Jag är okej ändå.

Kom precis hem från en löptur. Hatar förövrigt folk som kallar att springa för att "löpa", därför är det något oklart varför jag använde det ordet alldeles nyss.

Hur som haver, varje gång jag är ute och springer så slås jag av hur vackert Stockholm är och hur bra jag trivs här. Därför känns det så jävla tråkigt att behöva lämna det. Jag vill verkligen inte tillbaka till Halmstad. Jag saknar såklart alla mina vänner och min familj hela tiden, varje dag, men själva staden ger mig ingenting.

När jag lämnade Halmstad så kändes det som jag blev typ 10 storlekar större. Jag blev modigare, starkare och mindre ängslig. Jag började ta hand om mig själv igen, både psykisk och fysiskt. Jag började tillåta mig själv att göra fel. Jag lärde mig att det är okej att trilla ihop i en liten hög och sen kravla sig upp igen, det är inte farligt att misslyckas. Här lärde jag mig se det spännande i att inte alltid veta vad som kommer hända, istället för att vara livrädd för att saker skulle förändras. Här slutade jag sparka på mig själv för att jag inte är perfekt. Jag behöver inte vara störst, bäst och vackrast längre. Jag är okej ändå.

Därför känns det som att gå baklänges när jag tänker på att flytta hem igen. Det känns som att mitt nya jag, ska försöka passa in mitt gamla jag, som är 6 storlekar för liten. För jag är inte längre den personen som lämnade Halmstad, den personen är borta. Kvar är jag, en nyare, bättre Julia. Men den Julia hör inte hemma i lilla Halmstad. Hon hör hemma precis exakt där hon för tillfället känner att hon vill vara. Och det är här. 

Jag vill inte gå bakåt längre, nuförtiden vill jag bara gå framåt.



Kommentarer
pj säger:

älskar dig. Vill att du ska vara där du mår bäst..

2011-12-10 | 22:42:41
Bloggadress: http://ppetraa.blogg.se/
becca säger:

Julia, du är välkommen tillbaka precis sån som du är! INGENTING ska få krympa dig även om du är i lilla Halmstad. Vårterminen ska bli den bästa, och vi ska ha så kul! Jag vill att du ska kunna vara den du är och vill vara i mitt sällskap :)

Saknar dig! Kraaaaaaaaam

2011-12-11 | 02:18:51
Bloggadress: http://[email protected]
Emelie säger:

Vad cool bild!

2011-12-11 | 11:28:55
Bloggadress: http://emellay.blogg.se/
emma säger:

Hej!

Var med och tävla om ett linne i min blogg. Fint att ge bort som present om det inte passar dig själv! :)

Det enda du behöver göra är att kommentera inlägget!! :)

http://emzaans.blogg.se/2011/december/tavling-vinn-ett-linne.html

2011-12-11 | 13:03:40
Bloggadress: http://emzaans.blogg.se/
Amelie säger:

Åh fina älskade vän! Du är bäst oavsett vilken stad du är i. Och medan du pluggar klart förbereder jag Göteborg för din ankomst , okej?;)

2011-12-11 | 17:34:13
Bloggadress: http://ledins.blogspot.com
CAISA KÄLLGREN säger:

ååh jag vill oxå bo i stockholm!



kika gärna in och ställ en fråga i min frågestund, kram!

2011-12-11 | 19:33:28
Bloggadress: http://caisakallgren.blogg.se/
Foto Sessan, Jessica Widh ♥ säger:

Fin blogg, haft en bra helg? :)



Kram, Jessica

2011-12-11 | 19:54:19
Bloggadress: http://crossthehills.blogg.se/
Omröstningar och polls för bloggen - Votefy.se säger:

Få fler besökare till bloggen med en Dagens Fråga APP på votefy.se. När du gör en omröstning/fråga på votefy.se kan du även få 100-tals nya besökare om frågan blir populär. Nu kan du enkelt t.ex. få svar på hur gamla dina läsare är, om de är trogna läsare eller vilken tröja som är snyggast eller vilken film dina läsare tycker att du ska kolla på utan att någon ska behöva kommentera.



Votefy.se – Skapa professionella omröstningar, undersökningar och frågor till din blogg helt gratis och superenkelt. http://votefy.se/

2011-12-11 | 20:39:48
Bloggadress: http://Votefy.se/
Gaymasen säger:

Jättefint skrivet! Du är duktig. Nästan lika duktig som mig. Så du är okej ändå. ;-)

2011-12-12 | 18:35:10
Bloggadress: http://gaymasen.se
Ida säger:

Är det i Stockholm du trivs bäst är det kanske där du ska vara. Bara du kommer och hälsar på typ en gång i veckan så är det okej för mig :)

2011-12-12 | 19:58:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback