plugga) på utrycket "trilla av pinn".
Säger man så för att när hönan/burfågeln/andra fåglar på pinne trillar av sin pinne när de dör? PÅ RIKTIGT, är det därför?
I så fall varför jämför man människor med fåglar? Jag förstår inte. Varför inte "trilla av kattställning" för? Jag gillar det bättre.

Hur som haver kommer jag osökt in på vilken typ av fågel jag hade varit om jag va en fågel. Låt oss ponera (fantastiskt underskattat ord) att jag trillade av pinn idag och återföddes som fågel. Vilken fågel hade jag blivit då?

Alltså, jag vill ju gärna tro att jag hade blivit en påfågel, kolobri, en helt vit duva alternativt en fenix fågel. Något vackert och värdigt liksom.

Känns dock mer troligt att jag hade återfötts som hackspett, fasan eller någon annan fjantig fågel. Jag hade varit den typen av fågel som alla andra fåglar suckar och pustar åt, när den flyger förbi.
Jaa, men ni vet. Den där jobbiga, töntiga och opassande fågeln. Den hade jag varit. Jag vet! En papegoja. Jag hade varit en papegoja.. 

Suck.



Adjö.

Jag skrattar faran i ansiktet.

Jag ska nu åka och jobba en skvätt. "Men Julia, vi har ju inte fått något manligt godis idag" tänker ni nu. Jo, det tänker ni visst. Men nu glömmer ni vem ni pratar med! Jag skulle aldrig lämna er törstande en hel dag utan manligt godis. NEVER.

Som en av mina (säkert alla, men jag vill inte skryta) bloggläsare anser, så är jag ju faktiskt amazing. Och en människa som är amazing skulle aldrig förneka  sina bloggläsare lite tisdags-godis.

SÅ, här har ni mina vänner:



Åh, jag skrämmer nästan mig själv med min givmildhet. 

Adjö.

PS. Nej, det gör jag inte. Människor som är amazing är inte rädda för något. JAG SKRATTAR FARAN I ANSIKTET.



Missa inte hur fantastisk jag är.

Följ mig på bloglovin vet jag, då kan ni aldrig någonsin missa något av allt det FANTASTISKT intressanta jag skriver om!!

Bra va? Ja, superbra.

Klickeklicka ------>  Följ min blogg med Bloglovin


SÅHÄRINGA glad blir jag då!

Katterna smider planer.

Godmorgon vänner. Det pågår något MYCKET underligt i mitt hem. Senaste tiden har mina katter uppvisat en ny, lite nonchalant och mycket otrevlig attityd.

I detta nu ligger båda katterna utanför dörren till mitt rum, bredvid varandra och glor på mig. De kommer inte när jag ropar, som de alltid brukar och när jag försökte ta mig ut till köket innan och göra kaffe, så försökte Tjockafisen tackla mig med sin kropp. De har inte heller tiggt om mat, som de gör VARJE gång jag gör kaffe. 


Alla tecken pekar onekligen på att katterna smider planer. Mordiska planer.
Jag börjar undra om de planerar att störta mig på min tron. Kanske är tanken att de ska göra revolution och ta över makten här på henriksdalsringen? Borde jag förbereda mig på strid? Hur förbereder man sig på strid när motståndarna är två katter? 

Måste fundera lite mer kring det här tänker jag.

Adjö.



Word.


Tack Mejakatten. Tack.

Hej vänner. Ni vet sånna där sega och jobbiga dagar där allting känns lamt och ansträngande? Ja, en sån. Precis en sån dag har jag idag. Borde plugga, men jag orkar inte. JAG ORKAR INTE. Känner liksom att avlida är ett bättre alternativ, SÅ mycket vill jag INTE plugga idag.

Försökte för övrigt trösta mig lite hos Mejakatten innan och la mig bredvid henne på sängen. Hon svarade med att nysa mig i ansiktet, klösa mig på magen och kuta ut i köket. Tack Mejakatten. Tack.

Adjö.




PS. ORKAR INTE.

Nu kan ni älska mig ännu mer.

Godmorgon vänner. Är i detta nu påväg till farbror doktorn, eftersom detta lilla inlägg äro tidsinställt!

Ville bara ge er den här godbiten såhär på morgontimmarna. Jaa, jag ville helt enkelt förgylla er dag. Sån är jag. Jag baaa ger och ger. Nu kan ni älska mig ännu mer. Varsågoda.



Adjö.


Tack så mycket för skjutet!

Alltså, vänner. Jag kom på en rolig sak jag helt har glömt bort att berätta för er!

I förra veckan var pappan i familjen jag jobbar i lite sen hem. Så för att jag skulle hinna med tåget så körde han mig ner till stationen. Jag ville sen vara trevlig och skicka ett sms för att säga att jag hann med tåget och tacka för skjutsen. 

Smset jag skickade är följande; 
"Jag hann! Tack så mycket för skjutet :)"

Verkligen? VERKLIGEN? Tack för SKJUTET? Jag jobbar alltså som nanny i den här familjen och jag tackar pappan i familjen för skjutet?

Blir så trött på mig själv SÅ. JÄVLA. TYPISKT.

Adjö.

PS. Vill bara förtydliga att INGET skjut eller något annat i "skjut-väg" har utförts. Inte heller några andra liknande ord, som skulle kunna tolkas som något slags skjut har alltså inträffat. 



Jag njöt av min egen fis.

Jag fiser typ aldrig, jag är mer än rapare. Men alldeles nyss fes jag den äckligaste mest avgrundslika bakisfisen i mannaminne!

HERREGUD. Alltså, hade den fisen kommit från någon annan så hade jag dragit fram min gasmask och sen slängt mig ner på golvet och krupit ut ur lägenheten. Men eftersom den var min egen fascinerades jag istället av den. Jag njöt av min egen fis.

Jaaaa, jag säger bara det alla tänker men ingen säger. Ens egna fisar är goda, alla andras är äckliga. Jo, så är det visst. Ni vågar bara inte erkänna. Sluta nu och tramsa, ALLA vet att det är så.



adjö.

PS. Jo, så är det.

Är enväldig härskare.

Nu undrade ni säkert varför det inte fanns några bilder på mig i förra inlägget! Jo, det gjorde ni.
Det är helt enkelt för att jag får ETT HELT EGET INLÄGG.

Det är onekligen en stor fördelen att ha sin egen blogg. Jag är ju enväldig härskare här, det ska ni ha väldigt klart för er.

Hur som haver, såhäringa såg jag ut igår.





Och ungefär såhär glad va jag:



Adjö.


Ett styck bildregn.

Hej vänner. Ledsen för dålig uppdatering, jag skyller på sällskap med dåligt inflytande..

Igår var jag, mina syskon och Nina hur som haver på stan. Vi vandrade runt lite, tittade i affärer och åt lunch. Sen åkte vi hem och gjorde oss i ordning och hade sen det lite kalasigt på kvällen. Mycket trevligt.

Nu känns det, som alltid efter någon har åkt hem, alldeles tomt och ensamt.. Saknar dem redan :/
MEN nästa helg kommer AMELIE. JAAAA, just det! Ni hörde rätt! Världens bästa Amelie kommer och hälsar på den här gamle räven. OCH helgen efter det åker jag hem och hälsar på min familj, massa kompisar. Då blir det dessutom gekås med världens bästa Petra. OJOJ, vilken helg det kommer bli!

Nu får ni ett litet bildregn från gårdagen och titta på och beundra!








Adjö

Manligt morgongodis.

Godmorgon vänner. Jag ger ett styck vacker man som en gåva till er så här på morgonkvisten! Ni kan tacka mig genom att skicka fina presenter. Det är okej. Helt okej.




Adjö.

Är ganska freakin nöjd.

Bästa tjejerna, bästa kvällen. 









Adjö.



Jag är supermodel.

Hej vänner!
Nu är flickorna här och vi har fikat lite. Skulle egentligen bara visa er bilderna jag tog för jobbet och svenskt näringsliv för ett tag sen!



Adjö.

Får besök.

Godmorgon kära bloggreaders!

Idag är en glädjens dag eftersom min fina syster och hennes fina vän kommer hit och stannar över helgen! SÅ mysigt det ska bli!
Därför är jag såhär glad:

Tjockafisen verkar liksom inte riktigt lika glad. Oklart varför.

Smell you later!

Adjö.

Kärlek.


Pj.

Fantasi-Paul gillar Ninja Turtles.

Fantasi-Paul gillar också Ninja Turtles. Åh, vi har så mycket gemensamt!



What have I done..

Vänner.. Har nu inte ätit plommon på snart två dygn. Vet inte hur jag ska klara mig igenom det här. Har sån fruktansvärd abstinens.

Funderar allvarligt på att springa ner på Ica och köpa en korg eller två i min pyjamas och mystofflor och sen bara goffa i mig. Öppna paketet redan innan jag kommit fram till kassan och sen sätta mig med alkisen på bänken utanför. Med darriga fingrar kommer jag stoppa i mig plommon efter plommon. Vet inte om jag kommer kunna sluta.

Åh herregud. What have I done..



Plommonätarn är nere för räkning.

Godmorgon vänner!

Jaa, ni vet ju att jag älskar plommon. Mer än livet självt. Men igår kräktes jag på förmiddagen och har sen mått jätteilla till och från. Vad har detta att göra med med allas vår Plommonätarn att göra tänker ni?
Jo, det gör ni. SLUTA BRÅKA. Jag mår inte bra, orkar inte med erat krångel idag.. 

Hur som helst, så åt jag ett plommon i tisdagskväll som smakade bajskorv.. Åt upp det ändå. Varför undrar ni? Tjaaa, jag har ju inte fått epitet Plommonätarn utan anledning. Jag KUNDE inte sluta. Trots att lill-magen vände och vred sig så snaskade jag gladeligen i mig plommonet. Jaa, jag vet att det är ett sjukt beteende. Det är ju uppenbart att vi har att göra med en sjuk människa när vi talar om Plommonätarn. Men även solen har sina fläckar!

KANSKE har mitt illamående ingenting med plommonet att göra. KANSKE är det bara ett olyckligt sammanträffande. Men kaaanske, kaaaanske, KANSKE ÄR DET PLOMMONETS FEL!!!

Vet inte hur jag ska gå vidare om så är fallet. Vem är jag utan mina plommon? Vad ska jag då snaska på när jag känner mig lite ensam och deppig? Nej, nu vet jag inte alls. Det känns som att mitt plommonberoende balanserar på en mycket liten, mycket tunn lina. Obehagligt. MYCKET obehagligt.

Återkommer när jag vet mer.



Adjö.

PS. Jag ger ALDRIG upp mina plommon. 



Vänner.

Vänner. Jag berättar om dagen imorgon. Adjö



Word.

Oh my sweet, sweet lord.

Godmorgon vänner. Börjar min dag med lite uppmuntrande bilder!




Oh my sweet, sweet lord. (Som Amelie hade sagt)


Slaget mellan "Lill-handen" och "Tjock-katten".

Vänner! Jag känner mig skamsen. Mina senaste inlägg har varit MYCKET aggressiva. Mer än vanligt. Jag skyller på mitt och Tjockafisens bråk igår, det lämnade mig oerhört uppriven.

Alltså, man skulle kunna säga att det var ett historiskt slag snarare än ett bråk. Lägenheten var vårt slagfält, jag var riddare "Lill-handen" och Tjockafisen var kattknekt "Tjock-katten" och vi kämpade båda för en triumferande seger! Det uppstår dock en hel del problem när man diskuterar med någon av medlemmarna i mitt hem.

Problem 1. Det är MYCKET svårt att föra en diskussion när den ena parten envisas med att stirra förvånat på den andre medan denne lägger fram sina åsikter.

Problem 2. Det är MYCKET svårt att föra en diskussion när den ena parten så fort den inte håller med, gömmer sig under soffan och jamar ASHÖGT. Bara för att irritera den andra.

Problem 3. Det är MYCKET svårt att föra en diskussion när den ena parten är en katt.

Otroligt ansträngande bråk. Jag vann dock (såklart). Nu ska jag dricka en skvätt kaffe!
Adjö.




PS. Tjockafisen hälsar att han hatar mig och att han filar på hämd. WELL, bring it on bitch, hälsar jag tillbaka.

Jag bestämmer väl för fan själv hur mycket jävla tvåljävel jag vill ha.

Alltså vänner, har ni sett den här nya tvålpumpen som de gör reklam för på tv? Den som är automatisk och känner av att handen är under och släpper ut "en korrekt mängd tvål"? Ja den. Alltså jag har så många frågor kring denna nya pump. SÅ. MÅNGA. FRÅGOR.

De viktigaste är följande:
1. Hur mycket är "korrekt mängd" tvål?
2. Vem avgör hur mycket som är "korrekt mängd" tvål?
3. Är den "korrekta mängden" tvål verkligen korrekt för oss med pyttesmå händer? 
4. Varför får jag inte välja själv hur mycket tvål jag vill ha?
5. Jag vill väl för fan välja själv hur mycket jävla tvål jag vill ha!
6. Jaaaa, jag vet. Nummer 5 var ingen fråga, men det här är min blogg och här går vi efter min lag. Lagen lyder; Julia bestämmer allt. Hon är amazing.



Nej. Den här pumpen är ingenting för mig. Jag bestämmer väl för fan själv hur mycket jävla tvåljävel jag vill ha.

Adjö.

PS. Jag skiter i att den är "hygienisk". Ta lite jävla papper på handen innan ni nuddar pumpen istället. Det är också "hygieniskt" och ni slipper köpa en ny pump.




Tjena stumpan / Björn

Hej vänner!
Kom på en sak jag glömde berätta igår.

Jag vaknade supertidigt av att telefonen ringde. Sket såklart i det och sussade vidare i godan ro. Cirka tio minuter senare ringer det igen. Jag blir arg (duh) och mutar telefonjäveln. JAAAA, jag vet att det inte heter muta på en telefon med jag kommer inte på vad det heter. Okej? Kan vi gå vidare? Tack.

Jag går upp, gör kaffe, dricker kaffe osv. Kollar då mobilen och har cirka en miljard missade samtal från en massa olika nummer jag inte känner igen. Blir irriterad. Tänker att det är pappa som lagt in en annons eller liknande (eftersom mitt nummer står på honom). Ringer och frågar, men neeeeej, inga annonser inlagda inte. Samtidigt kommer det ett sms där det står "tjena stumpan / Björn". MEN vem fan är Björn och va fan vill han mig? 

Va fan i helvete är problemet tänker jag och börjar få panik, eftersom det ringer KONSTANT. Jag får psykbryt och svarar en av jävlarna som trakasserar mig.

"JAAAAAAAAAAAAAAAAA" svarar jag aggressivt. Det är tyst en stund och sen frågar en tjej försiktigt "är inte detta Jonas?", jag svarar "TYCKER DU JAG LÅTER SOM EN JONAS!?! VA VA VA!?!" Lugnar sen ner mig och tjejen som visar sig vara Jonas flickvän förklarar hela historien.

Mr Jonas, okänd ung man bosatt i Sundsvall har av misstag skickat ut ett mail till HELA sin telefonbok inklusive Jobb-telefonbok att han har nytt nummer. Lilla problemet är bara att han skrev mitt nummer istället för sitt eget. Suck.

Måste dock ge honom credd för att han MYCKET ångerfullt ringde och bad så hemskt mycket om ursäkt och skickade ut det rätta numret till telefonboken.
Adjö.

PS. Jag kan inte sluta undra varför Jonas fick ett sms från en viss "Björn" som kallar Jonas för "Stumpan". Vad pågår där egentligen?



Är han inte lite lik min Fantasi-Paul?

Godkväll vänner!
Nu tänker jag och Mejakatten krypa till kojs (jag och Tjockafisen har bråkat och är inte på speaking terms om vi säger så).

Jag ska i alla fall avsluta kvällen med att läsa lite Vampire Diaries i ett försök att dämpa abstinensen efter nästa avsnitt som kommer fredag morgon. Det är ju en så ofantligt bra serie, så fruktansvärt sexig. OOOOCCHHH om vi ska vara ärliga, vad kan vara bättre än en bra, sexig vampyrserie med typ 20 sexiga män som skådespelar i den? Ingenting. INGENTING I SAY.

Hur som haver ska jag fantisera lite om den vackraste mannen av dem alla:




Åh herregud, bara av att titta på bilderna så sprätter det till i lill-byxan. 

Pust, stånk och stön. Nu viker jag in hovarna.

Adjö.

PS. Är han inte lite lik min Fantasi-Paul? Jag tycker nog det. Mycket underligt.

PS 2. Mums.



Den här låten vill se mig död.



Alltså, vänner! Jag har haft denna låt på hjärnan hela morgonen. Jag har försökt med allt för att bli av med den.

Exempelvis har jag tvångslyssnat på andra låtar och med hög och något bruten stämma sjungt med. Jag har sjungit "jajamen" rakt igenom och gjort ett pampigt avslut, likt en britney spears show, med wailande och tillhörande dans. Jag har pratat högt för mig själv exempelvis "Nu ska jag brygga kaffe, nu ska jag bre ett knäckebröd, nu lilla fisegris ska du få mat" osv.

Det ger inget resultat. Den vill inte försvinna, den vill stanna och göra mitt liv till ett helvete.

Jag lovar, den här låten är ute efter mig. Den vill se mig död. Den dagen jag trillar av pinn kommer jag viska fram "jajamen, en trosa i spetsmodell" och sen kommer mitt huvud falla slappt åt sidan och ljuset lämna min blick.

Då kommer låten vinna, den kommer knyta sin lilla låt-hand och höja den knutna näven högt över sitt låt-huvud och skrika "wohooo".

Jag fasar inför mitt öde. 

Adjö.

PS. nej, jag är inte dramatisk. Jag är amazing.

Min frisyr är amazing.

Godmorgon bästa bloggreaders! Idag börjar jag dagen med kalkon-knäckis och tre koppar kaffe. Ganska härligt.

Vad tycker ni om min morgonfrisyr? Hur snygg på en skala? Jaa, jag veeeet. Den är amazing.



Adjö.

Jag är amazing.

Jag fick en bloggkommentar alldeles nyss där det stod att jag var "Amazing". Jag tackar och bockar. Har alltid anat att jag är något utöver det vanliga. Nu är det bevisat.



Grisen symboliserar frihet och styrka. Och kvinnlighet. Ni vet typ som tatueringar med kinesiska tecken.

Adjö.

PS. Jo, det gör den visst. Jag har rätt eftersom jag är amazing. Människor som är amazing har aldrig fel.



Ett styck fejs.








Adjö.

Morgonkatten from hell.

Godmorgon kära bloggläsare! 
Ungefär såhär ser Mejakatten ut när hon vaknar på morgonkvisten.




Synd bara att jag missar det eftersom hon vaknar runt halv 6-tiden... 

ÄLSKAR det. ÄLSKAR ännu mer att hon efter det gör ALLT i sin makt för att jag också ska vakna. Såsom peta mig i ansiktet med sin lilla Mejakatt-tass, sitta på mitt bröst och böja sig fram så att hennes näsa nuddar min näsa och sen flåsa mig i ansiktet, slicka mig i håret alternativt stirra på mig med galna Mejakatt-ögon cirkus två cm från mitt ansikte. Blir lika rädd varje gång jag vaknar och det enda jag ser är två stirriga gröna katt-ögon. 

Supermysigt. Verkligen.



Adjö.

PS. Hon är ganska söt när hon sover.

Tjockafisen vill ha en slips.

Alltså, vänner. Jag har senaste dagarna spånat lite på hur jag ska kunna marknadsföra Tjockafisen på ett mer seriöst sätt.

Jag vill inte att Tjockafisen skall bli en "maskot" här i bloggen. Snarare vill jag ha honom som en typ av sidekick. En tjock, vit och fluffig sidekick. För att ådstakomma detta måste jag försöka få mina bloggläsare att ta honom mer på allvar. Jag måste ge Tjockafisen mer karaktär.

Därför har jag filat lite på att köpa en kostym till honom, en kattkostym. Frågade honom innan vad han tyckte om det. Han svarade att det inte blir tal om någon kostym, däremot kunde han tänka sig en slips. Med förutsättningen att den inte stör honom när han äter.

Alltså kan slipsen inte var en lång och sladdrig sak. Den måste vara kort och behändig, helst i ett lite styvare material så den inte fladdrar omkring när han springer (oerhört sällan, men han var mycket tydlig med att det skulle stå med..). Den måste också vara i ett, för att citera Tjockafisens egna ord, "fräsigt material".

Han föreslog följande slips:




Jag frågade om han var dum i huvudet. Det här är UPPENBARLIGEN en slips för nördiga katter. Det kommer inte på fråga sa jag!

SÅ, alltså behöver jag nu er hjälp med att finna en behändig slips i ett fräsigt material (inget metallic- eller glittertyg, han behöver INGA extrakilon..)

Vet ni någon slips som passar in på denna beskrivning? Hör av er!

Adjö.

Vitt vin och räkor.

Vänner. Jag har denna kväll ätit räkor och druckit vitt vin med Hanna. VITT VIN OCH RÄKOR. Herregud. Jag ÄR Stockholm.

ÅH, vad jag tycker om Hanna. Söta fina Hanna.


PS. Jag har inga vinglas här uppe. Därför drack vi vin ur två olika ölglas. Hannas glas var gigantiskt. 

PS 2. Med tanke på att vi drack vin ur ölglas som dessutom inte matchade, så kanske jag inte är så mycket Stockholm ändå. Phew!

Adjö.

Date!

Alltså, vänner. Jag ska skypa med Pj om cirkus en fem minuter, vi ska äta onyttigt och titta på Idol. HERREGUD va mysigt vi ska ha det!

SÅHÄR glad är jag över att få skypa med min fina Pj:



Adjö.

Present!

Godmorgon vänner! Jag har nu varit och inhandlat ett styck present till min fina syster. Min bror som jag bor ihop med åker nämligen hem idag och hälsar på, så då får han ta med sig presenten hem till syster.
Lite orättvist är det allt.. Jag vill också hälsa på! MEN nu är det inte långt kvar!!



Adjö.

Jag rensar webbhistorik från tidens början.


När man ska rensa webbhistoriken på min google chrome, vilket jag gör ofta (eftersom jag är så extremt hemlig och har oerhört hemliga saker för mig), så har den typ olika alternativ man kan välja att rensa ifrån. Exempelvis kan man rensa från "senaste timmen", "senaste månaden" osv. Ett av alternativen är rensa från "tidens början". Är inte det fantastiskt roligt? HAHAHAH tidens början. FANTASTISKT. Den personen som har kommit på det alternativet är för alltid min hjälte!

Det enda som hade varit mer fantastiskt hade varit om ett alternativ hade varit att rensa från "urminnestider" eller från "dagen då världen såg sitt första ljus" alternativt från "mannaminne".
Sen tidens början, åh, det gör mig lika lycklig varje gång jag ser det.

Adjö.



PS. Tidens början.

Vindögd med kanin-tänder.

VÄNNER! Tentan äro inlämnad och jag kan nu återgå till mitt så kallade liv och min ÄLSKADE blogg!
Woho, alla mina fans jublar och klappar i händerna! Jo, det gör ni. Sluta nu bråka.

Hur som haver, imorgon återkommer jag med full fart.





Såhär ser jag ut efter tre extremt anstängande dagar av skola, tentaskrivning och jobb. Vindögd och med kanin-tänder!

Adjö.

Fantasi-Paul krånglar med mig.

Blev inspirerad av min rubrik på det förra inlägget (plus att jag gör allt för att slippa plugga), så jag måååste bara dela med mig av hur jag känner.

Lyssna därför till följande låt:



Adjö.

PS. Fantasi-Paul vägrade följa med mig till jobbet idag.. Han börjar redan krångla, den lille jäveln. Tur för honom att han är så snygg.

Ingen förståååår huuur dåååliigtt jag måååår.

Föräldrarna i familjen blir en timme sena, vilket ger mig en timme till att plugga... Woho. Vilken tur...

Öhhhhh... 



Såhär känns det nu! Stackars mig..
Adjö.

KOM IGEN JULIA, KOM IGEN!! KLAPP, KLAPP!!

Hej vänner!
Alltså, jag vet att jag har sagt det förut, men jag ÄLSKAR mit jobb. Världens bästaste jobb har jag!

Ikväll är jag hos min extrafamilj och sitter nu och "pluggar". Kvällen började med att jag kom hit, fick nycklar osv. Sen lekte jag och lillkillen lite, sen gosade jag ner honom i vagnen och vi gick en sväng runt Lilla Essingen.

Herregud va fint här är, helt fantastiskt. Vill bara flytta hit på en gång! Hur som helst så somnade lillkillen ganska snabbt. Vi gick hem, han fick välling och blev sen nattad. 

Så från klockan sju så har han sovit utan något krångel. Perfekt! Nu har jag alltså fram till 22.30 på mig att plugga. Är väl inte supersugen, men har liksom inget val. KOM IGEN JULIA; KOM IGEN! KLAPP, KLAPP!!!

Adjö.

Baby, you should know that I lead not follow.



Well you, you like to bring me down, don't you?
But I ain't laying down, baby, I ain't going down.
Can't nobody tell me how it's gonna be, nobody's gonna make a fool out of me.
Baby, you should know that I lead not follow.

PS. Asbra låt.

Sagan om varför jag satt gråtandes utanför Maxi i Nacka.

Äro hemkommen från min visit på Ica. Lyckan är stor då jag lyckades skrapa ihop 230 kr i rabatt! Är det inte fantastiskt? Alltså, jag fick gratis mat och andra grejer för 230 kronor för att jag var smart och samlade på mig kuponger.

Jaa, jag kände mig som en snål gammal kärring där jag skrynklade fram kupong efter kupong, men det skiter jag i. Den störiga jävla kassörskan som för övrigt hette Julia precis som jag, brydde sig dock. Hon pustade och suckade och stönade sig igenom alltihop.

Jag ville nita henne, men jag ville inte "make a scene" när jag hade Fantasi-Paul med mig. Så jag fnyste åt henne, log hånfullt och stegade bestämt iväg med min prickiga rullvagn.

Stegade tyvärr så bestämt att jag gick rakt in i glasväggen bredvid svängdörrarna. Slog i huvudet och bet mig i kinden.

Blev såklart lite disorienterad ett ögonblick, men fortsatte sen min bestämda gång ut ur varuhuset. Satte mig på en bänk utanför, grät en skvätt av smärta och skam och tog sen bussen hem. 

PS. Vi kan väl låtsas att jag inte grät? Det var inte helt coolt så här i efterhand. Vi glömmer det? Okej? Bra.


Såhär ser min vagn ut, fast den är blå med vita prickar. Mycket coolare än denna.

Adjö.


Vill ta med katterna.

Näääää, nu skiter jag i det här. Har skrivit åtta meningar sen klockan 10 imorse. Kanske blir detta första gången sen urminnestider som jag inte lämnar in en tenta i tid. DEN SOM LEVER FÅR SE!

Hur som helst sticker jag och min prickiga tantrullvagn till ICA MAXI nu. Önskar jag kunde ta med mig katterna, ni vet som hundar i koppel. Tror dock inte att det skulle uppskattas av varken Tjockafisen, Mejakatten eller personalen på Maxi.

Kanske kan knöla ner dem i rullvagnen annars?

Ska fila lite på den tanken. 

Adjö.



PS. Tar med mig fantasi-Paul istället. Han kan bära mycket mer än Tjockafisen och Mejakatten. 

PS 2. Han är dessutom snyggare.

Jag hatar väl vem fan jag vill.

Goddag vänner!
Idag har jag pluggdag helaste dagen. Eller ja, försöker ha pluggdag i alla fall. Det går.. sådär.

Jag hittar liksom hela tiden roligare saker att göra.
Såsom titta på tv, äta en kaka, gå ett varv runt lägenheten, ringa mamma, tvätta, plocka ur diskmaskinen, dricka kaffe, kela med Mejakatten och Tjockafisen, leka att jag är ihop med Paul Wesley och gå runt och prata engelska med mig själv/fantasi-Paul, spela wordfeud osv. 

Det är inte mitt fel att det finns en miljard roligare saker att göra än att plugga. INTE MITT FEL. Don't hate the player, hate the game.
Adjö.

PS. "Don't hate the player, hate the game". Oklart varför jag använde mig av den meningen, jag AVSKYR det uttrycket. Jag hatar väl vem fan jag vill. Jag hatar både spelaren och spelet. Några frågor på det? Inte? Bra.


PS 2. Mums.



Kuk Harrell.

Godmorgon vänner!

Alltså, vänner! Visste ni att mannen som producera JBs nya julskiva heter Kuk Harrell? Han heter alltså kuk i förnamn. 




För hans skull hoppas jag att han aldrig flyttar till Sverige. 

Adjö.

En liten tjock fis.

Tjockafisen vill här delge sin barndomsdröm.



PS. Oklart när och hur Tjockafisen lärde sig engelska.

Adjö.

Kattvantar.

Alltså, jag var nog inte tillräckligt tydlig när tackade nej till grävlingsmössan häromdagen.
SÅ. Nu väljer jag att förtydliga att jag INTE vill ha några kläder med djur på (inte ens katter). Jag vet. Det äro chokerande, men ändock sant.

Summan av kardemumman: Jag vill INTE under några som helst omständigheter ha dessa vantar i min ägo.



Tack, men nej tack. Eller inte ens tack förresten. Bara nej.

PS. Tjockafisen hälsar att det inte finns plats för fler fluffiga katter i vårt hem utöver han själv. 

Adjö.

Fina Johanna och fina Propellen.

Igår var en glädjens dag! Jag, Johanna, Ellen och Johannas vän Jessica var och testade bröllopsklänningar. Jaa alltså Johanna testade, jag fotade, Jessica passade Ellen och Ellen försökte välta ner bordet och äta på inredningen.
Men GUD va fina klänningar och GUD va fin Johanna var i klänningarna. Så fin!! Superroligt var det hur som helst!

Efter det stack jag, Johanna och Propellen hem till mig och fikade. Ellen fick hälsa på katterna och vi kan väl säga att Mejakatten och Ellen fann varandra. Enda problemet var att Ellens ljudnivå var snäppet för högt för Mejakatten som blev livrädd varje gång Ellen skrek av lycka. 

När fikat var avklarat och jag myst extra mycket både med Ellen och Johanna så sa vi adjö eftersom de skulle åka hem idag. Men ööhhh va tomt det blev.. Jag saknar Johanna redan och jag saknar att snusa i Propellens hår och pussa på de små kinderna :/













Adjö.



Luktar unket.

Godmorgon mina små bloggerz! Bloggade ingenting igår för att jag inte orkade helt enkelt. Ska snart berätta vad jag pysslade med igår, ska bara duscha lite först. Luktar lite.. unket?

Adjö.

En mustasch säger mer än tusen ord.

Som sagt så vill jag hemskt gärna odla en liten musche på min kala överläpp.
Varför undrar ni kanske? Jo, det gör ni. Det är helt enkelt för att en mustasch säger så otroligt mycket till sin omvärld.

Uttrycket "en mustasch säger mer än tusen ord" har vi ju alla hört. Inte? Nähä, men nu är det så. Hur som helst säger en mustasch så mycket mer än "hej, jag är en mustasch". Därför vill jag hemskt gärna ha en. 

Här följer några exempel på mina favorit-mustascher:




Exempel 1. Väldigt uttrycksfull mustasch, mycket karaktär samt en hint av galenskap. Ger omvärlden en känsla av att denna man är i obalans, alltså ger den ett något spännande intryck. En mustasch för den vågade.



Exempel 2. Här ser vi en överklassmustasch. En musche med mycket klass men även en hel del attityd. Till sin omvärld ger den budskapet "hej, jag är en mustasch med extremt mycket pengar. Jag spenderar gärna dessa på onödiga saker så som herrgårdar, hästar som jag aldrig rider, samt stora middagar med människor jag avskyr".
Denna mustasch passar för den som i sin ägo har en "släktring" (helst med familjens vapen ingraverat) samt i sitt tal använder sig av "lidingö-iet".



Exempel 3. Här har vi en mustasch som ger oss dubbla budskap. Det är tydligt att mannen som vårdar denna typ av mustasch anser sig vara en "charmör". Han menar att muschen uttrycker en busig sexighet med glimten i ögat. Det budskapet han faktiskt sänder ut till sin omvärld är "se på mig, jag är obehaglig". Men så kan det vara med mustascher, det är ett vågat spel man spelar.
Denna mustasch passar för den aningslöse.

Exempel 4. Bilden talar för sig själv. Det här är en mustasch för den psykiskt sjuke samt människor som är från mexico. Alternativt en kombination av de båda.

Adjö.

Är vuxen.

Jag har numera ett Icakort. Är nu vuxen. Woho. Nu börjar det riktiga livet. Rock on dude osv.




Adjö.

Mustasch.

Jag önskar så innerligt att jag kunde ha mustasch. Som jag skulle ansa, vaxa och forma den lille jäveln då. Herregud, jag hade haft den finaste mustaschen i mannaminne. Typiskt.


Smoochie-poo.





Nej. Nej det gör han inte. Inte alls faktiskt.



På porslinstronen.

Nu skrider plommen till verket skulle man kunna säga.. Ojoj!
Ni finner mig på porslinstronen (som Hannapee hade sagt) spelandes Wordfeud de närmsta timmarna.

Adjö.

Tjockafisen älskar julen.

Tjockafisen älskar också julen. Jättemycket. 



PS. Tjockafisen hälsar att han hatar mig och hoppas att jag dör.

PS 2. Tråkigt att han känner så, vet verkligen inte var han har fått denna attityd ifrån. Otroligt omoget utspel från Tjockafisens sida.

Kärlek.

Jag tror att Pjs present gjorde henne riktigt glad! 
Me loves you bebis.

Bubblar i magen.

NU känns det bättre! Är hemkommen från jobbet och äter nu plommon och dricker en kopp kaffe.
Alltså jag ÄLSKAR mitt jobb. Vilka underbara små söta barn jag har fått tag på. Idag var det precis som de förstod att jag behövde kärlek och va supermysiga hela dagen. BÄSTA barnen!

Som sagt äter jag plommon nu. Alltså jag kan inte äta plommon som en normal person. Jag MÅSTE trycka i mig typ 10 plommon inom loppet av typ en minut.

Känner redan nu efter det femte plommonet hur det bubblar och lever i magen... Inget bra tecken. Började precis på mitt sjätte plommon. Ignorerar magens uppror helt enkelt.
Det lär väl straffa sig imorgon. Jaja, det blir ett senare problem.

Adjö.



Boostar mig själv.

Hej hej min bloggiga vänner!
Har ont i hjärtat idag, men boostar mig själv (som Blondinbella hade sagt) med lite vackra bilder. Återkommer antagligen efter jobbet ikväll.



Adjö.

Grävlingsmössa.

Godmorgon vänner.
Alltså, ni vet att jag älskar djur (läs katter). 

Men inte ens jag vill inte ha denna mössan.


Nej. Det vill jag bara inte.

Sprajj.

Åh vad jag hatar ordet "spray" speciellt om det uttalas "sprajj". Sjukligt irriterande.

Adjö.

Visst fan smittar det.

fick jag frågan häromdagen vad jag hade gjort med min hand. Jag svarade att jag hade bränt mig när jag lagade mat. Varpå denna otroligt kloka människa frågade, fy vad det ser äckligt ut, smittar det?
Ja. Klart det gör. Pucko
Fick en fråga häromdagen.

Människa: uääähhh, vad har du gjort med handen?

Jag: Jag har bränt mig när jag lagade mat.

Människa: Fy fan va det ser äckligt ut. Smittar det tror du?

Jag: Ja. Visst fan smittar det. SÅ. IN. I. HELVETE.

Pucko.



Du behöver en större penis?

Får varje vecka vid samma tidpunkt samma mail från en viss "Maria Larsson". Som hälsningsfras har hon skrivit; "Du behöver en större penis?".  Denna Maria trakasserar mig med sina penispåhopp, blir inte av med henne. Dessutom uppstår det så väldigt många frågor när jag funderar på detta mail. Exempelvis:

Fråga 1. Vem i helvete är Maria Larsson?
Varför i helvete mailar hon mig? 

3. Varför tror hon att jag har en penis?
Och även om jag hade en, va fan vet Maria Larsson om storleken på den?

4. Varför är det ett frågetecken efter något som uppenbarligen inte är en fråga utan ett påstående?
Sen är det väldigt oklart om MIN penis behöver bli större eller om jag behöver en man med större penis? Det framgår inte vems penis hon syftar på, vad som dock framgår väldigt klart är att den är ohyggligt liten samt att jag behöver en större.

5. Vad menas med att "behöva" en större penis?
Oklart vad detta behov kommer ifrån.

6. Vem avgör när man "behöver" en större penis?
Jo. Det gör Maria Larsson. Uppenbarligen.

Adjö.


Asigt bra dag yao.

Haaaar haft en asbra dag! Eller jaaa, natten var fruktansvärd. Sov så fruktansvärt dåligt tack vare min dumma  såriga hand. Men sen blev ändå dagen riktigt bra :)

Jag började med att äta lunch med bästa Johanna och lilla Propellen, supermysigt. Alltså, Ellen är kanske världshistoriens sötast unge. Vill bara äta upp henne! 

Sen jobbade jag vilket gickväldigt bra. Förutom att lillflickan var lite hängig och blev ledsen för typ... Allt? Slutade med att båda två barn och jag gosade ner oss i soffan med täcke och filt och tittade på Pippi. Ganska mysigt ja!

Här är  Propellen:



Adjö.

Word.




PS. Tjockafisen hälsar att två katter ALLTID är bättre än en.

Men nej för i helvete.

Chips med kebabsmak? Alltså, jag älskar chips. Jag älskar kebab. Men för i HELVETES jävlar, NEJ. Jag orkar inte ens utveckla. Bara nej. NEEEEEEEEEEEEEEEEJ. Nej, sluta nu. Nej.




Adjö.

PS. Nej.



Är så fruktansvärt nöjd.

Alltså.. Vänner... Jag har en hemlis! Jag har fixat och trixat med en spännande inflyttningspresent till min pj. OCH nu äro den ivägskickad.. Nu återstår det bara att se vad hon tycker. GUD va spännande!



Adjö.

Tjockafisen snarkar loss.

Godkväll mina kära undersåtar!

Idag har varit en fantastiskt härlig dag! Den började med föreläsningar i skolan min, det var väl iofs sådär kul, men det gick liksom. MEN SEN, sen träffade jag finaste Johanna med världens sötaste lilla Ellen. SÅ underbart att träffa de små sötnosarna :)



Nu är jag hemma och tittar på hemmafruarna med Tjockafisen i knät. En sak som är sjukligt störigt med Tjockafisen är att han snarkar. SÅ. JÄVLA. HÖGT. Likt en motorsåg brummar han loss i mitt knä. Skitsvårt att höra vad de säger på tv. Suck..

Adjö.


Ett styck unge slickade på min hand.

Tänkte bara uppdatera er lite om hur mitt brännsår ser ut idag. Såhär såg det ut imorse när jag vaknade:



Vill också påpeka att det inte går att böja fingrarna eftersom såret är exakt på knogen och är ca en cm högt. Gjorde det ändå, eftersom det är extremt svårt att existera utan att använda högerhanden.

Lyckades då spruta det där äckliga klägget som finns inuti blåsan rakt i ansiktet, när blåsan sprack. Inte alls äckligt eller smärtsamt. Nej nej, superskönt och fräscht. Nu är det ingen blåsa längre, nu är det ett öppet sår utan minsta tillstymmelse av hud.

Allting gör ont. Vill dö varje gång jag måste änvända högerhanden. Ett STORT problem när man ska skaka hand med människor eftersom de då gnuggar sina smutsiga fingrar i mitt öppna sår. Jätteskönt. Känner inte alls för att gråta varje gång någon vill ta mig i hand. Vilket bara idag har hänt tre gånger. 

En annan skön sak är när ett styck liten unge idag valde att slicka mig på handen, rakt i såret. Jag tror en liten bit av mig dog då. 

Mitt liv är fantastiskt. FANTASTISK. Fantastiskt I SAY. 

Adjö.



Jag gillar män.

Har insett att min blogg handlar väldigt mycket om män. Män jag tycker om att titta på, män jag sett, män jag skulle vilja se, män jag vill ha, män jag en gång har velat ha, män jag drömt om osv. Med risk att stating the obvious så gillar jag män. Ganska mycket. Eller ja. I alla fall vissa. Fattar ni? Ja, det gör ni.

Känner ju nu att det är något oklart vad det här inlägget går ut på. Meen jag ville väl egentligen bara meddela att jag är medveten om att jag skriver väldigt mycket om det manliga könet och att jag tänker fortsätta med det. Okej? Bra.





BRÖHHLLL...

Onykter och nerkladdad med choklad.

Hej hej hemskt mycket hej mina kära bloggreaders! 

Igår bloggade jag dåligt dvs ingenting. Det var av den enkla anledningen att jag var på öl- och whiskeymässan hela dagen. Mycket trevligt! Det bästa var chokladfontänen som man kunde doppa jordgubbar och marshmellows i samt mojitosen för 30 kr. Farlig kombo. Mycket underlig känsla att vara onykter och nerkladdad med choklad klockan två på dagen. Sjukt härligt dock!

I natt drömde jag för övrigt asbra drömmar. Mumsiga drömmar om den här mannen:



PS. Herreguuuud i himmelen va jag önskar att mina drömmar var foo real. Vilket fantastiskt liv jag skulle ha. Suck..

Hörs sen!

Adjö.