Onsdagsmumz.



Alltså..................
Heregud.




Mumz.

Jag är spännande.


Godafton vänner! Jag äro nu hemkommen från en shoppingtur med mor min. Jag köpte mig en liten tröja, ett halsband och smink. Är så jävuskt nöjd med tröjan. Sjukligt fin är den!

Nu ska jag diska lite tänkte jag. Jaa, mitt liv är spännande. Jag är spännande.

Jag har mitt favorithalsband på mig idag! Ett litet timglas är det. När jag har det kan vet jag alltid hur lång tid det har gått. Jag behöver ingen klocka. Jag tittar bara på mitt lilla timglas, så vet jag. Supersmidigt.



Adjö.


Mejakatten bidar sin tid.


Vänner!
Idag har varit en trevlig och händelserik dag. Jag började dagen med lite fika hos Becca, himla mysigt! Sen kom Amelie hit och åt middag, vilket också var extremt mysigt. Mejakatten var på bästa humör och showade loss likt den cirkus-katt hon är.

Fick även ett gosedjursbi av Amelie och hennes mor i "krya-på-dig-present". Mejakatten avskydde det stackars lilla biet från den sekund då deras ögon möttes. Hon ville mörda bi-jäveln.
När Amelie hade gått hem bestämde jag mig för att rädda biet från Mejas klor, så jag la det lilla livet högst upp på min hylla. Där är den i säkerhet. För stunden. Mejakatten sitter i detta nu under hyllan och stirrar stint på den. Hon bidar sin tid. När som helst går hon till anfall. När som helst.


j

Blir ledsen i lill-själen.



Åh nej. Hur ska taxichauffören någonsin kunna gå vidare efter detta illdåd? Förstår inte människor ibland. Blir ledsen ända in i lill-själen när jag läser sånt här. Att det finns människor som är kapabla till denna typ av brott. Usch. Sorgligt. 

Adjö.

PS. Dumma jävla idiot-tidning. SKÄMMES.

Känns bättre då.


Goddag vänner!

Idag har jag och pappa varit och handlat. Vi hann även med att fika en liten skvätt! Mycket trevligt! Är sp glad för mina fina föräldrar. Världens bästa päron.

Nu sitter jag och tittar på Big brother. Skäms lite att säga det, men HERREGUD vad jag är beroende. De är ju dumma i precis hela huvudet, men det kanske är det jag finner så intressant. Jag låtsas dock att det är vetenskapligt syfte jag tittar på programmet. Jag tittar bara för att det är ett bra socialt experiment som jag kan använda mig av i min utbildning. 
Det känns liksom.... Bättre då.

Såhär ser jag ut idag, ifall ni skulle undra. Vilket ni så klart gör.


Andas.


Andas och gå vidare.

Ingen fara på taket.


Hej hej vänner!
Jag har legat på akuten, därav uteblivet bloggande. Har haft tre mardrömsdagar skulle jag våga mig på att påstå. Opererat bort min lilla blindtarm har jag och upplevt en massa andra komplikationer som jag inte orkar ta upp i lill-bloggen. Så vi går vidare tycker jag. Jag lever, jag mår någorlunda bra och jag är hemma hos mamma och pappa som tar hand om mig.

Ingen fara på taket, alltså!

Adjö.

Genus penus(penis).

Vänner!

Igår var det middag med Pj och Amelej. Det var fantastiskt som alltid. Bästaste vännerna man kan ha!
Idag har det varit skola med föreläsning om genus. Till skillnad från igår hade vi en mycket bra föreläsare och jag känner mig mycket mer insatt än tidigare. 



Om en stund kommer Helena hit och fikar lite frallor och sen är det tvätttid som gäller. Har dessutom lämnat in mitt CV på Maxi här vid högskolan, så håll småtummarna åt mig.

Hörs sen!

Adjö.

Ölkorv.

Hej hej!

Här ligger jag i lill-sängen min och äter ölkorv mitt i natta. Varför? För att jag kan.

how to make gifs

Kanske lite också för att jag inte kan sova och för att jag är hungrig, men mest för att jag kan.

Adjö.


Högste lärar-avlägsnaren.


Goddag! 
Här sitter jag och skolkar som riktig rulebreakerrrrrr! Eller ja, alltså jag var ju där. Men det gav ju absolut ingenting, alls. Inte ens lite. Blev bara mer förvirrad av sitta där och lyssna på lärarens pladder. Sämsta läraren!
Fick också reda på att han är en psykopat, vilket bara gör mig ännu mindre sugen på att gå på hans lektioner.

Satt hela tiden och fantiserade om hur jag skulle springa fram och tackla honom med min kropp och sen överta lektionen. Folk hade jublat. Utsett mig till högste lärar-avlägsnaren. Jag hade blivit klassens kung. Ursäkta? nej, inte drottning. Läser Genus nu. Jag vet nog hur ni försöker trycka ner mig för att jag har snippa..


Typ såhär skulle det se ut. Minus skydden. Och klubborna. Och isen. Jaja, ni fattar.


Nu ska jag gå och lämna över en bok jag har sålt och sen sticker jag hem till Pj och äter middag med Amelej! 

Hörs sen!

Adjö.

Små, små bebis-klänningar.


Vänner. Ibland när jag har som mest pluggångest, så tänker jag på alla saker jag ska köpa när jag blir rik. Ja, men ni vet, för att hålla uppe motivationen att plugga. Plugga - examen - bättre jobb - bättre lön - fina saker. 

Idag satt jag och fantiserade om Jenny Packham klänningar. Alltså, hon gör de finaste klänningarna i världshistorien.
Jag skulle typ mörda för att bara få smeka min lilla hand längs en Jenny Packham klänning. Bara att få lägga kinden mott dess silkiga tyg vore nog för att jag skulle dö lycklig. Jag skulle ha en passionerad natt på något fantastiskt hotellrum i Paris med en Packham klänning. Jag skulle gifta mig och göra små, små bebis-klänningar med en Jenny Packham klänning, leva lyckliga i alla våra dagar. Typ så mycket älskar jag Jenny Packhams klänningar.

Här ser ni varför.








Så. Jävla. Fina.

Jaja, nog med fjanterier. Åter till mitt liv som fattig liten lapp. Funderar på att äta ärtsoppa till lunch imorgon. Några invändningar? Inte? Gött.

Mumz.

Bröööhl.

LÄTTAD.


Halli hallå vänner!

Nu äro reten klar och jag är så lättad. Phew. Den blev kanske inte skitbra, men den är klar i alla fall. Jag har också hunnit storstäda lägenheten och äta mig mätt på ostbågar.

Är så mätt och nöjd. OCH LÄTTAD. Känner för att dansa loss i ren lycka. Ungefär som den här hunden:




ADJÖ!

Två tankar.

Två tankar:

1. Min mobil envisas med att skriva "uppkokad" VARENDA gång jag försöker skriva uppbokad. Jag börjar ana ugglor i mossen. Försöker mobilen säga mig något?



2. Funderar på om jag ska döpa min nästa katt till Folke. Varför? För att jag kan.



Tuff morgon.

Goddag vänner!

Har en tuff morgon här på nyhemsgatan. Inte tuff som i ascool och häftig, tyvärr. Utan tuff som i att världen arbetar emot mig.
Varför undrar ni? Jooo, jag är ännu mera förkyld idag (såklart) och har också fått lite feber. Dessutom har jag JÄTTEmycket kvar på piss-reten som ska in på måndag och handen värker. Därför ställde jag in kvällens planer med min syster. Dels för att jag inte mår tipptopp, dels för att jag måste skriva ret. Inte kul :/

Den här helgen är så JÄVLA tråkig. Blööööhhh!!! Däremot längtar jag till följande:

1. Måndag, då reten skall vara inne.
2. Måndagkväll, då Pj, jag och Amelej ska äta middag.
3. Nästa helg då jag och Pj har en weekend ihop. Under denna weekend ska vi äta, skratta, festa, prata och mysa. Kommer bli fantastiskt.

Jaja, nu gäller det bara att ta sig igenom de två närmsta dagarna med  psyket i behåll! Vi får se hur det går..



Adjö.

PS. Jag har klippt mig. I ett vredesutbrott. Om jag ska fortsätta att ha vredesutbrott titt som tätt så kommer jag inte ha något hår kvar.

Se in i min själ.


Titta på klippet och se in i min själ.
Titta nu. Seså, var inte rädda.




Herregud, vad jag kan relatera.

PS. Orkar ni inte se hela, spola fram till 02:00. MEN SE HELA.

Det blev fina kort, det blev det.


Blir lite osäker nu... Har jag sagt att jag har återupptagit fantasi-Paul? Inte?
Jomen så att det har jag. Vi är väl inte "exclusive" direkt kanske. I och med att jag även är väldigt intresserad av Charlie (Hunnam). Men vi, ni vet... Träffas lite och så. Jag och Paul.

Bara häromdagen så gjorde vi inte liten photoshot ihop faktiskt. Måste säga att jag är riktigt nöjd. Det blev fina kort, det blev det.
Speciellt jag blev väldigt bra, måste jag säga. Naturlig på något vis. Naturligt vacker. 




Adjö.

Ju trögare ni framstår - desto roligare har jag.


Har nu suttit och surfat på lill-nätet, som den nörd jag är, och fann både det ena och andra. Bland annat dessa kalasiga kort. Ursäkta? Varför jag finner dessa kort så roliga?

Jo, kära läsare. Det skall jag förklara för er. Alltså, så här ligger det till. Ni vet ju att jag gillar snoppar. Det är inget vi ska sticka under stol med. Ni vet ju också att jag gillar att lura er. Ju trögare ni framstår - desto roligare har jag.

Därför är kombon av luriga låtsas-snoppar lyckad. Den kombinationen ger mig så mycket glädje förstår ni. Och ska vi vara ärliga här, så är min glädje det enda av vikt. Åtminsone i den här bloggen.

Därför - se och njut!




Jag bryr mig icke.


Jag äro nu hemkommen från dans med barn! Själva dansandet gick fint, men det regnade hela vägen hem och vägarna var som glas, så jag var ju sådär lagom glad när jag kom hem.
Handen känns dock lite bättre och så också förkylningen, så nu när jag är varm igen så känner jag mig ganska nöjd och glad.

Jaja. Nog om mig! Hur mår ni? Vad har ni gjort idag? Ursäkta? Om jag verkligen bryr mig?
Nej. förlåt. Ni har rätt. Jag bryr mig icke.



Adjö.


Lill-handen är helig.


Goddag vänner!
Idag ska jag vara danslärar-vikarie precis som förra veckan. Det ska bli trevligt!
Det enda problemet är att jag är megaförkyld och jag har bränt alla fingrar på vänsterhanden förutom lillfingret.

Så typiskt mig att jag blir alldeles matt. Kan inte använda vänsterhanden till någonting. Den bara hänger där likt en vante längs sidan, helt slapp och obrukbar. När jag ska göra någonting med händerna, exempelvis bära något, så går jag med min lilla hand utsträckt framför mig med handflatan uppåt, som att lill-handen min vore helig. Detta helt enkelt för att den inte skall stöta i något och orsaka grotesk smärta.
Det gör den dock ändå. Handjävel.

Håller nu tummarna att huden inte ska lossna och trilla av, för det har jag verkligen varken tid eller lust med. Nog klagat!

Jaja, nu ska jag ta mig en kopp kaffe och skriva en rad eller två på reten (ska vara inne på måndag och jag har knappt börjat. Yay för mig.).



Hörs sen!
Adjö.

Exakt så här.

Har ni någonsin undrat vad som pågår i min hjärna? Well, think no more.
Exakt så här fungerar min hjärna. EXAKT SÅ HÄR.


Karma.




Japp. Det här är riktat till dig.

Det är han värd, lill-katten min.

Vänner. Jag lever. Det gör dock tyvärr inte min lilla kisse. Jag var tvungen att avliva Tjockafisen eftersom han hade en tumör i lungorna. Det fanns ingenting vi kunde göra för honom, så jag lät honom somna in.
Så jävla fruktansvärt har det varit och är fortfarande. Tänk att man kan sakna en katt så mycket som jag saknar Tjockafisen.

Jag skulle önska att ni skickade all kärlek ni bara kan till min tjocka lilla katt, så att han får det helt fantastiskt i katthimmelen. I katthimmelen hoppas jag han får så mycket räkor, kalkon, kattmat, gos, pussar, mys och kel han bara orkar med.
Det är han värd, lill-katten min.












Söta fina Isac, världens finaste katt. 

Men, the show must go on och så också min blogg. Därför är jag nu tillbaka som vanligt, dock lite mer ledsen och lite mindre crazy catlady. Men det går väl över det också. 

Adjö.

PS. Mejakatten hälsar att hon är i sorg och därför ej vill medverka i lill-bloggen ett tag framöver. Jag respekterar hennes åsikt (den här gången) och håller henne utanför rampljuset en tid framöver.

Håll små-tummarna.

Förlåt för dåligt bloggande, men min lilla fiskatt är sjuk :/ Vet inte riktigt vad som pågår, men som det ser ut nu ska han till veterinären imorgon. Känns inte helt bra om vi säger så.

Snälla, rara underbara bloggläsare, håll alla era små-tummar för Tjockafisen. 



Dagens fejz.





Katt-i-hatt.

Vänner! Gissa var jag sitter i detta nu? Jojomäään! I min nya lägenhet. SÅ. JÄVLA. SKÖNT. 
Jag kommer aldrig gå ut ur denna lägenheten nu.

Idag i detta nu ska jag börja mitt liv som riktig, äkta crazy catlady. Hur då? tänker ni.
Joo, tanken är att jag ska:

1. Enbart mysa runt här hela dagarna med mina små katter och ingen ska få komma in och ingen ska få komma ut.

2. Sluta betala min telefonräkning och börja kommunicera genom brevinkastet. Vilket jag iofs inte har något, men jag får väl improvisera.

3. Börja klä mig i nattlinne, mystofflor och en liten filthatt. Filthatten skall jag sedan, när jag ha tråkigt, placera på katternas små katthuvuden och sen ta fram mitt lilla staffli och måla av dem (jag har inget staffli och jag kan inte måla, men jag får väl improvisera).

4. Sälja mina små katt-tavlor på blocket och kalla dem för "katt-i-hatt".

5. När jag inte får sålt dem ska jag förbanna världen, öppna mitt köksfönster och hytta med näven åt ungdomar som råkar vandra förbi.

6. När de inte bryr sig om mig, ska jag slänga en påse med kattbajs på dem och gömma mig i badrummet. 

7. Börja slänga sten på barnen. Vilka barn? Alla barn.

Efter detta sjustegs-program kommer jag vara en fullbordad crazy catlady. Typ såhär:


Fast med filthatt. Och mycket mindre glad. Jaja, ni förstår poängen.

Adjööö.



Gavin.

Vänner!!
Jag lovar att jag ska berätta om Konserten så fort jag orkar och har lust. Vill inte skriva om en sådan fantastiskt kväll när jag är såhär trött och lam. All min fyndighet är som bortblåst och jag skulle inte göra den kvällen rättvisa i detta nu.
Jag återkommer helt enkelt med detta!

Bästa Pj.

Alltså, vänner. Jag orkar inte skriva. Jag orkar knappt finnas till för tillfället, för jag är så trött, såååå tröööööttt. Jag orkar inte flytta. Jag orkar inte packa ihop mina grejer, jag orkar inte packa upp mina grejer. JAG ORKAR INTE. Ville bara säga det lite kort.

En bra grej är i alla fall Pj, pratade med henne innan och det var så fantastiskt skönt att bara få prata av sig lite. Det som är så fantastiskt med Pj är att hon låter mig vara nere, trött och o-rolig.
Ibland behöver man inte bli peppad och uppryckt, ibland behöver man bara ha någon som lyssnar och förstår. Någon som låter en vara ledsen och nere. Jag tror att det är lika viktigt att vara ledsen när man känner sig ledsen, som det är viktigt att få vara glad när man känner sig glad. Bästa Pj!



Njut av mig och Amelie.


Sitter och pysslar med lite det ena och lite det andra. Ni förstår, det är bråda tider här på slättemarken. Det ska packas, packas om, tvättas, fixas och donas inför flytten på lördag. Dessutom ska lite saker flyttas imorgon. BRÅDA TIDER!

Medan jag stressar vidare får ni lov att njuta av mig och Amelie. Varsågoda!



Fantastisk kväll.

Hej vänner!

Igår var en helt fantastiskt underbar kväll igår, ska berätta mer senare. Behöver dock ta igen mig lite först, är helt slut efter typ ingen sömn och ett tåg som gick i ottan. Hämtade dessutom nycklarna till lägenheten idag, längtar så jag nästan dör efter att komma iordning och få lite rutin i mitt lilla liv. 

Jaja, hörs sen!


Adjö.