Struts.

Häj vänner!

Jag sitter i detta nu i lill-skolan min och "studerar" med Rebecca och Ghazaleh. Vi har iofs precis börjat och inte direkt kommit någonstans, men tanken är att vi ska göra vår redovisning som ska redovisas klockan två i eftermiddag. Seeeen ska jag möta upp Amelie och köpa fika och ta med den till Pj, där vi ska fika en skvätt. Ganska bra dag liksom.

OCH VET NI VAD!??! Imorgon åker jag till Stockholm och går på Gavin Degraw konsert!!! WOHO! Jag är så taggad att det är larvigt. LARVIGT!



Typ såhär känner jag mig idag. Tolka fritt!

Adjö.

Kommentera mera!


Alltså vänner. Jag skulle så hemskt gärna vilja veta vilka ni är som läser lill-bloggen min! Både de jag känner och de jag inte känner.
Det hade varit så trevligt eftersom man blir så hemskt glad när man får kommentarer. Ni andra som bloggar förstår nog vad jag menar! 

Jag tänker så här, att ni som vill kan kommentera här i inlägget och ni som inte vill synas, kan maila er kommentar till [email protected]. Jaaa, se på fan!! Lill-bloggen har fått en egen mailadress. Lyxigt va?

Jaja, hur som helst så kan ni fråga mig vad som helst, skriv kärleksbrev, skriv hatbrev, vad fan ni vill helt enkelt Antingen som kommentar eller mail. Okej!? Så lovar jag att svara på frågor om jag får några!

SKRIV, SKRIV, SKRIV. 



Björndräkt hela dagen.

Goddag vänner!
Jag sitter i detta nu i min björndräkt och randiga sockar. Jag tänker ha på mig min björndräkt hela dagen! Varför? För att jag kan.

Nu ska jag laga mat till lill-familjen min och sen ska vi ääääta. 



gif maker

Adios amigos.

Jag är en dinosaur.


Lite som den här lill-killen känner jag mig nu, skulle man kunna säga.




Tolka fritt!!

Adjöken sa fröken.

Viktigt meddelande.


Alltså, jag vill nu göra ett officiellt statement såhär på lördagskvällen. Jag har något viktigt att meddela er kära bloggläsare.

Jag har efter mycket research, noga överväagnde och livliga diskussioner med Tjockafisen valt att lägga till Garret Hedlund till min samling av vackra män. Vi är alltså uppe i tre stycken vackra män nu.

Ursäkta? Vet ni inte vilka de andra är? Herregud, ibland kan man tro att ni inte känner mig alls. Paul Wesley och Charlie Hunnam. Såklart.

Varför jag lägger till Garret Hedlund? För att han är snygg. Jag orkar inte utveckla. Sluta ifrågasätt mina val. Han är bara så jävla... snygg.







Diskret, men ändå extravagant.

Har ni sett vilken fin tårta Miley Cyrus gav sin pojkvän när han fyllde år? Diskret, men ändå extravagant på något vis. Det blir ju inte sämre av att Miley har valt ett sådan klassiskt motiv på tårtan. Det kan ju aldrig slå fel när man kör på ett sådan säkert men ändå inte uttjatat kort! Sen måste jag också berömma för den eleganta stilen som hon använder när hon poserar på bilden. Miley är en sådan prydlig och belevad ung dam.




Adjö.

PS. Förväntar mig nu en liknande tårta när jag fyller år. Tack på förhand.

Skaffa barn.


Godafton vänner!
Igår var en härlig dag. Jag lekte bla med Ida, Pj och Minna vilket var fantastiskt mysigt. Minna är ju den sötaste bebisen som har vandrat (snart i alla fall) på denna jord!
Dessutom fyller hon ett halvår idag, så grattis Minna!! Kan inte fatta att hon redan är ett halvår gammal. Sjukt vad tiden går snabbt!


Måste säga att Minna gör att jag vill skaffa barn. Typ nu. Någon som ställer upp? Inte? Nähä.

Adjö.

Skrivstil.


Hej hej hej!
Mår nu mycket bättre, oklart varför men jag klagar icke! Satt och funderade lite och tänkte att ni kanske ville se hur jag ser ut när jag sitter och skriver lill-bloggen min? Ja, klart ni vill.

Ungefär såhär ser det ut. Minus den omoderna frisyren. Har ju ändå lite fashion i lill-kroppen. Skrivstilen (hehe) är dock näst intill identisk den jag själv använder mig utav.




Adjö.

PS. Gifen vill inte fungera... SÅKLART. Så här är en länk så ni förstår vad jag menar. Tryck här. Så ja, var inte rädda. Tryck på länken nu!

Slagen hjälte.

Vänner!
Jag är en slagen hjälte. Varför slagen? För att jag vaknade och mådde kräkilla, har dock inte kräkt ännu vilket måste ses som ett pluss. Varför hjälte? Varför inte?

Skulle träffat Ida och världens sötaste Minna idag, men det blev ju inget med det. Blir så trött på världen när den gör såhär. Har liksom inte ens fått i mig något kaffe (!) ännu, och jag har varit vaken i två timmar. Då kan ni ju kanske tänka er hur illa jag mår.

Jaja, nu ska jag leta upp fisen och tvinga honom till en liten skedning, tänker att han ska vara stora skeden idag eftersom jag känner mig så ynklig. Sen ska vi titta på Efter tio med Malou på datorn i sängen. Tjockafisen älskar också Malou (såklart).


Adjö.

Bagare.

Hej hej!

Jag har blivit en liten bagare. Eller jaaa, en väldigt, väldigt liten bagare i alla fall. Bakade muffins häromdagen och idag bakade jag mig en cheesecake minsann! DESSUTOM så har jag också skrivit över en massa recept till min nya receptbok. HERREGUD vad jag är duktig. Blir helt matt av min egen flitighet. OJOJ.


Såhär ser min cheesecake ut. Typ.



Jaja, nu ska jag gå och trycka i mig cheesecake och sörpla lite kaffe. 

Adjö.

Kalla mig leverpastej-ätarn.


Vänner. Har utvecklat ett nytt beroende.. Ursäkta? Neej, inte plommon. Det är väl inte nytt? Ni måste vara mera uppmärksamma. Det är macka med leverpastej och inlagd gurka. Det är så jävulskt gott. SÅ. JÄVLA. GOTT. Lever (heheheh) typ på det nu. 

Mumz.

Typ såhär. 

Adjö.

PS. Ser nu att det är vanlig gurka på bilden, vilket ju är fel. Jag har dessutom absolut inte massa lök och skit på. Bara leverpastej och inlagd gurka. Inget kraffs. Okej? Bra.

aaaabetsmaaaaknaden.


Jahajaa, då var jag hemkommen från skolan. Vi hade kanske världshistoriens tråkigaste lektion med en ny lärare.
Ursäkta? Hur läraren var? Hon var.... halländsk. Hon pratade så mycket halländska att jag blev alldeles matt. Det enda jag kunde koncentrera mig av var att hon hela tiden sa "aaaabete" istället för arbete och "aaabetsmaaaknaden" istället för arbetsmarknaden.

När jag kände att jag hellre skulle göra orgiami av hela mitt block och sälja på stora torg än att lyssna på henne säga aaaabetet en gång till, då gav jag upp.  Då tog jag upp lill-mobilen min och roade mig med att ta kort på mig själv.

Ungefär såhär kände jag mig:



Men jag försökte hålla modet uppe och tvingade mig själv att istället se ut såhär:



Go och gla!

Jomen, såå attt. Jag känner mig nöjd. Adjö.



Det ultimata paret.

För övrigt så är jag och Pj, det ultimata paret.
Det enda som fattas i vårt förhållande är en snopp (Pj påstår att det är jag som myntade detta påhitt. Jag påstår att det var en team-effort. De lärda de tvista etc). 
Hur som haver så är det jag som borde ha den i så fall, enligt Pj alla fall. Tycker jag är lite taskigt, förstår inte varför jag ska offra mig?

Jaja, love her anywayzzzz!


Adjö.

PS. Pj och jag ska fira alla hjärtans dag ihop. Hur bra? Bra.

Som att prata med mig själv, fast bättre.

Hej och hallå där!

Idag har varit en lång men bra dag. Drog till lill-skolan vid typ 11 tiden och rockade loss fram till redovisningen vid två. Pratade mig igenom två timmar och gick sen och mötte Pj klockan fyra! 

Vi handlade lite, sen lagade hon mat till mig (lyx) och sen åt vi glass. Aaaa, just det, vi pratade också. Vi pratade, pratade och pratade lite till. Älskar att prata med Pj. Det är lite som att prata med mig själv, fast bättre. 

Nu är jag i alla fall hemma och ska se lite serier och dricka lite kaffe. 

Adjö!

Alltid.





Jag kommer alltid, alltid och förevigt vara din säkerhetslina. 
Jag älskar dig.
Alltid.

Den fattigaste lappen i universum.


Alltså, jag har precis köpt studentlitteratur och inser att jag är typ den fattigaste lappen i världens, nej universums historia. Patetiskt!

Försöker i ren desperation sälja mina gamla böcker från litteraturvetenskapen och HELVETE vad dyra vissa av de böckerna är. Det är ingen som kommer ha råd att köpa dem av mig. Pust, suck och stön för att vara student.


gif creator
Gif creator

Alla är blonda i USA.

Aloha vänner!
Jojomen, har sitter jag och är internationell i min björndräkt. Varför är jag internationell undrar ni? Jaaaa, varför inte?

Jag måste ju öva mig om jag ska bli ihop med exempelvis Paul Wesley eller Charlie Hunnam. Jag måste också bege till USA, uppdatera min garderob med lite finare märkeskläder samt färga håret blont. För alla är blonda i USA. Som ni ser, så är det är ingen fråga, utan ett konstaterande.

Det är alltså MYCKET att stå i nu inför mitt framtida liv som Mrs Wesley eller Mrs Hunnam. Jaaa, jag väljer att inte begränsa mig med bara EN vacker man. Det gäller att vara flexibel och inte göra ens chanser för små. Man måste använda sin lill-hjärna om man ska lyckas med sina mål. Se och lär små vänner!





Mumz.

Jag kunde galopperat runt i min lägenhet.

Alltså vänner. När jag googlade runt på rainbows and unicorns så hittade jag den här.



Herregud, vad jag vill ha en likadan. Jag hade ÄGT alla i den här kreationen. Jag kunde galopperat runt i min lägenhet, gnäggat och varit allmänt graciös. Dessutom kunde jag (elegant och mycket värdigt) stångat Fisen och Meja om de blev för ansträngande. Möjligheterna med denna dräkt gör mig helt andfådd.

DEN som vet NÅGONTING om en liknande dräkt (helst för vuxna eller mycket tjocka barn) måste GENAST meddela mig detta, så jag kan införskaffa denna skapelse. Bums bastu.

Adjö.

Små, små enhörningar.

Godafton vänner!
Gekås igår var enormt lyckat. Hittade typ allt jag behövde pluuuusssss en onepiece! Och inte vilken jävla tråkig onepiece som helst (RuLEbreAKerN) utan en i mörkblått typ superfluffigt material.
Ser nu ut som en jättestor Björnunge. En jättebjörnunge.

Jag kommer aldrig ta av mig den. Varför? För att den känns ungefär som att vara insvept i fluffiga, lena moln när man har den på sig. Det känns som att inuti björndräkten är det fullt med vackra regnbågar och under regnbågarna springer de runt små, små enhörningar och gnägger mjukt.



Ungefär så är det att ha på sig min björndräkt. Därför kommer jag leva och dö i denna dräkt.



Ursäkta? Vad sa ni? Hur den ser ut? Joo, jag orkade inte ta kort på mig själv, så jag letade upp en bild som på ett ungefär kunde illustrera hur den ser ut. Jaa, typ så här ser det ut när jag chillar loss i soffan.



Jajemän, mycket attraktivt.

Adjö.

Jag och jättekoftan.



Nu sticker jag och min jättekofta till Gekås.


ADJÖ!

Torpedkatten.

Vänner! Jag är nu hemma från Lund. Jag har haft det apbra! Bra som apa liksom. Jag har druckit vin, skrattat, ätit, tittat på vackra män, shoppat osv osv. Allt med världens finaste Amelie. Ganska bra jaaaa!

Nu sitter jag och skriver en lite inköpslista eftersom jag och mor min ska åka till Gekås och införskaffa lite saker till lägenheten. Det skall bli trevligt!

Eller jaaaa... Jag försöker skriva. Det är så oerhört svårt när en liten, liten Mejakatt hela tiden försöker sno min penna. Den lilla tjuven. Funderar starkt på att ringa någon slags uppfostrings-anstalt för små, små katter. De kanske kan få ordning på henne. Dumkatt.



Eller så skickar jag Tjockafisen på henne. Torpedkatten. Han kanske kan få bukt på henne, tänker mig genom något liknande den här manövern. 

Adjö.

PS. Jag gillar att rättstavningsprogramet ville ändra "torpedkatten" till "häromnatten". Hahaha. Så jävla dumt.

Game on gamling!

Vänner, är i detta nu på väg mot Amelie med lill-tåget. Dagen har varit bra, lunch med Rebecca, sen skola och avslutningsvis lite "plugg" med becca och ghazza innan jag hoppade på tåget. Är som sagt på väg mot Amelie nu där vin (!!) väntar snällt på mig! Lycka! Känner ett extremt starkt behov av Amelie och vin i symbios. Är dock väldigt hungrig, så en skvätt mat ska nog också intas!
Jaha, nu har jag inte tid med en, är upptagen med att stirra på tanten som sitter mitt emot mig och ser arg ut. Jag antar att vi gör arga leken, eftersom hon inte har någon annan rimlig anledning till att vara arg på mig. Såååå game on gamling, får se vad du går för!

Adjö.


Jag är med mat.


Bara sådär apropå ingenting, nästa gång någon frågar om jag är med barn, så ska jag svara: Nej, jag är med mat.

Just saying.

Lill-magen full av kinamat.

Hallihallå!
Allt bra? Skönt att höra.
Åter till mig. Skolan var trevlig, skönt att vara tillbaka. Lite underligt var det dock, att allting var exakt som innan jag åkte. Det var ju ändå typ 8 månader sen jag var där, men allting var liksom sig likt. Kände liksom lite konstigt! Men bra. Men konstigt. Ja, ni fattar.

Efter skolan så gick jag och Becca till bibblan och skrev ut mitt studieintyg, så jag kunde skicka mitt kontrakt till HFAB. Sen bjöd Becca mig på fika efter att vi hade snokat på lägenheten som ska bli min. Så underbart att träffa Becca igen, fika i hennes lilla lägenhet och klaga på skolan. MYSIGT!

Jaja, nu är lill-magen min full av kinamat och jag ska nu inta en kopp kaffe. Känner liksom lite att bloggen varit lite lam på sista tiden? Måste bättra mig. Ger dessa fina bilder så länge.






Känns kanske lite som att jag var mer entusiastisk än Mejakatten under denna fotografering. Eller nää förresten. Hon älskade det.

Adjö.

Fisen är en panda?

Jaa, precis som jag antytt i förra inlägget så är jag hemma i Halmstad. Det känns helt okej. Har dock haft en mycket stressig vecka, så jag tillåter mig själv att vara lite trött och bitter.
Meeen imorgon börjar skolan igen! Ska bli lite spännande faktiskt.. Var ju faktiskt typ 8 månader sen jag träffade de flesta. Fatta att det var så länge sen!? Är inte det sjukt? Helvete vad tiden går snabbt...

Jaja, hur som haver så ska jag gå i skolan imorgon och sen fika med Becca! Ska bli sjukligt trevligt att ses igen måste jag säga. 
OCH VET NI VAD!? På tisdag åker jag till Amelie och myser till på torsdag. Jaaaa, ibland är det bra härligt att vara mig måste jag säga.

Men det allra bästa av allt är nog att träffa mina små katter igen (crazy-old-catlady oh yeah)!! Nu ska jag nog titta lite på film, pusta ut och bara njuta av att veckan är över.



Tänker av någon anledning på Tjockafisen när jag ser den här bilden. Alltså, han är ju ingen panda, det är han inte. Men är han ändå inte lite lik en panda? Den här pandan? Visst? VISST?

Adjö små-vännerna mina.


PS. Den första februari är lägenheten min. Så. Jävla. Skönt.

Hemma.


"I'm coming home, I'm coming home.
Tell the world that I'm coming home. 
Let the rain wash away all the pain of yesterday. 
I know my kingdom awaits and they've forgiven my mistakes.
I'm coming home, I'm coming home.
Tell the world, I'm coming home."







Vacker man

YAY, tentan äro inne. Mamma och pappa har anlänt och godis har intagits. Nu ska det bara packas och sen bär det iväg till Halmstad och alla vänner osv.
Känns helt okej ändå!

Är för trött för att skriva något långt, såååå jag ger er en vacker man så länge. Okej? Okej. Bra.





Så. Jävla. Snygg.

Gör hon det mr hemtenta?


Är trött, lite berusad, uppgiven, lite ledsen och jävligt förbannad på den här hemtentan. Sitter verkligen på riktigt i sista minuten och känner att jag aldrig någonsin kommer bli klar.

Vill bara avliva något, eller någon. Eller både och. 


Vet hon det? Va? Gör hon det mr hemtenta? Vet din mamma att du är EN HORA? VA? VA? VAA?

Jag går och lägger mig nu.

Skyll på skolan!

Oooorkar inte skriva, är helt slut efter all tenta-skit. Har dessutom hela imorgon full av plugg och jobb + halva fredag. ÖHHHH!! Så därför får ni ursäkta mig om uppdateringen blir lite bristfällig nu de närmsta dagarna. Det är inte mitt fel. Skyll inte på mig, skyll på skolan!

Jaja, jag muntrar upp mig själv (och er) med lite fina bilder!



Godnatt vänner.

Nyhet!

Häj vänner!!
JAG HAR EN NYHET! Jag har fått lägenhet! Visserligen en mycket liten studentlägenhet, men ändå. Det är ändå en lägenhet, min alldeles egna. Ingen kan slänga ut mig eller bestämma när eller hur jag ska göra saker. Ska bli så underbart skönt att bo själv igen!

Om jag har tur får jag dessutom flytta in redan första Februari, vilket innebär att jag bara behöver bo typ två, tre veckor hos mami och papi! Håll era lill-tummar för min skull, så är ni snälla!


Livet är bra fantastiskt och underbart ibland. Inte sant?

ADJÖ!

I told a midget, "Bitch, I do it big. Hippopotamus"

Alltså, vänner.
Häromdagen pratade jag och Amelie om att vi skulle vilja ha en speciell låt som spelades varje gång vi gick in i ett rum.
Amelie föreslog en Eminem-låt till sig själv och en Orup-låt till mig (subba). Va fan är det för jävla skit? Varför ska hon ha en cool låt och jag ska ha en fjantig superkäck låt? Jag är väl för fan inte superkäck?

Känner mig förnedrad och förminskad av hennes förslag. Så jag tog fram två egna alternativ som känns mycket mer jag!

Förslag 1: Jaa, alltså låten talar väl lite för sig själv. Jag vill dock påpeka att jag vill att Lil Waynes del spelas när jag spatserar in i rummet. Varför? Av två anledningar. 1. För att han är bäst, liksom jag. 2. För att vi har så mycket gemensamt. Jag och Wayne. Two peas in a pod, så att säga.




Förslag 2: Tycker även denna låten talar för sig själv. Men främst tycker jag om en mening i denna lilla visa. Självklart från Lil Waynes del: I told a midget, "Bitch, I do it big. Hippopotamus". Genialt



Såååå vilken tycker ni jag ska ha? Ni har nu makten i era händer. 
Hahahahaha nej, jag skoja bara!! Det har ni inte.

Adjö.

Fullt ös medvetslös.

Goddag vänner!
Idag sov jag aaallldeles för länge... Blöh, har så mycket att göra denna veckan att jag blir alldeles matt. Ska skriva klart tentan, packa alla mina saker, jobba och fixa massa saker inför flytten. Samtidigt behöver jag och vill träna, men vet inte riktigt hur jag ska orka och hinna allting.. 

Jag väntar också på svar från HFAB angående studentlägenheterna. Hoppas verkligen jag får en. Jag behöver ha ett eget hem igen. Blir galen bara av tanken att bo hemma. Jag är alldeles för gammal och alldeles för självständig för att bo hos mamma och pappa igen....

Ja, ja! Nog med klagomål. På fredag kommer pappa, det ska bli mysigt! Fram till dess är det FULLT ÖS MEDVETSLÖS aom gäller!



Adjö!

Dagens fejz.



Skutt iväg.

Hej hej lill-bloggen min! 
Orkar inte riktigt skriva en massa idag, så jag ger därför er en lista. En lista om mitt 2011, varsågod och läs!

Gjorde du något 2011 som du aldrig gjort förut?
Gud ja, hur mycket som helst! Lite tråkigt och lite roligt. Bland annat så flyttade jag och mina katter till Stockholm alldeles själva.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Jaa, två stycken! Johanna fick Propellen och Ida fick Minna. Bästa flickorna i världen :)

Dog någon som stod dig nära?
Nej, och det är jag onekligen väldigt, väldigt tacksam för.

Vilka länder besökte du?
Sverige? Herregud va jag känner mig tråkig nu. Så jävla tråkig är jag.

Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012?

Hmm, stabilitet? En egen lägenhet.

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?

Alltså en hel del riktigt rövhåliga datum kommer jag minnas. Meeen de som verkligen spelar någon roll är 28 Juli, då Minna föddes och den 13 Augusti, när jag flyttade till Stockholm.

Vad var din största framgång 2011?

Min största framgång är att jag kämpat mig igenom alla tillfällen som jag bara velat lägga mig ner och dö. Och att jag äntligen lärt mig att be om hjälp när det blir för mycket för lill-hjärtat mitt (det är dock en ständig kamp mot lill-hjärnan).

Största misstaget?

.Att jag inte lyssnade på min magkänsla och att litade mer på någon annan än mig själv.

Bästa köpet?
OHHH, va svårt att välja. Alltså alla mina köp är bra, men om jag mååste välja. Hmmmm, min dator!

Vad spenderade du mest pengar på?
Hahaha, är det ens en fråga? Kläder, skor, väskor, smycken, smink osv. Vi kan sammanfatta det som "stuff".

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jaa, mycket! Mina vänner exempelvis. Vem kunde ana att jag skulle ha de bästa vännerna i världshistorien?

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011?

Ojoj! Så många. Men för att välja några: Florence + the machine - shake it out, Sara Bareilles - breathe again, Chris brown feat lil wayne - look at me now och Salem al Fakir - Astronaut.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Ledsnare, mycket ledsnare än någonsin förr. Men jag lärde mig mycket mer än tidigare år också, vilket inte skall underskattas.

Vad önskar du att du gjort mer?
Jag önskar att jag hade varit snällare mot mig själv och inte glömt bort att jag också är viktig.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Oroat mig.
Blev du kär i år?

Nej, gud nej.

Favoritprogram på TV?
Hehehehehe alltså, alla vet la redan som läser lill-bloggen? Men här är några: Vampire diaries, Sons of anarchy, Cougar town etc etc etc. OCH EFTER TIO MED MALOU.

Bästa boken du läste i år?

Jaaa, har ju läst cirkus en miljard böcker meeen Stockholm rosè var jävligt rolig och Ellen Degeneres bok.

Något du önskade dig och fick?
Se nästa fråga.

Något du önskade dig och inte fick?
Paul Wesley och Charlie Hunnam!!! VAR ÄR DEM? Jag önskar mig BARA två jävla saker och får inte ett skit. Blir så trött.

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?

Levde i en lögn, bokstavligen. Hahhahahaha, jävla skitdag. Jag orkar inte ens förklara.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Jaajooo, men å andra sidan så lär man sig en väldig massa om sig själv när tråkiga saker händer. Så egentligen, nej. Jag är så jävla mycket bättre nu än innan.

Vad fick dig att må bra?
Världens bästa katter, mina små, små vänner och min fina, galna och underbara familj. Och att jag upptäckte att man fixar så jävla mycker mer än vad någonsin kunde föreställa sig. Oerhört lugnande känsla.
OBS! Kom på att jag glömde skriva MITT JOBB. Kommer sakna det jobbet med hela min själ. Världens bästa jobb. Punkt.

Vilken kändis var du mest sugen på?

Hahaha men åh, är det ens en fråga? Vet ni inte det så kan ni nu genast sluta läsa min blogg. Bums. Skutt iväg.

Vem saknade du?

Min familj och mina vänner, det är långt till Halmstad när man är ledsen. Just nu saknar jag mina pälsbollar. ÅH :(

De bästa nya människorna du träffade?

Hanna! Eller jaaa, jag hade ju träffat henne innan men ändå. Mina två små jobbebarn. Sötare barn får man fanimej leta efter!

Mest stolt över?

Mig själv.

Högsta önskan just nu?

Att få dela säng med Jax i Sons of Anarchy för resten av mitt liv. Alltså, jag skulle ge bort min högra testikel (om jag hade en... Eller så har jag det? Ingen vet säkert).

ADJÖ!


I-landsproblem.

Lite såhär känner jag mig just nu. (Ganska ofta)




Därför tar jag mig ett glas vin och ser på film. Måste faktiskt dricka upp boxen innan jag ska flytta hem. Sådeså. (I-landsproblem)

making an animated gif

Adjö.

Jag är hälften oompa-loompa


Alltså!! HUR liten ser inte min lilla hand ut på den här bilden? 


Ser liksom ut som att jag lånat en hand från ett barn eller typ en pyssling. EN OOMPA-LOOMPA. Det ser ut som en oompa-loompa-hand.


Se hur likt.. Skrämmer nästan mig själv nu. Jag kanske är hälften oompa-loompa?
Skulle på något vis förklara en hel del. Exempelvis mina skrämmande små händer, men också hur kort jag känner mig runt andra människor. Känner mig alltid som en dvärg trots att jag inte är dvärgstorlek. Jag kanske är dvärgstorlek utan att jag vet om det? Det är bara det att ingen vill säga något för att inte såra mina känslor.

Herregud, känner helt plötsligt ett behov att lära mig oompa-loompa-sången. Typ nu! Känner hur det rycker i mina oompa-loompa-ben. 



Ojoj, blir lite yr i huvudet av all ny information kring min person. Så mycket press nu! Färga håret grönt och ögonbrynen vita, införskaffa små, små vita handskar och finna mig små, små oompa-loompa vänner. Blir helt svettig av allt som måste göras.

Adjö!
?
PS. Jag kan inte låta bli att undra vem av mina föräldrar det är som bär på oompa-loompa-genen? Är det mamma eller pappa? I ärlighetens namn så skulle det kunna vara vem som. Båda har onekligen vissa likheter med the oompa-loompas.

The help.

Alltså vänner! Jag såg en så jävla bra film i morse, mååste baaah tipsa er om denna fantastiska film. jaaa istället för att plugga... Jag vill inte! Okej? Okej. Bra.

Hur som haver, åter till filmen som heter "the help"! Lipade mig igenom typ exakt hela filmen. Så fin och bra och hemsk och orättvis och full av kärlek. SÅ BRA! Dessutom spelade min favorit, Emma Stone huvudrollen, det gjorde ju inte saken sämre!
Jag ger denna underbara film fem av fem toazzztzz.
Klickelicka för större bilder.








Missade bussen.

Missade lill-bussen.. Så nu blir jag lite sen! Skit också.


make avatar

suck och pust.

Adjö.

De hade nog använt tändare.

Halli hallå mina små vänner!
Idag har jag gjort... ingenting? Skulle pluggat, men det är tråkigt. Så jag struntade i det och gjorde viktigare saker såsom tvätta, laga mat, dansa framför spegeln, se på serier, dricka fyra koppar kaffe osv. Mitt liv är så spännande!

Ikväll ska jag minsann göra något trevligt i alla fall. Då bjuds det på middag hos Hanna! Lite som en avskedsmiddag. Lite sorgligt men mycket trevlig ska det bli. Nuuuu ska jag duscha och göra mig presentabel. Kan ju inte gå ut och se ut såhär. Mitt hår ser ut som ett affro, fast ruffsigare.

Finns en risk att folk hade tagit mig för ett odjur om jag vandrade runt på stan såhär, några hade börjat jagat mig runt på gatorna och efterhand hade det samlats fler och fler människor. De hade ropat okvädesord efter mig och hotat mig till livet. Efter mycket om och men hade de lyckats tränga in mig i ett hörn, jag kunde icke rymma. Där hade det hotat mig med sina grepar, högafflar och spadar och sen hade de slutligen tänt eld på mig med sina facklor. De hade upphetsats sett mig ta fyr, applåderandes. Och medan de kramats och pustat ut hade de med lättnad i sin hjärtan, sett mig brinna upp tills det enda som fanns kvar av mig var en liten, liten askhög. Och med en lätt vindpust hade jag varit borta. För evigt.

De kanske hade använt tändare dock, är väl lite mer troligt att folk bär runt på tändare än facklor. Nu när jag tänker efter.



Jaja, Adjö.


Can't sleep. Gonna die.

Jag kan inte sova. Som vanligt, som alltid. Jag har typ aldrig kunnat sova, inte ens när jag var liten. Jag har så länge jag kan minnas legat vaken, vänt och vridigt mig i timmar. Jag tänker, grubblar och oroar mig för saker. Vadå för saker tänker ni? Allt. Precis vad som helst. Min hjärna diskriminerar ingenting. Det är som att min hjärna har bestämt sig för att lösa all världens problem när alla andra sover.

Ni vet hur det känns när ens kropp desperat behöver sova, när ögonen faller ihop av sig själv och hela kroppen domnar bort? Så känner jag varje kväll och ändå får jag inte sova. Spelar ingen roll hur desperat min kropp kämpar för sömn, för min hjärna motarbetar den som om det vore på liv och död. Som att jag skulle avlida om jag bara fick somna.

Nu för tiden vill jag inte ens sova längre. För när jag väl somnar drömmer jag mardrömmar. Nästan varje natt. Sjuka mardrömmar som känns verkliga. Så verkliga att jag inte vet om de är drömmar eller iverklighet när jag vaknar. Så verkliga drömmar att jag ofta vaknar kallsvettig, med andnöd eller gråtandes. Ofta drömmer jag att människor dör, oftast min familj eller närmsta vänner. Ibland dör alla, alla utom jag. Min fantasi vet inga gränser. 

Kombinationen av insomnia och mardrömmar är fantastisk. Har kanske snittat runt 3-4 timmar av riktig sömn det senaste året. Vilket ger fantastiska resultat på saker som mitt humör, min ork och mitt liv överlag. 
Det absolut värsta är att jag har testat allt. Alla tips, trix, hemmakurer och sömntabletter i världen. Ingenting fungerar.

Funderar på allvar att bara sluta sova, helt och hållet. Sälja min säng och typ gympa mig igenom nätterna istället. Vill fortfarande tro att även mina sömnproblem är ett symptom (exempel på andra symptom: att jag är lika blek som ett vattenlik samt mina vampyrtänder) på att jag egentligen är vampyr , meeen det känns som att jag borde börjat brinna (eller glittra) i solljus vid det här laget ifall så var fallet. Och jag tänker att mitt kaffeberoende borde blekna bort och ersättas med ett craving för blod.

Jaja, jag lär ju inte lösa mina sömnproblem inatt, så det är likabra jag går och lägger mig. Nej, juuust faaaan. Jag. Kan. Ju. Inte. Sova. 





Jag är redo.

Jag och min islatte är redo. REDO FÖR MÄN. 



Ingenting kan stoppa mig, ni kommer hitta mig som död.

Är så sjukligt uppe i varv. Varför? Jooo, för snart ska jag titta på Vampire Diaries, äntligen! ÄNTLIGEN får jag se halvnakna vackra vampyr-män igen. Vilken lycka! 

Oklart hur jag har klarat mig såhär länge utan dem. Känner mig lite som ett barn i en godisaffär, fast i en mansaffär, ja eller inte en affär för män utan en affär enbart bestående av män.
Känns som jag är otydlig? Jaja, ni fattar och gör ni inte det så orkar jag inte förklara.

Är inte ens kapabell att bli arg på er eftersom jag är SÅ HYPAD. INGENTING KAN STOPPA MIG.
NIII KOMMER HITTA MIG SOM DÖD. 
Typ såhär:

Det här är kanske världshistoriens töntigaste låt. Kanske också den sämsta och mest pinsamma musikvideon som någonsin fått se dagens ljus.

Nog om det! NU TILL VAMPYRERNA.
Adjö!



Trödigt.

Godafton.
Alltså, jag glömde kanske lite att det var röd dag idag, vilket gjorde att jag åkte in till stan och sen hem igen. Hann inte gå någonstans eftersom jag var inne i stan 5 och ALLTING stängde klockan 5. Ganska onödigt.
Som tur var ringde Amelie mig precis när jag upptäckt mitt misstag och dämpade därmed ilskan som uppstod. Vi pratade sen i cirkus tre timmar om ingenting. Fantastiskt skönt att få prata av sig lite!

Kom hem, åt hemmagjord hamburgare samtidigt som jag pratade med Amelie. Sen la vi på för typ en halvtimme sen och nu sitter jag här och glor. Trödigt.

Såhär ser jag ut idag, ifall ni skulle undra.





Adjö.

Kloka ord.

Godmorgon vänner!
Usch, jag sov så jävla dåligt i natt. Sådär riktigt oroligt och jobbigt. Jag drömde nog alla tänkbara mardrömmar som bara kan tänkas. Människor dog, skadades svårt, de sårade mig, jag sårade dem, jag dog osv.

Försöker rycka upp mig nu med hjälp av lite kaffe, går väl sådär. Men jag är inte den som är den, jag är den andra, så jag kämpar vidare!

Jag ger er lite kloka ord att ta er igenom dagen med. Som en gåva från mig till er. Gud, till och med i min misär så är jag givmild och god. Otroligt!



Adjö.

JAG ÄR NAKEN.

LURING! Haha, jag är alltså inte naken. Just nu.
Dagen har börjat.. bra. Trevlig får man väl säga. Jag haar pluggat lite, duschat lite och tvättat mycket! Nu ska jag dricka lite kaffe och äta en kanelbulle eller två.

Förresten så snöar det här, utav bara helvete. VARFÖR KOMMER SNÖN NU!? VA? VA?
Jag blir så trött..



Adjö.

En blogg utan halvnakna män.

Nu ska jag vika in hovarna.
Ja alltså, jag ska inte sova men jag ska gå och lägga mig i sängen och titta på lite fler dokumentärer. Nu tror jag minsann det blir en om nazister. De små jävlarna.

Vet ni vad som börjar imorgon förresten?!??? VAMPIRE DIARIES! Då kommer det säkerligen bilder på män igen här i bloggen. För vad är egentligen min lill-blogg utan halvnakna män? Ingenting. INGENTING I SAY!

Godnatten lilla katten.
create an avatar


PS. Åh på tal om katt! Jag saknar mina katter, SÅ jävla mycket. IT BREAKS MY FREAKIN HEART! </3


Hey, I heard you were a wild one.




Fin.

Hur fin? Så fin.




Herregud.

Alltså varför, varför, varför måste det regna och blåsa samtidigt? VARFÖR? Och varför i helvete glömde jag mina enda två paraplyer i Halmstad?

Åh, dör typ. Jaha snart ska jag åka till vapiano och äta middag med Hanna, det är ju härligt i alla fall!!!


Tur att jag finns.

Goddag vänner!
Jaa, alltså ni vet ju redan att jag är en nörd. På alla sätt och vis. En av mina nördiga egenskaper är att jag älskar dokumentärer, ju konstigare desto bättre. Jag har exempelvis en enorm samling av krigsdokumentärer på dvd. 

Idag tittar jag på en BBC dokumentär med Louis Theroux som handlar om en kyrka i USA som hatar bögar mer än allt i hela världen. Herregud va det finns många tröga människor. 

Tur att jag finns, för att väga upp för alla puckon som springer omkring på gatorna. 





adjö.

Min rumpa är Sveriges flagga.

Skulle gå och köpa chips till mig och... mig innan. JAG HÖLL FAN PÅ ATT BLÅSA BORT. Vad är upp med det här vädret egentligen. Jag som skulle springa en liten skvätt. Blev ju inget med det.

Försökte dock mig på att träna lite här inne på sovrumsgolvet. Det gick inte. Varför undrar ni? Joooo, för att min rumpa gör så ont att jag inte kan sitta. Det är en omöjlighet att lägga någon som helst tyngd på lill-stjärten min. Den är för övrigt blå/gul nu. Lite som Sveriges flagga. Gud va patriotisk jag är, en riktig viking. Man skulle kunna fira upp mig i närmsta flaggstång och använda mig som flagga. Ingen hade sett att det var jag. Fantastiskt.


JAAAAA, jag vet att jag är tjatig. MEEEEEEN ALLLAAA OMKRIIIING, DE MÄRKER IIIINGETING!!! DET GÖR OOOOONT!!  Typ såhär:



Adjö.

PS. Jag hatar den här låten. Min rumpa älskar den. Rumpan påstår att han (hon? oklart) kan relatera till Lena Phs smärta. Är nog faktiskt beredd att hålla med.

PS 2. Jaaaa, jag har druckit ett eller två glas vin. VAD SKA NI GÖRA ÅT DET? VA? VA?

Mitt nyår i punktform.

Som jag så fint påpekade igår så var nyår så fantastiskt jävla roligt. Jag följde ju som sagt med Amelie och hennes mansvän Tim till Svängsta, med oss var också Amelies kusin Caroline.

Vägen dit var livad, det sjöngs (mest jag och Amelie), det dansades (mest jag och Amelie) och det viftades med små små händer (bara jag). Väl där blev vi helt otroligt bortskämda med mat, kaffe och mer mat. Jävla lyxliv levde vi minsann!

Själva kalasandet på kvällen var fantastiskt och jag hann med att göra både det ena och det andra.
Här kommer min kväll i punktform:

1. Jag och Amelie sprätte med dansbenen och levde rövare. Vi framförde också vår tvåmanna-show "motherlover" för de andra gästerna.

2. Jag och Caroline försökte smyga på Tim och Amelie, vilket slutade med att Caroline försökte putta in mig i rummet medan jag låg raklång på golvet med kameramobil i högsta hugg.

3. Jag gömde mig ensam bakom flygeln i cirkus en halvtimme. Varför? Oklart. 

4. Jag, Caroline och Paul försökte för andra gången smyga oss på Amelie och Tim, denna gången med gåvor. En hårig porslins-hund samt en glas-duva var vad vi hade att erbjuda. Vi fann Tim i tv-rummet, sovandes. Upptäckte sedan Amelie vid toan till vår stora glädje (dock inte hennes stora glädje). Vi försökte blidka henne med våra gåvor. Misslyckades.

5. Jag "ramlade" i trappan och slog mig halvt fördärvad. (Det påstås att jag halkade. Tror dock att någon på festen var ute efter att ta mitt liv. Men det talar vi inte högt om.) Då tyckte jag det var fantastiskt komiskt att jag ramlade, nu har jag ändrat mig. Nu gör det bara ont.

6. Sa ordet gobeläng cirkus 125 miljarder gånger under kvällen. Varför? För att kvällens värdinna Dave (eller värd, beror på hur man ser det) hade enorma svårigheter att uttala ordet och jag och Amelie ville "hjälpa" till. Misslyckades.

7. Jag blev jagad runt huset med en halvnaken man efter mig (ingen nämnd, ingen klämd) skrikandes "TITTA NÄR JAG DANSAR". Hans anledning? Han kände att han hade ett ansvar att se till så att jag hade det roligt. Det hade jag!

Jaa, det va nog det. Lite bilder:















Avslutar med en låt som jag känner sammanfattar kvällen på ett fint sätt. 




Adjö!

Åter till mig.

Nej men hallå där!

Hur står det till idag? Allt bra? Skönt att höra. Åter till mig! Jag avslutade gårdagen i min egna säng här i Henriksdal och sov SOM ALDRIG FÖRR. Så jävla skönt! Idag har jag endast hunnit dricka kaffe och prata med Amelie i telefon. Vi hade mycket att tala om, bla om hur ansträngande liv vi har. Jaaaa, vi har det jobbigt just nu.

Apropå just nu, så ska jag gå och ta mig en liten dusch och sen laga lill-laxen. Sen ska jag nog gå och köpa godis och dränka mina sorger i choklad (och eventuellt lite vin, men det håller vi för oss själva).


Adjö!

Varför? För att jag kan.

Upptäckte till min stora förtjusning att tjejen bakom mig har somnat med munnen vidöppen! Bestämde mig för att peta henne i munnen. Varför? För att jag kan.





Pet. Pet.




Gå vidare konduktörs-tant.

Godkväll!
Sitter nu på lill-tåget hem till Stockholm, har hamnat på något slags helvetes-tåg som skakar loss alla mina hjärnceller. Känns ungefär som att rida på en mekanisk tjur (hehe), att åka detta skittåget.

Är dessutom på ett jävla humör. Blev nyss jättearg på konduktörskan (?) när hon skulle kolla min biljett och kallade mig lilla vännen. "JAG ÄR INTE DIN JÄVLA VÄN och jag är INTE liten!! Klipp biljetten och GÅ VIDARE kön(!)duktörs-tant!!", ville jag skrika.
Men kände att det kanske var något obefogat, så jag muttrade något till svar och sen gick hon vidare. 

Sitter nu och försöker lugna ner mig, men det är så ohyggligt jävla svårt när tåget UPPENBARLIGEN är ute efter att ta mitt liv. Jag slängs runt likt en vante här inne. Får hålla mig fast i inredningen för att inte flyga iväg över tåg-golvet. 

ÅHHHH, just det!!! Jag upptäckte dessutom precis innan jag skulle åka, att jag måste vänta två timmar i Gbg. Det var väl själva fan va livet skulle vara vidrigt idag då. 

Jaja, jag kanske återkommer när jag fått tillbaka livslusten. Så länge får ni ett fejkleende att njuta av. Varsågoda.



Adjö.

PS. Nej. Jag har inget svamphuvud. Det är mössans fel. Det är en svampmössa.

Word.










Jag lever i en lögn.

Halli hallå vänner!
Jag vet att nu har saknat mig men ni behöver icke vara rädda. Nu är jag tillbaka och allt kommer bli som förr. Män kommer dreglas över, lill-handen kommer vinka och människor kommer dömas. Ingen fara på taket, så att säga.

Mitt nyår var.... Helt jävla fantastiskt underbart askul! Herregud. Jag som alltid har avskytt nyår, eftersom det aldrig blir som man har tänkt sig. Man tänker att "ojoj, i år ska minsann nyår bli den bästa dagen i mitt liv" och så blir det alltid "helvete, vilket nederlag". MEN INTE I ÅR. I år var det så roligt att hela min kropp är full av blåmärken, som ett bevis på att nyår inte bara var en illusion. SÅ ROLIGT VAR DET.

Jaaaa, jag ska lägga in bilder och berätta mer ingående. Men idag åker jag hem till la Stockholmia, så jag hinner inte riktigt just nu.

ÅHHHH JAG ORKAR INTE ÅKA HEM. Dör typ. Hinner bara åka upp, skriva en uppsats, borsta mitt hår, måla en nagel och packa mina grejer, sen måste jag flytta hem igen. GUD VA JOBBIGT. Har flyttat så många gånger nu att jag borde få en medalj. Eller en pokal! 

När jag va liten var jag helt övertygad om att pokal egentligen hette vokal och att hotell hette votell. Vägrade inse att jag hade fel också, trots att jag förstod i lill-hjärtat att jag levde i en lögn. Inte mycket har förändras där heller. HEHEHEHE.

NÅJA. Nog med bittheter! Dags att packa. Igen. 

making an animated gif

Adjö.