Vintern dödar mitt ansikte.

Alltså, det var väl själva fan också. Jag är så jävla torr i ansiktet, det är helt sjukt. Jag är så torr i ansiktet att det stramar när jag ler. Känns liksom som att min hy ska krackelera och falla av i stora flagor när jag höjer ögonbrynen. Den här vintern kommer bli mitt ansiktes död.


Åh, stackars mig....
DET SVIDER OCH DET KLIAR HELA TIIIIDEN. Det är inte roligt. Inte roligt alls.
resize image

Nu ska jag gå och smörja in mitt ansikte med vaselin. It ain't gonna be pretty..


Lite mumz någon?

Vänner, här är ni något mumsigt att vila ögonen på. Varsågoda.





Kalas och Julmyz.

Lite bilder från lördagens kalasande och måndagens julmyz!



Klicka om ni vill se större och vill ni inte se större, så klicka inte. Ibland är livet bra enkelt huh?

Adjö vänner.

Lill-ringen min.

Jag har köpt en ny ring! Den är så stor att den nästan tar upp hela min lilla hand. But hey you know me, I like 'em big! Hehehehe.



Tjockafisen, I am your father.

Jag är så jävulskt förkyld. Det är liksom inte rimligt. Jag kan omöjligt förstå hur så mycket snor kan få plats i min näsa. JO, MEN JUST DET, den är ju så fucking jävla lång. Den fungerar väl ungefär som en silo, där snoret bara samlas i all evighet utan hopp om att någonsin få se dagens ljus.

Hur som haver, så låter jag exakt som Darth vader när jag andas. Försökte därför nyss köra en liten sketch med Tjockafisen. Jag tänkte mig att jag kunde vara Darth Vader och han min son. Jag placerade alltså fisen på lagom avstånd så vi kunde framföra den klassiska I-am-your-father-dialogen på ett trovärdigt sätt.

Vi kan väl säga att han inte riktigt var inne på samma linje som mig. När jag hade sagt min replik, så stirrade han på mig en stund med en något förvirrad blick (totally in character). Därefter rusade han fram till mig och slickade mig två gånger i pannan, nös mig i ansiktet och sprang och gömde sig under sängen.

Alltså Tjockafisen är bra på många saker, men han är ingen bra skådespelare. Han har en sådan divig attityd och så har han inte talangen "to back it up", så att säga.
Nää, det blir aldrig någon skådis av fisen. Det blir det inte.



Jag är Pinocchio.

Godafton vänner.  Jag har något mycket beklämmande att berätta för er.
Jag har nyligen upptäckt att jag har en abnormt lång näsa. Alltså typ pinocchio-lång. Den är liksom så lång att den tar över hela mitt fejzz. I vissa vinklar ser jag rent ut sagt grotesk ut.

VARFÖR HAR INGEN SAGT NÅGOT? I 22 år har jag levt i en lögn och trott att min näsa varit helt normal. Så är den egentligen mer lik en snabel än en näsa. Ni som kallar er för mina vänner, ni borde skämmas.





Har lite brått!

Ska iväg och passa två små söta flickor typ nu, så jag hinner inte riktigt skriva något. Men jag ger ändå denna lilla vackra melodi av världens bästa Gavin.

Ni MÅSTE lyssna, herrejävlarihelvetet va bra han är. Helt absurt.


PS. Ignorera bruttan i början och i slutet. Hon är sjukligt irriterande.

Ko Saw Mu.

Ibland när jag har tråkigt så söker jag på roliga namn på google. OCH VET NI VAD JAG FANN IDAG?
En kille som på riktigt heter "Ko Saw Mu". Han finns på facebook och är från något asiatiskt land. KO SAW MU. Är det inte helt fantastiskt?

Fatta kul om killen flyttade till Sverige. ÅH, jag önskar så innerligt att han flyttade hit! Lilla Ko Saw Mu!


Jag älskar Stockholm.

För ett par veckor sen firade jag och Stockholm 3- månader tillsammans.
Åh, vad jag älskar Stockholm! Finns ingen vackrare stad. Det känns så sorgligt att jag måste lämna och flytta hem igen om ett par månader. Det är lite som att skiljas från en väldigt fin och lojal vän. Men vi kommer aldrig sluta älska varandra, jag och Stockholm. Inget avstånd i världen kan förstöra det vi har och jag kommer komma tillbaka hit, på ett eller annat sätt. Vår kärlek kommer leva för evigt. 



Å andra sidan, har jag haft fel förr.

Är mycket effektiv.

Nejmen hallå! Sitter ni där och läser lill-bloggen min, så trevligt.

Idag har jag varit MYCKET effektiv. Har redan hunnit plugga en massa, sett på Malou (såklart), myst med två morgonmysiga katter, ätit en halv kartong Paradis och druckit en halv liter julmust (light, visade sig att den inte var alls lika god som vanlig..).

Just det, jag har pluggat också och ska fortsätta lite till. Seeen vid 18-tiden skall jag fika med Hanna i gamla stan! Så himla mysigt. Älskar gamla stan, speciellt nu när det är så extremt juligt överallt.

Det enda jag saknar är snö. Hade det inte varit perfekt om det började snöa ikväll när jag och Hanna fikar. EH JO!?


Jag är nog mer ninja-typen.

Åh, jag läser en så jävla spännande bok. Sitter typ helt spänd och rycker till så fort något låter runt mig, är ju som bekant (eller obekant för de som inte känner mig) superduperlättskrämd.

Det är helt absurt. Jag blir livrädd av typ allt. Det räcker med att det knäpper till i elemntet så flyger jag upp i soffan och är redo för strid likt en slumrande krigare. Eller ja, krigare och krigare. Jag är nog mer ninja-typen. Ni vet silent but deadly, smooth killer. SMOOOTH CRIMINAL, BAH BAH BAHDAPHA BHAAA- Ja, ni fattar. resize image


Hur som haver så ska jag återgå till att läsa min spännande bok och så får ni sova gott mina små bloggreaderzzz. 

Adjöken.

Första advent.

Godafton vänner och GLAD FÖRSTA ADVENT! Vet inte om man kan säga så iofs, men det gör jag ändå.

Igår bjöd dagen på lite shopping och sen på kvällen gick jag, Hanna och Hannas kompis Amanda och åt på Jensens. SÅ JÄVLA GOD MAT, efter det stack vi till ett stället på söder som heter just precis "ett ställe" och sen dansade vi natten lång. Mycket trevligt!

Det kommer lite bilder vid ett senare tillfälle eftersom jag är upptagen av att det är FÖRSTA ADVENT IDAG! Vilket innebär julmys i mängder och skype med lill-pj!

ÄNTLIGEN börjar nedräkningen till julafton (och min och Pjs juldag, den är minst lika bra, om inte bättre!!)
Åh denna lycka!






Skrivet krampar.

Vänner, jag ber så hemskt mycket om ursäkt för min frånvaro. Har skrivkramp idag. Återkommer imorgon!



Adjö.

PS. Hata mig inte? Okej? Bra.

Följ med mig på Gavin konsert!?!?!

ÅH VÄNNER!!!
Gavin kommer till Stockholm den 1 Februari!!! Har frågat Ida om hon vill följa med, men hon kunde inte:( MEN ÅH JAG MÅSTE GÅ. Jag kanske dör om jag inte får gå.

NÅGON SOM VILL FÖLJA MED?!?!?! SNÄÄÄÄLLLAAAA?????


Fantasi-Paul vänder ryggen åt mig.

Är så jävulskt hungrig och mår skit. OORKKKAAR inte gör mat, dör typ bara av tanken.
Det är ju vid sånna här tillfällen man vill ha en mansvän (vägrar kalla det för pojkvän.. Vill inte ha någon jävla pojke).

Alltså, jag har ju fantasi-Paul men han vägrar hjälpa mig. Han påstår att han inte "finns på riktigt" och att det är "tekniskt omöjligt" för honom att laga mat. Förstår inte vad han menar.. Jag blir så oerhört trött på den mannen ibland.

Se, nu vänder han ryggen åt mig också. 



Han har ju onekligen en fin baksida. Det får man ju ge honom i alla fall.

Adjö.

Herregud.

Herregud, tog nyss tempen och jag har 39 graders feber. Det värsta är att den kom från absolut ingenstans, jag är inte förkyld och har ingen hosta och jag mådde asbra för typ två timmar sen. Har tryckt i mig lite värktabletter nu och hoppas innerligt att jag inte spyr upp dem. 

Kul att jag har både skola och jobb imorgon, men jag vägrar ställa in! ÅHHHH jag vill inte ligga hemma och glo..

Bläähhh. Nu ska jag sova.

Jag är entirely bonkers och känd på riktigt.

Fick nyss en kommentar om att jag va "sjuk i huvudet och borde dödas"(haha dödas.. so stupid). Jag väljer att ta det som en komplimang! 



Adjö.

PS. betyder det faktum att jag har fått mitt första dödshot, att jag är känd på riktigt nu? Baaa undrar!

Varför säljer du den jävla kalsongjäveln då?

Överlevde resan till förorten. Skönt! Nu till mycket viktigare saker.

Det händer lite då och då att jag handlar på typ tradera och ebay, då jag köper importerade krämer osv från USA. Varje gång jag tittar in på tex Tradera så jag blir ALLTID lika irriterad på alla dumma människor och deras dumma aktioner. Det är som det är en samlingsplats för tröga människor, den ena mer efterbliven än den andra.

Det jag stör mig allra mest på är alla som säljer helt meningslösa saker som exempelvis ett par begangnade kalsonger. Dssaa dumma små människor som lägger in denna typ av oerhört poänglösa annonser, skriver ALLTID och jag menar ALLTID samma saker. Exempel på rubrik:

"Nästan NYA kalsonger !! SUPER FINA!!MÅSTE ses! SUPER speciella!! Finns INGA lika dana SUPER kalsonger som domma hära!! FANTASTISK vit nyans.(ENDAST använda 13 gånger)"

Alltså, om din jävla superkalsong är så superfantastisk, varför säljer du den jävla kalsongjäveln då? VA?


DUMMA. JÄVLA. MÄNNISKOR.

Är inte redo att dö.

Godmorgonvänner!
Är i detta nu påväg ut i förortsdjungeln. Jajemän, till Kista skall jag fara. Jag och halva min grupp ska åka dit och kolla på män. JO NI HÖRDE RÄTT. Eller jaa, kanske inte så mycket män utan mer pojkar..

Men hur som helst ska vi studera hur de klär sig. Känns lite riskabelt det där. Att åka ut till förorten och glo på människor.. Vill ju helst inte bli nedslagen, eller typ dö.. 

Så att, hör jag inte av mig inom de närmsta timmarna kan ni ju ringa en ambulans eller så. Känner mig inte riktigt redo att dö ännu. SO MUCH LEFT TO DO, SO MUCH LEFT TO SEE!

Jaja, wish me luck!





Vad vill ni ha av mig?

Säg mig vänner, vad är det ni vill ha? Jag funderar på att införa en ny dagens, ja inte dagens outfiiitttt (lamt) såklart. Men dagens "famous last words". Vad säger ni? Ska vi börja med det? 
VA VA VA?!?!

Adjö.

PS. Vet ni inte vad "famous last words" är så kan ni ju googla. Eller bara finna er en annan blogg att läsa. Orkar inte med tröga människor i min blogg.

Hysteria.

Vänner, ikväll har jag varit på en gratis förhandsvisning av filmen Hysteria med Hanna! Väldigt rolig film måste jag säga. Extremt kortfattat handlar den om hur en läkare uppfinner den första vibratorn för kvinnor på 1980-talet.
Kan ju inte bli annat än lyckat tänker ni. Och kanske för första gången, (någonsing?) har ni helt rätt. MYCKET bra film, den får 4 av 5 toazztttsss.



Adjö.

Jag får bestämma.

Goddag kära vänner! Idag är en ny dag och en bättre dag om jag får bestämma. Vilket jag ju får. Såklaaart.

Jag ger er ett smakprov på denna vackra man så länge, men glöm inte att han alltid och förevigt kommer vara min.



MUMZ.
Hörs sen kompisar!

Adjö.

Dumma dag.

Usch, jag är en så jävla kass dag. Allting går emot mig, alla är dumma. Okeej, inte alla men vissa. Jaja, jag muntrar upp mig med att lägga in lite fina bilder och sen ska jag springa en runda. Springa bort lite aggressioner. 

Smell you laterzzzz!






Måndags-mumz.

Hej hej, hemskt mycket hej! Fick en kommentar angående förra bilden på ett styck man. Kommentaren löd att Paul är snyggare. GIVETVIS är han det Pj, han är världens vackrasta man. Meeeen jag vill inte att ni tröttnar på honom!

Lovar ni att ni inte gör det? Lovar ni att fortsätta älska honom? LOVAR NI!?!

Okej, bra. Då får ni lite måndags-mumz då. Varsågoda.






Att dricka vin iförd pyjamas.

Har idag druckit vin för femte dagen i rad. Jävla fjortis, tänker ni nu. Johodå, gör ni visst! Jag vet nog..

MEN jag har inte druckit mig full eller ens i närheten full en enda av gångerna. Jag har smuttat. Jajemän! Som en äkta vuxen har jag tagit ett glas (eller två) vin till maten. Eller ja, kanske inte så ofta TILL mat, men jag har NJUTIT av mitt vin.

Tre av dessa fem dagar har också drycken intagits när jag varit iförd pyjamas och en av gångerna har varit på morgonen (iförd pyjamas). Eventuellt lite alkis-varning på det. MEN JAG KAN INTE HJÄLPA ATT VIN ÄR SÅ FÖRBANNAT GOTT.

Känner att det här kanske är sånt man ska hålla för sig själv.. Men det skiter jag i. Hur som helst blir det inget vin imorgon. Ska ha en VIT DAG. Herregud va vuxen och ansvarsfull jag är. Skrämmande.

how do you make gifs

Det gör det kanske inte direkt bättre att jag allt som oftast dricker vinet ur en kaffemugg, alternativt vanligt dricksglas..

Adjö.

PS. Det är faktiskt inte mitt fel att jag måste dricka ur kaffemugg, min bror äger inga vinglas. SÅDESÅ.

Fantastisk kväll!

Har haft en så fantastiskt härlig kväll med Hanna. Herregud! Den började med middag (som jag lagade. Jaa, just det!!) och tog vi bussen till sergel och kollade på breaking dawn. SO FREAKIN' GOOD!
Åh, tänk om alla kvällar kunde vara som denna.






Brööhla på, mina vänner.

Godmorgon små vänner! Tog en liten välbehövlig blogg-paus igår men är idag tillbaka. Såklart!

För att kicka igång denna söndag på ett ultimat vis, så ger jag er ett styck snygg man att titta på och fantisera om.

Så varsågod, brööhla på, mina vänner!


Adjö.

Kiss i lill-byxan

Alltså vänner, det kanske kom lite kiss i lill-byxan när jag såg det här fantastiska klippet. Men bara lite (eller mycket.. Ingen vet säkert)
SÅ. JÄVLA. ROLIGT.




Åh nu längtar jag ännu mer efter söndag!!

Hemligt event.

Hej och hå! I nästa vecka inträffar ett extremt hemligt event som jag och lilla Hanna ska gå på, spännande va? Eller jaaa, hemligt kanske det inte är men för er är det hemligt. NI FÅR HELT ENKELT VÄNTA!

Det är hur som helst  http://www.tamponsforfree.se/Home.aspx som har ordnat så att vi går gå. Tamponsforfree går ut på att man får gratis tamponger hemskickat till sig varje månad helt gratis, det enda man behöver göra är att svara på lite frågor om reklam osv. Skitlätt och supersmidigt.
Bra skit helt enkelt!


jag återkommer om eventet inom en snar framtid.
Adjö.


Vill bara påpeka att jag skriver om hemsidan av egen fri vilja, de har inte bett mig.

Lill-handen ingår.

Halli hallå vänner!
Idag är det inte mycket som pågår i min lilla batcave. Typ ingenting faktiskt. Det enda jag har lyckats med idag är att handla lite mat till ikväll samt söndagens date. Vem ska jaggå på date med undrar ni kanske då? Jo, det gör ni. Joo, jag ska äta middag med Hanna och sen ska vi gå på BREAKING DAWN. Är så fruktansvärt taggad!

Ikväll ska jag se på Idol med mig själv och kanske möjligvis skypa med min lilla älskade Pj. DEN SOM LEVER FÅR SE.
how to make a gif
Funderar på att klippa mig i en cool frisyr. Vilken tycker ni? (den coola lill-handen ingår i klippningen)


Adjö.

P to the J.

Fick nyss ett sms som löd: "sitter på toan nu :) Love you!"

Fint att få in både toalettbesök och kärlek i samma mening. Jag gillar det!

Rolig reklam.

Haha så jävla rolig reklam. Det finns onekligen något oerhört fantasiskt i att se vuxna med skrika med fjortis-röster!


Gissa fejzet.


Milk, I am your father.

Lite såhär känns mitt liv idag. Ni får fritt tolka innebörden av bilden. 



Adjö.

PS. Inser att det är något oklart om jag är kossan eller mjölken, men ni får helt enkelt gissa. Vad tror ni? Helst ser jag att ni har ett utvecklat och välmotiverat svar. Tack på förhand.

Det här kan jag leva på i flera månader.

Goddag vänner!
Alltså i måndes hände det en MYCKET spännande sak. Jag använder twitter (såklart, som den nörd jag är)och följer alla mina favoritartister och andra roliga kändisar osv. I måndes så tweetade jag för första gången Gavin Degraw och han svarade. HAN SVARADE MIG. Själva tweeten var helt meningslös och handlade om att Stockholm är hans favoritstad, men det är ju inte det som är själva poängen. Poängen är att i två sekunder så tänkte HAN på vad han skulle skriva till MIG. 

Nu förstår ni säkert inte varför jag (som är så oerhört cool i vanliga falll) reagerar så här mycket på en liten tweet. Men jag ÄLSKAR Gavin, alltså inte honom som person, för den Gavin känner jag inte. Men artisten Gavin, hans texter, hans röst, hans pianospelande. ALLT. Dessutom har jag sett honom live två gånger och han är FANTASTISK live. 

Jaja, hur som haver så kommer jag kunna leva på detta i flera månader. Precis som första gången jag som honom live i Gbg och han nästan var helt okänd i Sverige. Den gången fick jag och Ida (och alla andra som var på konserten) träffa honom och så signade han våra Gavin-tröjor. När han signade min tröja sa han att han tyckte jag var söt (haha) och det levde jag på i flera år. Tjatade om det hur länge som helst, fråga Ida.. Det ska dock tilläggas att jag var typ 15 då, nu är jag 22. Inser det sorgliga i detta, men skiter i det och är bara lycklig över att Gavin har lagt två sekunder av sin tid på lilla mig!

Här får ni en riktigt bra Gavin låt att lyssna och njuta av:



Kärlek.

WHAAAPHAAAM

Är i detta nu påväg till lill-skolan eftersom detta lilla inlägg äro tidsinställt. Tänkte väl egentligen bara ge er den häringa!!!


WHAAAPHAAAM!! Som Laurie i Cougar town hade sagt.

En snefejsad räv-boa. Nej, inte ens om den va rakfejsad.

Eftersom alla bloggare visar saker i bloggen som de vill ha, så tänker jag (rulebreakern) göra tvärtom. Här kommer lite saker jag INTE vill ha. Inte under några som helst omständigheter. Aldrig någonsin. Faktiskt.


Nr 1: En snefejsad räv-boa. Nej, inte ens om den va rakfejsad.


Nr 2: En snefejsad katt-boa. Alltså, jag älskar katter. Men nej. Jag blir irriterad på den sjuka människa som eventuellt skulle vilja ha den här. Jävla freakshow till människa.



Nr 3: Leopardstövlar i plast. Nej. De går fet bort. (Amelie ser ledsen ut eftersom jag fick ett utbrott över att stövlarna var så oerhört fula.) JAG HATAR LEOPARD. Vet inte hur många gånger jag ska behöva säga det.



Nr 4: Men alltså, nej.




Jag uppför mig likt en mentalsjuk.

Godkväll mina kära vänner! Idag så inträffade ett styck obehaglig händelse som jag tänkte berätta om.

När jag satt på tunnelbanan till bibblan så hoppade det på en man i 30 årsålder på vid t-centralen. Han liksom spatserade in i vagnen som att han ägde den och man såg tydligt att det här var en man på jakt. Likt ett rovdjur spejade han över vagnen för att finna ett lämpligt byte. Tyvärr bestod vagnen endast av en liten, liten skrynklig gumma, en tioårig pojke, hans hund och jag. Genast såg jag hur han spände ögonen i mig och liksom svassade fram emot mig.

Ajaj, fara å färde tänkte jag och letade genast efter en lämplig utväg, fann ingen. Mannen slår sig ner mitt emot mig och lutar sig lite framåt och säger följande "Vad gör en så här söt flicka ensam i stora staden, vaaa vaaaaaa?".

Åh herre min gud, hjälpe mig tänker jag och stirrar på mannen. Länge, länge stirrar och många minuter går förbi. Jag tänker att jag inte ska säga något för det kommer bara ploppa ut något oerhört elakt om jag försöker prata. Då säger mannen "Vad är det stumpan, är du lite blyg?". Då börjar jag skratta, jag skrattar och skrattar och han frågar lite irriterat vad jag skrattar åt. "Åt dig" svarar jag och fortsätter "Du och jag, kommer ALDRIG hända. Aldrig. Någonsin. ALDRIG.". Jag vrålar ut mitt skratt och uppför mig likt en mentalsjuk. Sen hoppar jag av. 

Känner kanske att jag var lite hård mot honom. Men jag har mina gränser. Vi säger såhär:
Om du har tjock guldkedja runt halsen, skjorta i sliskigt, lite glansigt tyg uppknäppt så långt att jag kan ana din håriga och inte så tajta mage samt så tajta brallor att jag kan utgöra konturerna av ditt könsorgan, snälla stöt inte på mig.Det kommer enbart sluta i misär för oss båda. Du kommer bli sårad och jag kommer bli illamående.
Så vad sägs om att vi bara struntar i raggandet helt och hållet? Är vi överens? Gött.

Adjö.





Jag är arg och spelar piano.

Blev genast inspirerad av mig själv så jag ville dela med mig av denna lilla godbit. Tänker genast på julafton när jag hör denna truddelutt.

Blir glad i lill-brallan på en gång, alldeles speciellt glad blir jag av den lilla arga dvärgen som spelar piano. Va fan heter han? Butter? Arger? Oklart.
Jaja, ni fattar vem jag menar, jag gillar honom hur som helst. Jag kan liksom relatera. Han är arg och spelar piano, precis som jag.

Eller ja, jag spelar kanske inte piano men jag kan dra av ett fett (verkligen?) luft-pianosolo. Fråga Pj, hon har sett ett live när vi åkte hem från Gekås.
Herregud jag har så många talanger.




Adjö.

PS. Kom på att han verkligen inte spelar piano, utan orgel. Meeeeen, jag kan säkert spela luft-orgel också. Ja, antagligen är jag nog till och med bättre på luft-orgel än luft-piano.

Jag är er härskare.

Godafton vänner! 
Här sitter jag och äter några gamla torra bullar och dricker oboy. Känner mig sådär härligt patetisk idag. Jag hade nämligen en uppgift idag. EN UPPGIFT, och inte ens den lyckades jag genomföra.

Jag skulle åka till ett bibliotek ute i Kungsholmen men lyckades missa bussen, TVÅ gånger. Ganska imponerande med tanke på att busshållplatsen ligger precis utanför fönstret. Efter andra missen gav jag upp och förlikade mig med tanken på att jag helt enkelt är hopplös och läste en bok istället.

Kan liksom ibland bli lite trött på mig själv. Ursäkta? Nej, det är klart ni inte förstår vad jag menar! Jag är er härskare, klart ni aldrig blir trötta på mig. Kapish? Bra.



LIKA GLAD FÖR DET ÄR JAG MEN GLADAST ÄR NOG RÄVEN.

Adjö.

Min pappa.

Dagar som idag känns det extremt jobbigt att vara så långt ifrån min familj. Idag är det farsdag och jag önskar så innerligt att jag kunde vara hemma och fira min pappa. Jag önskar jag kunde vara där och krama och ge honom presenter, men det kan jag inte. Däremot kan jag skriva, det jag önskat jag kunde säga, i bloggen. En av de många bra sakerna med att ha en blogg helt enkelt.

Jag har alltid tyckt att min pappa har varit världens bästa pappa. Ända sen jag var mycket liten har han varit min hjälte. Men jag tror inte jag insåg hur mycket han gjort för mig förrän när jag blev vuxen, då var det som att jag äntligen förstod att det är han och mamma jag har att tacka för allting. Allting, alla egenskaper, alla åsikter och alla styrkor hos mig och allting hos mig själv som jag är stolt över, har jag dem att tacka för.

Att jag är envis, omtänksam, lojal och stark. Att jag aldrig lägger mig när jag vet att jag har rätten på min sida. Att jag aldrig i hela mitt liv skulle göra en annan människa illa med mening. Att jag vet att jag kan göra precis vad jag vill med mitt liv, att det inte finns några gränser för vad jag klarar av. Att jag aldrig kommer nöja mig, att jag aldrig kommer stanna hos någon som inte vill mig väl. Allting har jag fått från min pappa. Hur ska man kunna tacka för det? Hur kan jag någonsin ge honom något lika stort tillbaka? 

Det finns inget sätt att ge tillbaka allting han gett mig, däremot kan jag vara den absolut bästa människan jag bara kan vara. Jag kan vara så ärlig, lojal och omtänksam jag bara kan. Det är mitt sätt att tacka dig pappa, för att du alltid älskat mig utan villkor, utan krav och utan tvång. Jag tackar dig genom att vara så bra jag bara kan, så att du kan vara stolt över mig.  

Och jag kan berätta för dig hur mycket jag älskar dig. Jag älskar dig för alla kramar och pussar du alltid öste över mig och mina syskon när vi var små. Jag älskar dig för att du aldrig sa "vad var det jag sa", när jag gjort något misstag, trots att du varnat mig för konsekvenserna innan. Jag älskar dig för att du aldrig, någon gång fått mig att tvivla på att du älskar mig. Jag älskar dig för att du lyssnat, tröstat och torkat mina tårar då mitt hjärta varit krossat trots att det måste ha gjort så ont i dig att se mig så ledsen. Jag älskar dig för att jag skulle kunna ringa mitt i natten och be dig om hjälp, och jag vet du skulle åka till jordens ände för att hämta mig.

Men framför allt älskar jag dig för att du är min alldeles egna pappa, för att du är rolig, snäll och fantastiskt. Det finns ingen annan som du, så grattis på farsdag världens bästa pappa.



Jag bestämmer.

Godmorgon fellow bloggerz!
I detta nu sitter jag och avnjuter en skvätt morgonkaffe och läser igenom alla 150 miljarder bloggar jag följer.

Jaa, nu tänker ni säkert att det ju inte är morgon nu, klockan är ju över 12!? Jaa, men jag kanske sov liite länge idag och snoozade mig igenom den "riktiga" morgonen, så jag har helt enkelt morgon nu istället. Så jobbar jag. Okej? Bra.

Dessutom har min kära bror inte ens gått upp ännu, så jag tycker ändå att jag ligger lite i lä där.



Adjö.

PS. Jaaa, jag veeeeet att det varken är söndag eller eftermiddag. Jag är fullt medveten om det. Men det är en katt och den är söt och jag är enväldig härskare här i bloggen. SÅ JAG BESTÄMMER. Några frågor på det? Inte? Gött.

Jag är delikat.



Alltså vänner. Jag har köpt en ny parfym! Jaa, det blev Beyonces parfym (såklart) eftersom jag kan relatera till henne. Vi delar samma fylliga stjärt. Ja alltså inte samma.. Men en snarlik. Eller ja, en liknande stjärt. Äh ni fattar. 

Hur som haver så luktar den så djävulskt gott. Alltså, det är inte rimligt va gott den luktar. Jag blir typ hög på den. Sen den sekunden jag sprutade parfymen på min hand, så har jag konstant suttit med handen tryckt mot näsan och sniffat. Jag liksom inhalerar lukten likt en knarkare sniffar kokain. Jag tar djupa, långa andetag och ryser sen i hela kroppen när lukten tar över mitt sinne.

HERREGUD i himmelen vad jag luktar delikat. MUMZZ.


create avatar

Adjö.


25-årsfest.

Jaaaaa, nu kommer de efterlängtade bilderna från Emils 25-årsfest. Det var en fantastisk kväll på många sätt och sjukligt pinsam på många andra (nej, ni kommer aldrig få reda på varför). Jaja, jag hade väldigt roligt i alla fall!
För övrigt lyckades jag inte ta en enda bild på Emil, inte en enda. Imponerande!





Familjen min.

Här kommer lite bilder på min lilla familj från helgen hemma i Halmstad.
Se och njut!








Summa kardemumma.

Godkväll vänner!
Idag har jag inhandlat diverse grejer som jag varken har råd med eller behöver. Summa kardemumma: jag är SUPERNÖJD!
Här får ni se vad jag har köpt idag:


create avatar
Create avatar

Ett styck naken man.

Nejmen hallådär mina kära bloggreaderzzz!
Har ingenting av vikt att säga idag förutom att min datorsladd har gått sönder vilket känns lite som att dö en smula. HAR INTE RÅD MED EN NY SLADDJÄVEL. Måste ringa pappa och kolla om jag fortfarande har garanti.. Blöööh.. 

Ni får njuta av den här bilden så länge. JA, JAG VET! Jag dog också. Lite.



Så kom nu inte och säg att jag aldrig ger er något. 

Godnatt!

Regina Lund

Godmorgon vänner!
Tittar som vanligt på världens bästa Malou och Regina Lund är idag en av gästerna. En tanke slår mig, vilket pretentiöst litet pucko den där Regina Lund verkar vara. Blir helt matt bara av att titta på henne. ÖHHHH.



Adjö.

Fantasi-Paul känner sig objektifierad.

Aaaamen herregud. HERREGUD. Jävla skit-Paul. Jag som precis avslutat mitt förhållande med låtsas-Paul (eftersom HAN började ställa krav på mig. Han kände sig tydligen "utnyttjad" och "objektifierad" osv.) och så går han och gör såhär? Va? Sitta där och va snygg på en jävla stol. Va fan är det för jävla skit? 

Aja, vi är la ihop igen. Men den här gången vill jag få fri tillgång till allt du äger (inklusive naturliga tillgångar såsom ansikte, kropp osv). FRI tillgång. Och inget jävla tjaffs om att bli objektifierad. Okej? Gött.


Blir glad i lill-byxan.

Jag brukar överlag ha lite svårt för trall-vänliga låtar, men denna gillar jag skarpt. Blir glad i lill-byxan av den helt enkelt.





Att vira in sig själv i gladpack.


Alltså vänner, vi vet ju alla att jag var tvungen att sluta äta plommon. Mitt plommonberoende gick ju som bekant helt överstyr, vilket har tvingat mig att hitta andra frukter att älska. Idag testar jag kiwi! Kiwi är asgott, verkligen riktigt kalasgott. Men varför i helvete är det helt jävla omöjligt att äta kiwi utan att kladda ner hela sig själv?

Det kan OMÖJLIGT bara vara jag som har det problemet.. Det är som att kiwin gör allt i sin makt för att kladda ner mig med sin klibbiga kiwigeggamoj. Så hur undviker man då att bli lika klibbig som en sliskig spanjor?

Joo, bästa lösningen vore ju att vira in sig själv i gladpack, täcka hela sin kropp med plastfolie och bara göra hål för munnen. Meeen eftersom det innebär att jag måste gå och hindla x-antal gladpack-förpackningar av den tjuriga subban som är kassörska på Ica, såå känns inte det som en ultimat lösning.

Meeeen det är ju inte för inte jag är känd för min snabba lilla vessel-hjärna. Därför kom jag på den geniala lösningen att enbart förtära kiwi precis innan dusch samt iförd kläder som ska tvättas. Slutsats: eftersom kläderna, huden och håret ändå ska tvättas så fort kiwin äro uppäten kan jag kladda ner mig själv bäst jag vill.

create avatar

Jaa, det gäller att låta lill-hjärnan arbeta.

Adjö.

Bleka människor behöver också kläder.

Alltså vänner. Jag vet att vi alla har noterat hur blek jag är, det är ingenting som går obemärkt förbi. Men ni som aldrig sett mig på riktigt i solens ljus kan omöjligt förstå hur blek jag verkligen är. Det är som att min hud aldrig har skådat solens strålar, som att jag aldrig varit utanför dörren. Vilket jag ju faktiskt har. En eller två gånger.

Hur som haver så är min hud så blek att jag på riktigt börjar tro att jag ska vakna en morgon och vara genomskinlig. Jag kommer sitta och betrakta min hand och söka med blicken efter något unns av färg, men nä. Ingen färg finns att finna.

Ibland är jag på fullaste allvar rädd för att när jag i godan ro vandrar runt på staden, så kommer ett barn peka och säga "mamma, den tanten ser ut som att hon är död". "JAAA BARN, det kanske jag gör, men bleka människor måste också få gå på stan. Vi behöver också kläder. VI BEHÖVER OCKSÅ KÄRLEK" ska skrika till ungjäveln då. 

Eller så kommer någon vänlig själ slänga ett skynke över mig och säga "Det är nog bäst du tar skydd, alla vet ju att vampyrer inte tål solen. Akta så att du inte tar eld!!". Det hade ju iofs varit trevligt, eftersom jag älskar vampyrer. 

Men ändå varför blev just jag så ofantligt vit? Jag hoppas ju som sagt på att det är för att jag bär på någon typ av vampyr-gen och att jag när som helst kommer förvandlas till en supersnygg och supersexig vampyr. Men troligare är väl att det inte blev någon färg över till mig efter att mamma och pappa gett all till mina äldre syskon. Åh, det suger att vara yngst. Alltid blir man utan.



Adjö.


The baby-whisperer.

Väl mött kära vänner!
Sitter i detta nu på jobbet och dricker kaffe. Lillpöjken somnade redan efter cirkus tio minuter, vilket innebär att jag i detta nu får betalt för att blogga och dricka kaffe. Gaaaanska bra va?
Ja, men det är ju inte för inte de kallar mig för "the baby-whisperer". Eller jaa, alltså det är kanske ingen som kallar mig för det ännu. Men det är bara en tidfråga. När som helst nu. När som helst...



The baby-whisperer gör tummen upp för sin egen förträfflighet. TUMMEN UPP FÖR MIG!!

Adjö.

Lill-handen vinkar.

Hej hej och hallå!
Nu är jag hemma i Stockholm igen. HERREGUD vilken underbar helg jag har haft! Helt fantastisk. Jag har en massa bilder och historier att berätta men återkommer med det eftersom jag måste äta och sen sticka och jobba.

Jag tar nog med mig datorn till jobbet, så jag kanske bloggar en skvätt när lillkillen har däckat! Vi får zeee.

Så länge får ni njuta av en mycket vacker bild på mig och min morgonfrisse.



Adjö.

Ps. Det är lill-handen som vinkar där i högra hörnet. Men den är så liten att den inte syns.

Pj.


Så fin!

Pj är en samlare.

Har jag sagt att Pj är en horder? Inte? Det är hon.




Men söt är hon!

Kalas.

Godmorgon! Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och äter frukost. Eller jaaa, jag äter ju inte frukost men jag dricker lite juice och en kopp kaffe.

Idag ska vi kalasa oss hos mormor och äta smörgåstårta (mumz) och ikväll ska jag på 25-års fest. Det ska nog bli en fin dag det här!


Åh vilka underbara två dagar jag har haft hos Pj. Denna underbara lilla människa! Saknar henne redan :/

Adjö.

PS. Jag saknar Tjockafisen och Mejakatten.

Åh, vilken lycka!

Godmorgon vänner! Nu har jag anlänt hos Pj och vi har hunnit prata, prata, äta, prata, skratta och prata lite till. Vilken underbar dag vi hade igår! Ni skulle bara veta hur bortskämd jag blir här.. Ojoj, nu vet ni (mamma och pappa) vad ni har att slå! 

Idag ska vi åka till Gekås och shoppa loss, åh denna lycka!! Jag kan inte hantera den!!



Smell you later!
Adjö.

Ni är mina 1%.

Näääe, nu sitter jag här på tåget och blir tårögd. Det är "hart of dixies" fel, den serien är så genial. Alldeles nyss sa en av huvudpersonerna "well maybe 99% of all the people in the world may let you down and disapoint you. But I think you find the magic in the world in that 1%.".

Tänkte osökt på mina fina vänner. Jag kanske inte klarar av att lita på 99% av världens befolkning. Men Ni. Ni är mina 1%, Ni är det magiska i min värld. Som jag älskar er för det.



Väskjäveln vill mig illa.

Glömde ju berätta en incident som inträffade imorse!

Lånade min broders rullväska eftersom alla mina ligger i Halmstad. Det visade sig att Matteus rullväska sög fet pung. HEERREEEGUUUUD vilket jobb det var att få med mig den! Dessutom hade jag ju lill-datorn med mig (som inte är så liten eftersom jag envisas med att köpa största skärmen eftersom jag är en nörd) och fete handväska.

INGEN hjälpte mig på bussen, vilket de faktiskt brukar göra om man behöver hjälp. Men inte när JAG behöver hjälp inte, nej nej. När jag väl tagit mig ur bussen, så går väskjäveln inte att rulla, hjulen bara fastnade och handtaget fastnade liksom halvvägs nere när jag skulle dra upp det, så jag fick gå alldeles nerböjd likt Quasimodo för att kunna rulla väskan.

Jag tänker att den här väskan vill mig uppenbarligen illa, den är ute efter mig. Gav till slut upp och bar in väskan på centralen, där jag lite fint snavar på den och faller ihop i en liten hög.

Här ingriper dock ett styck ung man och hjälper mig upp, medan jag svärande försöker sparka på väskan. Råkar istället sparka på killen. Ber om ursäkt för det. Han hjälper mig fram till en bänk där han placerar mig, frågar om jag är okej och önskar mig lycka till. Tack unge man, när jag kommer till himlen och får träffa Gud då ska jag lägga in ett gott ord för dig!

Såhär ser rullväskan inte ut, men det hade varit roligare om den gjorde det.

Adjö.

PS. Undersökte sedan väskan och upptäckte att det satt ett tuggummi på ena hjulet, vilket gjorde att den inte gick rulla och efter killen hjälpt mig med väskan så gick också handtaget att dra hela vägen upp. Så nu är jag och väskan vänner igen. (Men jag litar inte fullt ut på honom, han har onekligen lite tveksam karaktär. När som helst vänder han kappan efter vinden. Men jag har ögonen på honom, det ska han veta. JAG HAR ÖGONEN PÅ DIG RULLVÄSKA.)

Killikillikiiiiilll

Har nu ätit jättegod frukost (sa jag att den var gratis?) och sett två avsnitt av Hart of Dixie, sjukligt bra serie btw. 

Börjar bli lite uttråkad, vill liksom göra något. Så därför roar jag mig med att killa tanten bakom mig i håret.

KILLIKILLIKIIIIILLL!!



Jag är uppe med tuppjäveln.

Godmorgon vänner! Sitter i detta nu på tåget hem till Halmstad, åker hem över helgen och är tillbaka till Stockholm på Måndag kväll.

Hur som haver sitter jag i första klass och ska strax få gratis frukost hehehehehe. Synd bara att jag inte äter frukost, meeeeeen jag kan väl offra mig idag. Bara för att det är gratis.

Sa jag att jag har gratis internet också?`Inte? Men det har jag. Hela resan. 


Adjö!

PS. Gratis är godast.

PS 2. Ser nu att det ser ut som jag har huggtänder på bilden. Måste ju betyda att jag håller på att bli vampyr. Det skulle ju förklara en hel del. Exempelvis skulle det förklara varför jag är så blek, nästan genomskinlig. Som ett spöke. Fast jag är ju onekligen hellre vampyr än spöke. Jaja.

Nu vet vi äntligen vad Svetlanas läppar är till för!

Alltså vänner, det här är ett riktigt skivomslag. Jag känner väl att jag inte behöver tillägga så mycket mer än så.




Såhär ser jag inte ut idag.

Godmorgon vänner. Är så sjuk att jag inte orkar existera. Längtar tills imorgon då Pj får ta hand om mig!

Såhär ser jag alltså INTE ut idag.. Men jag såg ut så en annan dag!


Gubben jag tänker på när jag äter glass.

Varje gång jag äter glass (och då menar jag VARJE gång) så tänker jag alltid på denna fantastiskt roliga reklam och framför allt gubben som ligger på golvet, gråter och kränger i sig glass.

Alltså, jag dör av lycka när reklamen kommer på tv. Jag blir SÅ glad att jag typ ställer mig i soffan, hoppar upp och ner samt klappar händerna av glädje! Jaaa, men ni vet som Tom Cruise gjorde i Oprahs soffa, när han var lycklig över att han älskade Katie Holmes? Ja, precis så glad blir jag av denna reklamfilmen.

00.30 (och lite innan det, typ 00.17 osv) kommer gubben jag tänker på när jag äter glass. Herregud i himmelen vad jag älskar den gubben. Jag kan relatera liksom.


Här sitter jag med mina vänner Ben och Jerry.

Hej vänner.
Nu sitter jag här på min kammare med Ben och Jerry. Ja alltså inte pappa (Jaaa, min pappa heter Jerry och han är världshistoriens bästa pappa) och någon snubbe som heter Ben utan glassen. SÅ KLART.

Hur som haver försöker jag desperat dränka min sorg, över att vara sjuk, i mängder av glass. Det funkar faktiskt lite måste jag säga! Det finns en viss tröst i att trycka i sig glass tills man nästan kräks.




Adjö.


Är under vädret.

Godafton vänner. Jag är under vädret (direkt översättning av engelskans "under the weather"). Jaaa, jag gör mina egna översättningar, här är jag enväldig härskare. Det vet både ni och jag. Kan vi gå vidare nu? Bra. Tack.

Jävla förkylningsjävel!! Alltid ska den visa sitt fula tryna när man behöver det som minst.. Ska ju åka hem i övermorgon, har då rakt inte tid att sitta här med bulltande huvud, snorig näsa och ömmande hals. Jag ska genast mota bort den med te och en liten mackjävel.

GANSKA orättvist om man jämför med vad denna lilla ---->bögiga mas<-----har i sitt kylskåp. (För övrigt skriver han en av mina ABSOLUTA favoritbloggar. Så det så.)

STACKARS MIG!


Adjö.



Fejzet mitt.


Goder morgon.

Godmorgon kära vänner!
Sitter antagligen i detta nu på bussen till skolan och deppar över att jag har varit tvungen att gå upp. Men bara för att min morgon suger, behöver ju inte eran göra det. Därför ger jag er.......

DET HÄRINGA:


Mumz.