Vad ska du göra åt det? Va, va, va?!


Ursäkta? Vad jag gör? Just i detta nu?
Jag äter en Snickers (läs två Snickers + ett paket cola-snören) och dricker stora mängder kaffe. Detta är min middag idag.
AAJUSTE MAMMA, du läste rätt!! DET ÄR MIN MIDDAG. Vad ska du göra åt det? Va, va, va? VA?! 

Ursäkta? Varför jag uppför mig som ett barn i trotsåldern?
För att jag kan.
Ni kan kalla mig Regelbrytarn.

gif maker

A
djö.

Staden av halm.


Vänner!
Idag har varit en mycket produktiv dag för er favorit-bloggare (i hela världen). Jag har varit så effektiv! Så effektiv att jag nästan skrämmer mig själv. Eller ja. Jag har fått mycket gjort iaf...

Jag haaaaar bla storhandlat med mor min, pluggat, fikat med Hanna, pluggat lite till, tvättat, städat mitt lägenhet samt diskat två gånger. Bra va? Tack!

Bästa på hela dagen och faktiskt bästa på.... jaa, väldigt länge, var att få träffa Hanna igen. Har inte träffat den lilla sparvungen sen jag flyttade från Sthlm tror jag. Eller nej förresten, senast var på Gavin Degraws konsert i Februari.
JAJA. hur som haver så var det längesen. Insåg nog först nu när vi träffades hur mycket jag har saknat henne. Fina Hanna!



Dessutom saknar jag nu också Stockholm så jag håller på att avlida.... DÖR typ av tanken att jag måste vara kvar i staden av halm ETT HELT ÅR TILL... Det enda bra med Halmstaden är ju att det är nära till lill-familjen min och till mina fina vänner! AJA.

Sluttjötat nu. 
 

Adjö.



Helvetesbloggen har nu ny design.

Alltså vänner, jag har suttit i fleera timmar nu och fixat och donat med min bloggdesign. Blev så arg att jag på allvar övervägde att stänga ner skiten. Gjorde dock inte det.
Till er lycka!! Såklart. MEN FY FAN, ett tag var det hemskt. JÄVULISTISKT som Hanapee hade sagt.

Jag anar mig se en röd tråd i bloggen idag. Ett slags helvetes-tema. Huuuur som haver, så lyckades jag tillslut och har nu ändrat om hela jävla lill-bloggen min!!!!

UPPDATERA sidan så får ni skåda spektaklet!



Adjööö.

Dö.

ÅHH, jag glömde nästan.


Adjö.

Ps. Jag hoppas du dör. Snarast. 

Vem är det djävulen har med sig?


Vänner. 
Låt mig berätta vilken typ av dag jag upplever denna söndag. Man skulle kunna tro att det är en söndag som alla andra söndagar. Ni tänker kanske att jag trivsamt och med glatt humör spatserar omkring i min lilla lägenhet, iförd enhörningspyjamas och dricker kaffe? Det gör jag inte. Jag äger inte ens en enhörningspyjamas.
(Önskar dock att jag gjorde. Om någon vet var en sådan går att införskaffa, så får ni hemskt gärna maila). Tyvärr, så är det ingen korrekt beskrivning av min söndag. Nej, nej, nej.

Idag är en sån dag. Ja men ni vet, en SÅN dag. En dag då livet är elakt. Livet vill dig illa. Förstår ni vad jag menar? Inte? Låt mig förklara.

Idag är en sån dag då djävulen själv skulle kunna komma ridande på sin svarta springare in i din lilla lägenhet. NEJ MEN SE DÄR! Vem är det djävulen har med sig i en vagn bakom lill-hästen sin? Jomen titta! Är det inte din värsta fiende? Din ärkefiende? Din nemesis?  Jajemän, visst är det det. Vilken lycka!

Djävulen och din nemesis vinkar glatt och djävulen hoppar sedan av sin häst, hjälper mycket artigt din nemesis ner från vagnen. Väl nere så ger de dig en lavett (med ful-sidan), sparkar dig i magen, ger dig en snurrspark rakt i huvudet och high fivar sedan varandra under glada tillrop. När du ligger där blödande och kvidande, då spottar de på dig innan de gör en liten avrundande segerdans. De avslutar med att kattnappa dina katter och tänder sedan eld på lägenheten. De rider hånskrattande där ifrån medan du slukas levande i lågorna. 

Ungefär så. Ungefär en SÅN dag är den här dagen. 



Adjö.

Jävla cowboys.

Alltså, om ni skulle få en väldig lust att se ut som en indian någon dag, så kan ni införskaffa denna fräsiga huvudbonad på H&M. (Eller så låter ni bli. Det är ett viktigt alternativ att noga överväga)

Personligen är jag mer cowboy-typen. Ni vet cowboy-boots, väst i brun mocka med fransar, läder-chaps och cowboy-hatt....................
Alltså, kan knappt skämta om det här. Det går emot alla min naturliga instinkter. Det är inbyggt i min personlighet att hata västar, cowboy-boots och hattar. Känner hur det kryper i huden och hur min själ vrider sig i plågor bara av tanken på att iklädda mig utstyrseln nedan......




Usch. Jävla cowboys.

Adjö.

PS. Helt seriöst så säljs indian-huvudbonaden på H&M. Jag vet inte ens vad jag ska säga om det. 


Äta-tills-jag-spyr-humör.



Jaaaha, igår var det midsommar. Jag hade en oerhört lugn midsommar hos mina päron. Vi drack vin, pratade, tittade film och skrattade. Väldigt mysigt! 
Ska jag vara helt ärlig var jag inte alls på midsommarfestigt-humör, och det är jag inte heller idag. Är liksom mer på sitta-under-en-filt-och äta-choklad-tills-jag-spyr-humör, vilket jag ärade nyss genom att äta upp en 100grams toblerone på cirkus en halv minut. Mår nu extremt illa.. Får ju kanske lite skylla mig själv. LITE. Okej? Bra.

Såhär såg jag hur som helst ut igååååår:




PS. En närmare titt på klänningen, om man skulle vilja ha det.


Mer än livet självt.

Vänner.
Igår var jag på Gekås. Jag älskar Gekås. Typ mer än livet självt. Hittade massor av fantastiska saker och är således extremt jävla asnöjd. På kvällen va jag hemma och fikade hos mamma och pappa. Min bror är hemma från Sthlm så då får man passa på att träffa den lilla fjanten så mycket som det bara går!

Hur som haver. Idag är jag ledig från jobb, vilket gjorde att jag snabbt avgjorde att jag även är ledig från plugg. Ska därför inte inte göra ett jävla skit idag. Kanske laga mat. Eller så äter jag chips. Det går ju också!

Jaja, nog tjötat. Här är lite random bilder som inte har något med inlägget att göra:





En sofistikerad katt.

Här ser ni en katt med klass, stil och mycket pengar (antar jag). En sofistikerad katt. En katt med hög moral och med ett välutvecklat samvete. 

Känner ett starkt behov av denna typ av katt, eftersom jag uppenbarligen bara har lyckats finna katter som fiser mig i ögat och sen gömmer sig bakom sängen och hånskrattar (läs hånmjauar) rått, alternativt flåsar/dreglar mig i ansiktet samtidigt som de hoppar på mitt huvud, när jag försöker sova. 

Jag är då verkligen inte crazy catlady efter den här natten. Det är jag inte. Snarare crazy catkiller om jag ska vara ärlig. 

Adjö.


Snygg.

Här sitter jag och är snygg, sexig och singel. Jag vet att du vill ha mig. Motarbeta inte dina drifter. LÅT DEM TA ÖVER OCH LÄGRA MIG.

 

..........................Skoja ba. Kommer dö ensam.

 


Så söt och så på lyset.

I lördeeeess, så var jag, Amelie och Louise (och en massa andra viktiga och oviktiga människor) hos Pj och kalasade!
Fantastiskt roligt, som alltid (när jag är med!! hehehehehe).

Såhär sågade det ut då:

 

 

 

 

ADJÖ.

PS. Var inte helt lätt, om man säger såååå, att få med Pj på bild. (Därav är hon endast med på första bilden) Hon var....... överallt och ingenstant! Både rent kroppsligt och mentalt. Åh, min lilla sparvunge, SÅ söt och SÅ på lyset!


Tjöt.

Hallå där!!!

Jaaaa, det är ett bra hetsigt liv jag lever för tillfället. Låt mig förklara. Jag pluggar 100 %, motsvarande ett heltidsjobb (är dock inte det, eller iaf inte hela tiden) och sen jobbar jag typ 80%. Det blir 180%. Det är mer jobb och plugg än det finns tid. Dessutom måste jag värna om mina små, små vänner och lilla familjen (min biologiska OCH min två fluffisar). 

SÅLEDES, så kanske bloggen blir något lidande under sommaren. Ska dock göra mitt bästa för att hålla den vid liv... Blir så ledsen när jag tänker att jag inte skulle ha den :( UHHH. FÅR EJ SKE.

Jaja, nog tjötat!

 

Såhär ser jag inte ut idag. Är snäppet fulare skulle jag säga. 

Jag skulle vilja påstå att jag är mer lik Gollum än damen på bilden. Sorgligt men å så sant. 
Är ju faktiskt en riktig fiskälskare. Eller ja i alla fall lax. Vet ej om det är en lax Gollum äter på bilden, men känner ändå en sammhörighet med karln.

 

Adjö.

 

 


Vem är den ansvariga?

Ehhhhhhhh. Fast varför har jag inte den här tröjan?



Jag vill genast veta vem den ansvariga är. GENAST. Så jag kan skjuta hen i huvudet, så blod, ben och hjärnsubstans splattar över väggarna (vilka väggar? ALLA VÄGGAR).
Nä.
Jag skoja ba. 



Jag älskar dig nalle.






Börjaade nästan gråta nyss, när jag fann den här bilden på the world wide webb. Blev liksom helt rörd! Söta lill-nallen som skyddar sitt lilla barn. Med sitt lilla, lilla svärd och sin lilla, llla sköld, mot stora, stora monstret. Världens modigaste lilla nalle. SÅ LITEN MEN SÅ MODIG.
Åh nej, Nu lipar jag snart igen...

JAG ÄLSKAR DIG NALLE!!!!

Apropå panter.

Apropå panter, så har jag min allra första jobbdag på nya lill-jobbet mitt imorgon............

Är lite nervös, meeen det kommer nog gå bra! Problemet är att jag inte kan sluta fundera på allt jag kan lyckas göra fel. Jag är ju lite mästare på att komma på scenarion som antagligen aldrig kommer inträffa. Ju mer otroliga scenarion desto bättre. MEN jag kommer inte tända eld på någon eller liknande. INTE!! 
DET KOMMER GÅ ASBRA. Sådeså.....

Men ni kan la ändå tänka på mig imorgon när jag på ostadiga ben vandrar iväg i gryningen (läs: 11.00)? Snälla?

Tack på förhud.


Smidig som en panter.

Vänner!!

Imorse vaknade jag och mådde lite... Instabilt? Då tog min lilla cykel och cyklade hem till Pj. Fina underbara Pj. Och som vanligt så känner jag mig nu glad igen efter lite prat och kaffe.

Hur soooom helst, så cyklade jag snabbt som vinden på vägen hem och lyssnade till denna dänga:



Har nog aldrig känt mig så cool i hela mitt liv. Hade dessutom mina lila rayban-kopior på mig och mimade till. Gjorde också coola tecken med mina små händer. Viftade och hade mig.
Höll på att bli överkörd av en svart skåpbil. Men jag väjde smidig som en panter och pekade sen FUCK YOUUUU till bilden, som den lille gangstern jag är.
Nä, det gjorde jag ju inte. Jag hytte lite med lill-näven och cyklade vidare. Men jag va ändå cool. 

WAUWAWIWA.

Adjö.

Han stirrar på mig, samtidigt som han visslar introt till Gudfadern.

Ja, vänner. Varför har jag inte bloggat på en halv evighet?

JO, det ska jag berätta!!
I ÄRLIGHETENS NAMN (gör korstecknet och kysser på mina små fingar) så har jag inga bra ursäkter till varför jag
inte har bloggat................

FÖRUTOM DE HÄR:

1. Jag har adopterat en enhörning. Han heter Muffin och tar upp all min tid. Muffins favoritsyssälsättning är att stå i diverse mörka hörn i lägenheten och stirra på mig, samtidigt som han visslar introt till Gudfadern. 

2. Jag har börjat arbeta som Batman. Jag vet inte om ni visste det här, men jag är superstark och jättesnabb (och äckligt snygg i tights). Har hur som helst börjat bygga lite på min batmobile. Det går långsamt framåt.

3. Mejakatten stal min dator och gjorde om den till ett rymdskepp. Hon bor nu på en annan planet. Oklart vilken. Jag tror inte hon älskar mig längre, eftersom jag aldrig får några kärleksbrev eller vykort med vinkande björnar på. Det enda hon skickar är teckningar på katt-gubbar som gör obscena gester.




SÅ. Nu vet ni varför. NU går vi vidare. VEM ÄR MED MIG?!?!?!


Adjö.