Samma likadan.

Första skoldagen äro avklarad! Nu undrar ni kanske varför jag redan är hemma?????? Ja, det gör ni. JOOOO då ska jag berätta hur det ligger till. Vi fick sluta redan klockan 12, eftersom en lektion va inställd på eftermiddagskvisten. SÅ SKÖNT, då han jag liksom hem och äta lite, dricka lite kaffe och byta kläder innan jobbet. Gött!

För att återgå till första skoldagen. Jag gick den lååånga vägen dit, genom skog och mark på en liiiten liiiten stig, var ytterst (och då menar jag YTTERST) nära att halka i en gyttjepöl. Gjorde det dock inte vilket var tur, det hade varit sådär lagom roligt att klampa in bland alla 08or helt nerkladdad av lera. Huuur som haver. Jag kom dit, hel och ren i min nya fina tröja, lite svettig kanske jag va. Men man kan ju inte få allt. Jag går in i klassrummet, slår mig ner bredvid en tjej som ser trevlig ut. Efter en stund vänder hon sig mot mig och säger "snygg tröja". DÅ HAR HON EXAKT SAMMA TRÖJA PÅ SIG I SAMMA FÄRG. Så himla typiskt, blev lite ledsen. Jag ville ju vara unik.

Ryckte dock upp mig ganska snabbt! Såhääär såg jag ut idag, eller ser ju fortfarande ut eftersom jag tog bilden för cirka 3 minuter sedan.
PS. har fallit tillbaka i gamla synder och färgade håret brunt igen för några dagar sen. LOVE IT, som jag har saknat mitt möörka hååår!

Nu ska jag byta kläder och sen drar jag och passar barn, smell you later!

Kommentarer
S säger:

Hej Vill du annonsera en tävling?



Här är bannern <a href="http://picasion.com/" title="create an avatar"><img src="http://i.picasion.com/pic43/c326c68337e955b7a2bd8c40d2be3b7a.gif" width="450" height="357" border="0" alt="create an avatar" /></a><br /><a href="http://picasion.com/">Create an avatar</a>



och sedan länka till http://www.facebook.com/#!/groups/Modellsalongen/



Tävlingen går ut på att man ska "gilla gruppen" Den som lägger till mest i gruppen får en omstyling och fotografering värde 5000:- plus att man får alla kort. om du vill vara med att annonsera denna tävlingen så skriver du ditt namn i en kommentar på min blogg och blir medlem i Modellsalongens Grupp (som jag länkade) Sedan lägger till medlemmar eller att de du annonserar att de ska kommentera ditt namn i gruppens namn ( att de gått med i gruppen genom dig)



Lycka till, för mer frågor hör av dig till mig.



Mvh Sanja/ Pr Modellsalongen



2011-09-01 | 15:31:02
Bloggadress: http://rokasprestige.com/author/sanja-suzanna-vujic/
petra säger:

spela roll du är ju ändå snyggast!!

2011-09-01 | 17:45:46
Bloggadress: http://ppetraa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback