Gubben jag tänker på när jag äter glass.

Varje gång jag äter glass (och då menar jag VARJE gång) så tänker jag alltid på denna fantastiskt roliga reklam och framför allt gubben som ligger på golvet, gråter och kränger i sig glass.

Alltså, jag dör av lycka när reklamen kommer på tv. Jag blir SÅ glad att jag typ ställer mig i soffan, hoppar upp och ner samt klappar händerna av glädje! Jaaa, men ni vet som Tom Cruise gjorde i Oprahs soffa, när han var lycklig över att han älskade Katie Holmes? Ja, precis så glad blir jag av denna reklamfilmen.

00.30 (och lite innan det, typ 00.17 osv) kommer gubben jag tänker på när jag äter glass. Herregud i himmelen vad jag älskar den gubben. Jag kan relatera liksom.


Kommentarer
stina säger:

Haha! Ja den är fantastisk!! Första gången jag såg den höll jag på att dö.. tråkigt att den inte visas längre :( Måste ju vara en av topp 3 bästa reklamfilmer :)

2011-11-01 | 21:05:14
Bloggadress: http://bloggmorsa.blogg.se/
Louise säger:

sv; mhm de värssta är ju att jag skrev ang det för det var nyligen en kille som blev friad trots att han mördat och skadat flera personer, men han blev friad eftersom han va "onykter"

2011-11-02 | 07:57:20
Bloggadress: http://hifh.blogg.se/
Louise säger:

Hahhahhhahhaha.... lite ångestblandat garv då man känner igen sig lite väl...

2011-11-02 | 07:59:24
Bloggadress: http://hifh.blogg.se/
pj säger:

snälla lilla vän, inte jämföra dig själv med tom cruise. Nej nej

2011-11-02 | 08:21:31
Bloggadress: http://ppetraa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback