Slaget mellan "Lill-handen" och "Tjock-katten".

Vänner! Jag känner mig skamsen. Mina senaste inlägg har varit MYCKET aggressiva. Mer än vanligt. Jag skyller på mitt och Tjockafisens bråk igår, det lämnade mig oerhört uppriven.

Alltså, man skulle kunna säga att det var ett historiskt slag snarare än ett bråk. Lägenheten var vårt slagfält, jag var riddare "Lill-handen" och Tjockafisen var kattknekt "Tjock-katten" och vi kämpade båda för en triumferande seger! Det uppstår dock en hel del problem när man diskuterar med någon av medlemmarna i mitt hem.

Problem 1. Det är MYCKET svårt att föra en diskussion när den ena parten envisas med att stirra förvånat på den andre medan denne lägger fram sina åsikter.

Problem 2. Det är MYCKET svårt att föra en diskussion när den ena parten så fort den inte håller med, gömmer sig under soffan och jamar ASHÖGT. Bara för att irritera den andra.

Problem 3. Det är MYCKET svårt att föra en diskussion när den ena parten är en katt.

Otroligt ansträngande bråk. Jag vann dock (såklart). Nu ska jag dricka en skvätt kaffe!
Adjö.




PS. Tjockafisen hälsar att han hatar mig och att han filar på hämd. WELL, bring it on bitch, hälsar jag tillbaka.

Kommentarer
Anonym säger:

Jag är på riddare Lill-handens sida. Kommer ta med min sköld och mitt svärd upp till Stockholm ifall fisen får för sig något!!

2011-10-18 | 22:31:07
Bloggadress: http://ledins.blogspot.com
Annika - drömmen om 11 [tävlingar i bloggen] säger:

Hej. Allt bra ikväll? Lite opersonlig kommentar kanske, men vill tala om att jag har en tävling där du kan vinna shysst underkläder (valfria dessutom) från Abecita. http://nilssonpettersson.blogg.se/2011/october/vinn-underklader.html där hittar du tävlingen. Det är få tävlanden, så vinstchansen är STOR nu! och det är bara två dagar kvar av tävlingen.

2011-10-18 | 22:36:19
Bloggadress: http://http//nilssonpettersson.blogg.se
pj säger:

ja vet fortfarande inte vad bråket handlar om!!!

2011-10-19 | 07:52:54
Bloggadress: http://ppetraa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback