Vilka-som-skulle-få-smartast-barn-i-klassen-listan.


Halli hallå!
gif maker

Här sitter jag i min fluffiga myströja och myser.

Ursäkta? Vad jag har gjort idag? Idag har jag varit i skolan. Vad jag gjorde där?
Jaaa, jag stirrade mest trögfattat framför mig och tänkte på annat. Exempelvis funderade jag på hur långt hår hur jag skulle kunna få om jag lät det växa i all oändlighet. Jag tänkte på hur de andra i klassen såg ut nakna. Jag tänkte på om någon annan i klassen tänkte på hur de andra såg ut nakna. Jag gjorde en mental lista på vilka i klassen som skulle få smartast barn ihop. Vilken lärare som har högst IQ. Vilken elev som har högst IQ. Vilken elev som har snyggast stil osv osv osv
JAG TÄNKTE PÅ ALLT, utom det jag skulle.

Jag har alltid ansett mig vara en ganska snabbtänkt ung dam. Inte idag, inte. Idag satt jag som ett fån. Som en jävla trögfattad fånjävel. Jag fattade fan inte ett jävla skit.
Jag tänker så jävla långsamt senaste tiden. Det är som att alla mina hjärnceller har damp, de är liksom så jävla rastlösa och orkar inte koncentrera sig. Alternativt så har de någon typ av semester, de tar det lite lugnt, chillar och... Jaaa, jag vet inte? Dricker tee och pratar om livet? Läser en god bok? Slumrar till i soffan när de tittar på Hem till gården? Inte fan vet jag, men hur som helst så sköter de inte sitt jobb.

Jag känner mig trög, och jag gillar det inte. JAG GILLAR DET INTE ALLS.


Jaja, nog om mina ouppfostrade hjärnceller. Nu ska jag och mina små ben snart trampa iväg till Pj och äta middag. Längtar nästan lika mycket efter vin som jag längtar efter Pj. 
Har ett starkt jävla BEHOV av vin idag, känner jag. Starkare än vanligt.

Adjö.

PS. Jaa angående vilka-som-skulle-få-smartast-barn-i-klassen-listan. Vi kan väl säga att JAG och JAG toppar den listan, hehehehehe. 

PS 2. Alltså, mitt vanliga jag då.

Ridin' dirty.



They see me rollin', they hatin'.

TITTA PÅ MIN TRÖJA.


Goddag vänner.

Jag sitter i detta nu i min lilla pyjamas och dricker en skvätt kaffe. Ber för övrigt om ursäkt för mitt kryptiska inlägg härom natten. Alltså, jag hatar inte människor. Ni är så ansträngande att ha att göra med, det är bara det. 
Jag hatar er inte, meeeen jag älskar fortfarande katter mer. Det kommer ALLTID vara så. 
Eller ja, i varje fall fram tills människor skaffar heltäckande päls, små, små mjuka öron, fluffiga magar och blir stumma. 

Jaja, nu måste jag äta mat, duscha osv inför skolan. MEN FÖRST måste ni titta på min nya fina tröja.
TITTA!!!
TITTA SA JAAAAG.
Titta.
create an animated gif


Adjöööö.

PS 1. Jag hade också mina fiiiina sammetsbyxor på mig!

PS 2. Den här bilden äro icke från idag utan från i föööörrrrrrååååårrrr.

Människotrött.


Jag är SÅ JÄVLA TRÖTT på människor. 

Det kan eventuellt vara därför jag älskar katter så jävla mycket.