Jätte-bloggen för människor med jättehänder.

Alltså, vänner.
Jag måste bara erkänna en sak för er.
Jag saknar er! Ganska mycket. Jag saknar min blogg, jag saknar bloggandet och jag saknar mina små läsare.

Jag har upptäckt att jag utgår ifrån att alla mina läsare är små. Känns liksom inte bra att föreställa mig att ni är jättestora, kanske rentav jättar som sitter där med sina jättehänder och petar omkring på små-tangenterna. Jag vill inte att det ska vara så. Okej? Bra.

Exempelvis så mår jag lite illa av den här bilden. Jag vill inte att ni ska ha såna händer.
Så har ni det kan ni söka er till en annan blogg. Jätte-bloggen för människor med jättehänder eller nått.

Usch.

Skvätter lite förstrött i vattenbrynet.

Hej mina små, små grisar!
Hur står det till? Bra? Skönt att höra. Ursäkta? Hur det är med mig? Jodå, jag lallar på.
Livet känns ljusare!

Låt mig förklara hur det nu ligger till med mitt liv.
Man skulle kunna säga att livet nu har gått från att leka MYCKET stillsamt med två kottar uppe i dynorna till att nu skvätta lite förstrött med en liten plastbbåt i vattenbrynet. Det är en bit kvar till att vildsint plaska med en uppblåsbar delfin ute i vågorna, men det går åt rätt håll.
YAY etc.

Adjö.


Skyll på den lille jäveln.

Vänner!
Jag har fått stränga order av diverse människor (ingen nämnd ingen klämd) att blogga igen, vilket ju är trevligt. Hade varit tråkigt om folk jublade, klappade händerna och hjulade runt hemma i vardagsrummen för att jag inte hade bloggat.

Sååå varför har jag inte bloggat då? Jo kära vänner, jag har ju ingen dator i min ägo. Visst kan jag blogga från mobilen, men det är så JÄVLA jobbigt ska jag säga er. Mobilen min lever sitt eget liv rent stavningsmässigt, den stavar på ett helt eget unikt vis skulle man kunna säga.

Så om ni läser något här i bloggen de närmsta veckorna som låter helt orimligt (mer än vanligt då) så lägg skulden på den lilla jäveln som ansvarar för rättstavningen i mobilen. Ja men ni vet, han? Det är hans fel. Skyll på honom helt enkelt. Icke mig.

Okej? Bra!
Adjö.


Stackars lill-datorn min.

Herregud. Livet är så tröttsamt ibland. Nu har datorn min gått sönder! Ni som känner mig vet att datorn är min lilla bebis, och nu hänger dess liv på en mycket skör tråd.. Stackars datorn :/

Därför bloggar jag nu från mobilen, på tåget till götlaborg och Amelie. Det är i detta nu min enda lycka här i lill-livet mitt, att jag får två dagars semester från skiten. Ska inte gnälla mer än nödvändigt men min psykiska hälsa är liksom inte så stabil just nu. ORKAR inte mer krångel nu.

Så nu har jag gnällt klart! Nu blickar vi framåt mot nya gröna gräs osv. Hörs kanske sen, eller imorgon. (om jag fortfarande är vid liv då, vem vet)

Adjöken!

PS. Har åtminstone mitt nya halsband på mig idag. Det är bra!


Dvärglist.


Mina katter är ute efter att ta mitt liv. Idag har det blivit bekräftat. Jag kan väl inte säga att det kom som en chock direkt, har liksom alltid anat det.

Hittade detta dokument undangömt i Mejakattens katt-iglo. Under iglo-kudden, där låg den. Nu låtsas de som ingenting, de små jävlarna. Men jag vet nog. Jag vet.

Inatt sover jag med ena ögat öppet. Dvärglist, som Calle Schulman hade kallat det.




Overkligt skönt.

Halli hallå!
Jag är klar med tentan, den är inlämnad och lmorgon åker jag till Göteborg. SÅ JÄVLA HÄRLIGT. Som en mini-semester. Känns overkligt skönt! Dessutom får jag träffa världens bästa Amelie. Det kommer bli alldeles fantastiskt.


Ju större desto bättre.


Goddag vänner!
Idag skriver jag tenta. Som vanligt. Känns liksom lite som att det är det enda jag gör nuförtiden. Har insett att jag hellre har en jättetenta än en massa små fjutt-tentor. Jaja, inget att göra!

Egentligen ska den inte vara inne förrän på fredag, men ska försöka bli klar idag, så jag kan slappa imorgon (och tvätta) och sen åka till Gbg på torsdag med gott samvete. Vad ska jag göra där undrar ni? Jooooo, jag ska hälsa på Amelie som ju har bytat ut Lunds mysiga små gator mot Göteborgs storstadsbuller. Det gjorde hon rätt i tycker jag. Älskar storstäder, ju större desto bättre!! Som så mycket annat... HEHE.

Jaja, nu ska jag fortsätta skriva på lill-tentan! Hörs sen.



ADJÖ!

It was so easy and the words so sweet.




Jag får gråta i Mejakattens famn.


Det är en förkyld, arg och trött liten tjej som skriver dagens första inlägg här i lill-bloggen. Har haft det så förbannat jobbigt den senaste typ månaden med Isac som dog, operation, återhämtning från operation och Meja som varit sjuk och diverse andra jobbiga saker som inte behövs ta upp här. Hur som helst så börjar det komma ikapp tror jag. Är inte mitt vanliga glada jag. 
Jaja, ingen fara på taket. Jag ska nog ordna upp den här lilla deppigheten också. Därför har jag bestämt att idag får jag deppa fullt ut. 

Här kommer en lista på saker jag får göra idag:

1. Idag får jag sitta i pyjamas hela dagen (utan bh) utan att duscha eller borsta håret.

2. Idag får jag äta fiskbullar till frukost, lunch och middag. Trots att det gör att hela jag luktar som en fisk.

3. Idag får jag trycka i mig all choklad, alla choklad-kakor och choklad-liknande föremål jag har i mitt kök.

4. Idag får jag lipa för att jag inte kan få upp locket till kakburken. Jag får också lipa för att jag inte når mitt vattenglas och/eller för att det är så långt till toaletten

5. Idag behöver jag inte diska, städa eller bädda sängen. Jag behöver inte heller tvätta. (ingen stor grej för den med normala tvättrutiner, men för stor-tvättarn här på nyhemsgatan så är det ett stort steg.)

6. Jag får hosta utan att hålla för munnen, jag får också börja gråta för att det gör ont i halsen när jag hostar.

7. Jag får slutligen prata med mina katter som om de vore människor. Jag får också låtsas att Mejakatten är min psykolog och placera henne bredvid min kudde och sen be henne ställa de riktigt "tunga" frågorna. Sen får jag gråta i hennes famn.



Adjö.

Söt-Milo.




Ett mörkt hörn.



Nu äro äntligen gruppupsatsen klar och livet leker åter igen. Eller jaa, leker och leker. Man kan säga att livet lite stillsamt och dystert kör ett leksakståg fram och tillbaka i ett hörn. Ett mörkt hörn. Typ så är livet nu kan man säga.

como hacer un gif

Hur som haver, ikväll ska jag hem till mammsen och pappsen och äta mat och rensa lite kartonger som jag har lämnat där. Orkar egentligen inte rensa någonting, eftersom jag är förkyld som en motherfucker, meeeeeen måste börja. MÅSTE BÖRJA.

För att muntra upp mig under denna muntra vecka så lyssnar jag på denna dänga:






Superglad låt.

Bilder.

Hej hej!

Bloggade från mobilen senast, vilket tydligen gjorde att mina bilder vägrade synas. Så jag lägger in dem här istället!

Se och njut.
image description
image description
image descriptionimage description

Adjö.

HALLÅ DÄR!

Hallå där vänner!
Igår var en härlig dag. Började dagen med lite skola med ghazza och Rebecca. Satt sedan i solen med Rebecca nästan hela dagen här ute på gården och satte auror på människor. I äkta Filip och Fredrik-anda!
Exempelvis: jag-tål-väder-och-vind-aura och kontakt-sökar-aura. Så jävla härligt väder och så jävla härligt sällskap!

Idag blir det plugg och sen skola med lill-gruppen min! Vi ska skriva klart vår uppsats idag som ska in på måndag. Hoppas verkligen den blir klar idag, så kan vi ta ledigt imorgon. Yay!

Det enda jobbiga just nu är att jag är så jävla hostig och förkyld. Får ju för fan inte sova någonting :/ buuuuh!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2956449/images/2012/pic_193987289.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2956449/images/2012/pic_193987320.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2956449/images/2012/pic_193987327.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2956449/images/2012/pic_193987332.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2956449/images/2012/pic_193987341.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2956449/images/2012/pic_193987342.jpg" class="image">


Illasittande.

Har ni sett att Slovakien har en alldeles egen Batman? Inte? Här är han i alla fall.

Alltså, är det bara jag eller är hans kostym lite.. Illasittande?

Jag är skitful, ser ut som en flata och är dum i huvudet.



Fick idag en tråkig kommentar av en anonym liten människa. Det stod på ett ungefär att jag var skitful och att jag inte skulle tro att jag va snygg för det är jag inte. Jag ska veta att jag är skitful. Och dum i huvudet och att jag ser ut som en flata. Hur nu en sån ser ut? 

Jag känner bara att jag blir så trött. Jag blir så trött i lill-hjärtat när jag får en sån kommentar. Jag är varken skitful eller dum i huvudet. Jag är riktigt snygg i vissa ljus och ibland odrägligt smart, det vet jag. Sen kan du tycka vad du vill om det. Det är okej, det är ett fritt land, vi har yttrandefrihet osv. Jag förstår bara inte VARFÖR du ska dela med dig av dina åsikter till mig. FÖRSTÅR INTE!

Jaja, nu skiter vi i dig. Nu kan du och dina hatiska kommentar gå och hata någon annanstans. Här är du varken välkommen, rolig eller lyckad. Här är du bara sorglig.


Seså, skynda på.






Alltså, det känns som att ord är överflödigt.

Adjö.

PS. Tycker ni inte det här är roligt, då kan ni klicka er vidare till en annan blogg. Klickeliklick. Bums. Seså, skynda på.

Lördagens fejz.

Så häringa såg jag ut i lördes när de vankades fest!

image description


Rakar lill-benet.


Vänner! Jag fick idag ett mail från en läsare. Mitt första fan-mail! Det var då fan på tiden... Varför har ni låtit mig vänta så länge? Varför har ni hållit mig på halster? Förstår mig inte på er ibland.

Hur som haver, så var det mycket kärlek i mailet. Vilket gjorde mig glad långt in i lill-själen min!!
Dock avslutades det med en liten fråga. Frågan löd: Gör du ingenting annat än äter middagar och dricker vin? På riktigt så var det frågan. 

Men herregud vänner, jag trodde ni var klokare än så (Nej. Nej det gjorde jag inte). Hur som helst så trodde jag att ni förstod att jag inte skriver ut ALLT jag gör i min blogg. Det skulle bli så extremt långtråkigt för er. Jag tänker mig att ni kanske inte är SUPERintresserade av att läsa en massa inlägg om hur jag diskar, lagar mat, petar i näsan, rensar kattlådan, rakar lill-benet och dammsuger kattställningen. Trodde liksom inte att det var av intresse. 

Snälla säg att jag har rätt? Säg att ni inte vill läsa om ALLTING jag gör. Blir en så jävulskt tråkig blogg då.

Jaja, jag är hur som helst tacksam för varenda en av er. VARENDA LITEN LILL-LÄSARE!



Jag slår på stort.


VET NI VAD! Idag ska jag göra massa roliga saker. Snart ska jag åka till mamma och pappa för lite mys och middag, sen ska jag kalasa med Linnea och Nina. Ska bli apigt kul!

Ska dessutom klä upp mig lite, hör och häpna! Kanske till och med ska ha nya tröjan och limma på några ögonfransar. Jajemän, jag slår på stort.

Kaaanske får ni se mitt uppklädda fejz sen, om jag orkar mobil-blogga! Den som lever få se.




Jävla mobbare.


Vänner! Igår var en händelserik dag.... Mejakatten blev jättesjuk på morgonen och vi fick åka till veterinären och hålla på. Det visade sig att hon hade kattsnuva, en typ av influensa typ. Hoppas verkligen att det går över snabbt som vinden!

På kvällen igår var Pj här och vi åt middag och drack vin, askalas som vanligt. Vi började också med en vinlista, där vi listar och sätter stjärnor på viner vi har druckit! Liksom för att komma ihåg vad vi tyckte om vinet. Mycket smart!

Idag är jag lite trött och seg, så jag sitter i lill-soffan min och tittar på BB 24/7. Hatar Marcel, Sipan och Hanna R. Jävla mobbare.




Adjö.


Alla får titta.


Godmorgon mina rulltiga små vänner!
Lite så här börjar jag min dag idag, tjock, glad (till minne av Tjockafisen) och dansande. Likt en dansant griskulting steppar jag omkring och sprätter med dansbenen över vardagsrumsgolvet. 

Exakt som på bilden, förutom sista delen. Jag skäms aldrig över mitt dansande. Alla får titta, både rik och fattig, tjock och smal. Jag diskriminerar ingen. 

Eller jaa, ett eller två undantag finns det la, men de lär heller inte befinna sig i min lägenhet så att de har möjlighet att titta på min morgondans. Tur det!
Jag morgondansar icke för puckon.



Adjö.

Han är på Mcdonalds.


Har haft en fantastisk kväll med lill-mysarn själv, som alltid! Längtar tills jag får åka och hälsa på henne i Götlaborg, det blir grejer det!

Jaja, nu sitter jag här naken och trött i ögat. Ska snart läsa i min bok och sen somna in, likt den lilla kulting jag är.

Vill först dela med mig av den här bilden. Varför? Därför.


Blev lite sugen på nuggets nu. 

Adjö.

Vill göra små, små mustasch-kopps-barn.


Vänner. Jag vet inte om jag har nämnt att Pj är typ världshistoriens mest fantastiska människa? Kan inte minnas. Hur som helst, så är hon det. 

Jag vet däremot att de flesta av er vet om att jag är typ besatt av mustascher. Alltså inte män MED mustascher. Utan mustascher i sig själva. HÄR kan ni läsa om när jag skriver om lite olika mustaschtyper, mycket trevlig läsning om jag får säga det själv! 

Hur som haver så har jag ju fått ett mustasch-halsband av Pj i julklapp, så fint!

Och häromdagen fick jag.............. en mustasch-kopp! Är oförskämt nöjd. Älskar den. Vill göra små, små mustasch-kopps-barn med den. DEN ÄR MITT LIVS KÄRLEK. KÄÄÄÄRLEK!!!!

Såhär jag ut när jag dricker ur min mustasch-kopp, nöjd och glad. Och blek. Och sliten. Jaja. Även solen har sina fläckar!


online gif maker


Adjö.

Word.

Visdomsord.


Fantisera om män.


Godmorgon vänner!
Jag har idag varit uppe sen klockan 8 och skrivit på min lill-tenta, som ska vara inne imorgon klockan två. Känner ingen större tidspress just nu, tror att jag kommer hinna klart till i eftermiddag, så det ska inte vara några problem!

Meeeeeeeeen det är ju så jävla trååååkigt. Vill mycket hellre cykla runt på min cykel i solen, leka med katterna, fika, leka med vänner, se på film, se på serier, fantisera om män, duscha med fantasi-paul, laga korv-stroganoff osv. 

Får helt enkelt stå ut och göra något av det där roliga sen när jag är klar. Blööh.



Adjö.

Amelie läser en saga.


På torsdag kommer Amelie "flyttarn" Ledin hit och äter middag. Trevlig värre!! Jag ska bjuda på mat och sen
efter middagen avslutar vi kvällen med en liten godnattsaga.
Förra gången vi hade middag såg det ut såhär:



Hon är så tålmodig med mig Amelie. En riktig pedagog!

Jajemän, sen sov jag gott minsann!

Adjö.


Milo blir lack.


Mycket prat om katter här nu på sista tiden. Tråkigt för er, roligt för mig! 
Apropå det så blev lill-kattens nya namn Milo!! Det känns som ett mycket bra val. Är nöjd. Milo med.

Filmade förresten Milo igår kväll när han leker. Han blir dock lite lack när han upptäcker att jag filmar. Han konfronterar mig och springer sen iväg i ren ilska. Se själva!





Adjö.

PS. Älskar ordet lack. Lack. Lack. LACK!

PS 2. Han har ögoninflammation därav kletet i ena ögat :/



Milo? Folke?


Kan inte välja mellan Milo och Folke! Varför? För att jag älskar namnet Folke men Milo passar liksom honom.
HJÄLP!
Här är han förresten, lill-killen!


Jesus Kristus.

I jakten på det perfekta kattnamnet så hittade en hemsida där man kunde "räkna ut" vad ens barn (läs katt) kan heta beroende på vad föräldrarna heter. 
Eftersom vi inte vet vad föräldrarna hans heter, så skrev jag in mitt och Mejas namn.

Som ni ser är deras förslag Jesus. Jesus, som i Jesus Kristus.
Min spontana reaktion är: men nej. Nej. Nej. Nej.

Adjö.

PS. Nej.

Döp min lill-katt.



Goddag vänner!
Idag skulle jag gått i skolan. Det gjorde jag inte. Varför? Delvis för att Becca är sjuk och delvis för att mina katter bråkar satan. Båda? JA TVÅ!!

Vill ni veta varför det är två?!? Jo för jag har adopterat en liten rädd kattkille på 6 månader. Han är en vildkatt från början och har varit superundernärd och är livrädd för människor. Han är liten, skruttig, tuffsig, smal och världens sötaste. Så nu börjar mitt arbete med att göra lill-katten trygg och säker i mitt hem. Meja hjälper mig genom att fräsa åt honom och jaga in honom under mattan. Snällt. Tack.

Jaja, han är som sagt jätterädd, men ibland så är han så kelig att han glömmer bort att han är rädd och kelar med min hand. Sen vips så kommer han på det och springer och gömmer sig. I detta nu sitter han och gömmer sig under mattan med en leksaksmus med mynta som han fick av mig i inflyttningspresent. 

Ska försöka ta en bild sen tänkte jag! Så ni får se det lilla livet.
Nu kommer vi dock fram till den stora och VIKTIGA frågan. Vad ska han heta?
GE MIG FÖRSLAG!?




Det andas psykisk sjukdom över det där plinkandet.

Hade satt klockan på halv åtta och vaknade pigg som en mört (jo, det är sant. MÖRT!) med denna lill-låten på hjärnan:


Den här låten är så jävulskt beroendeframkallande. Jag tror det är plinkandet i början, plink, plink, plink, plink, plinplinkplinkplink plink. PLINK! Det liksom etsar sig fast i huvudet.

Eftersom jag började dagen med plinkandet i huvudet, så valde jag att applicera den på min dag. Den fick bli dagens låt, min signaturmelodi. Låten ska nu leda mig genom dagen. 
Har dock upptäckt att den gör att jag känner mig sinnesjuk. Tror återigen det är plinkandets fel. Det liksom andas psykisk sjukdom över det där plinkandet. 

Måste ju dock erkänna att jag gillar det. Jag gillar att gå runt och va galen, det klär mig på något vis. Därför tar jag min sinnessjuka roll på största allvar.

Bland annat har jag i detta nu tvätttid. Vilket gör att jag sveper omkring likt ett galning i korridorerna. Gömmer mig bakom pelare och springer in och ut ur min lägenhet mummlandes okvädesord. När min granne gick förbi mig i trappen innan, så sprang jag med armarna vifftande över huvudet in i tvättstugan och ställde mig i dörröppningen och stirrade på honom genom en liten, liten springa i dörröppningen.

Jag tror jag skrämde honom. Upptäckte att det finns ett sånt jävulskt rus i att göra människor obekväma. SOM EN DROG.

Jaja, åter till tvätten! 
Adjö.

Öppen fråga till Pj: Vem är kungen i djungeln?

Idag ska Pj ta bort sin visdomstand och jag önskar henne lycka till. Detta vill jag göra med den här FANTASTISKA sången (som jag först hittade på Jesper Salens blogg och sen på Hanapees). 

Jaaa, Vem är kung i djungeln EGENTLIGEN? Har ni funderat på det? Inte? Det är dags att göra det nu.


Jag och Mejakatten.


Goddag vänner!
Jag sov alldeles för länge idag. Inte förrän halv elva öppnade sig mina små ögon sig och såg dagens ljus. Sen dess har jag och Mejakatten legat i lill-sängen och tittat på serier. Ganska härlig start på dagen liksom!

Så här ser vi ut idag:



Mejakatten ville bara kela, inte vara med på kort.. Så självisk.

Adjö.